V-cupen alpint

Oppsummert

 • 11.00: Slalåm, menn. 1. omgang.
 • Direkte fra Val d'Isere, Frankrike.
 • Kommentaorer: Thomas Lerdahl og Kjetil André Aamodt.
 • Slalåm-starten utsatt

  Det er tøffe værforhold i Val-d'Isère, og derfor har dagens verdenscuprenn i slalåm blitt utsatt. Det skulle egentlig starte klokken 09, men nå er starten flyttet til klokken 11.30. Henrik Kristoffersen er et av de norske håpene i dette rennet.

  -sbdvlJO6d0
  Foto: TOM PENNINGTON / AFP
Laster innhold, vennligst vent..
Aleksander Aamodt Kilde ledet gjennom store deler av løypa, men gjorde en kjempefeil og kjører inn til andre plass. Sterk kjøring av nordmannen, men ergerlig med den feilen.
Jeg bomma litt på toppen og det går sakte på flaten, er konklusjonen til Henrik Kristoffersen etter 1. omgang.

Siste nytt

 • Moe Wold skal til Spania

  LSK-kaptein Ingrid Moe Wold forlater klubben hun har spilt for i ti år til fordel for en spansk klubb. Hvilken spansk klubb det skal være snakk om ønsker hun ikke å kommentere ennå. – Jeg håper at jeg kan utvikle meg på det, sier hun til LSK.

  Toppserien 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Leicester tapte viktige poeng

  Leicester fikk det ikke helt til å stemme i dagens kamp mot Norwich. Med uavgjort 1-1 tok den åtte kamper lange seiersrekken slutt her. Det betyr også at Liverpool nå har fått en ledelse på 10 poeng til «The Foxes». Også Chelsea misset viktige poeng i dagens kamp mot Bournemouth. Joshua Kings lag vant 1-0 på bortebane etter en VAR-avgjørelse. Dermed ligger Chelsea på en foreløpig fjerdeplass på tabellen i den engelske serien, 20 poeng bak serieleder Liverpool som forlenget sin rekke uten tap ytteligere med 2-0 over Watford. De røde er nå ubeseiret i 34 ligakamper.

  Premier League - Leicester City v Norwich City
  Foto: Andrew Boyers / Reuters
 • Sociedad heldt Barcelona til 2-2

  Martin Ødegaard hadde ein fot med i det meste då Real Sociedad spela 2-2 mot Barcelona framfor rekordpublikum på 36.000.

  Mikel Oyarzabal gav heimelaget 1-0 på straffe. Antoine Griezmann og Luis Suarez snudde til 2-1 for Barca, men Alexander Isak utlikna.

  Alexander Isak utliknar til 2-2 mot Barcelona
  Foto: Alvaro Barrientos / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal