Utrolig Alisson-tabbe: – Mislykkes totalt

Liverpools sisteskanse er kjent for å ha en dristig spillestil. I dag straffet det seg.

Bilder med tillatelse fra TV 2

Liverpools keeper Alisson med kjempetabbe

Laster innhold, vennligst vent..

For mens resten av Liverpools angrepsrekke fortsetter å levere, dummet de rødes sisteskanse seg ut mot Leicester.

For første gang denne sesongen klarte ikke tidenes nest dyreste keeper, Alisson Becker, å holde nullen for Merseyside-klubben.

– Jeg liker å ta sjanser. Supportere med hjerteproblemer må være forsiktige, har han uttalt tidligere.

Det var definitivt en og annen Liverpool-supporter som fikk hjertet i halsen da 25-åringen forsøkte å finte seg ut av en situasjon nede ved dødlinja.

– Han mislykkes totalt der, utbrøt TV 2s kommentator.

SOCCER-ENGLAND-LEI-LIV/

TABBET SEG UT: Den ellers ballsikre Alisson Becker rotet fryktelig i egen boks. Det resulterte i redusering for Leicester.

Foto: CARL RECINE / Reuters

Tung dag på jobben for Salah

Før det svartnet for den brasilianske målvakten, hadde Sadio Mané og Roberto Firmino rukket å sende ballen forbi Kasper Schmeichel to ganger i den første omgangen.

Like bra gikk det ikke for Mohamed Salah på jobb i dag. Egypteren misset på en ferdigscoret retur, og gikk målløs av banen i andre kamp mot rad.

Etter landslagspausen får Liverpool sin første store test. 15. september reiser de rødkledde til London for å møte Tottenham til storkamp på Wembley. Samme dag har Leicester bortekamp mot Joshua King og Bournemouth.

Bilder med tillatelse fra TV 2

Mohamed Salah bommer fra kloss hold

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Tre Rosseli-assist i Frölunda-seier

  Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag. Nordmannen var nest sist på pucken både ved 2-1 og 3-2, og han fikk assist også på 4-3-målet.

  Mats Rosseli Olsen
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Graham Hansen i storform for Barca

  Caroline Graham Hansen var i storform da FC Barcelona slo Minsk 5–0 i den første av to åttedelsfinaler i Mesterligaen torsdag kveld. Den tidligere Wolfsburg-spilleren noterte seg for målgivende på Barcelonas to første nettkjenninger. Hun ble tatt av banen etter en snau time, sannsynligvis for å være uthvilt til større oppgaver. Returkampen mellom Barcelona og Minsk spilles 30. oktober. – Vi gikk utpå der for å få et godt utgangspunkt foran returmøtet. Vi vet at det blir en tøff bortekamp med tidsforskjell og kaldere vær, sier Caroline Graham Hansen til NRK.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: FC Barcelona Femení/Twitter
 • Remis for Carlsen på Isle of Man

  Verdensmester Magnus Carlsen ble presset av unge Kirill Aleksejenko, men kom aldri i virkelig trøbbel og spilte remis med svarte brikker på Isle of Man torsdag. Etter fire timer ved brettet og 55 trekk ble spillerne enige om remis.

  magnus carlsen
  Foto: Jørund Wessel Carlsen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal