Hopp til innhold
Per Ciljan Skjelbred
Foto: ODD ANDERSEN / Afp

Tysk Bundesliga 2014/2015

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Breitenreiter ny Schalke-trener

  Fredag ble det klart at Andre Breitenreiter tar over treneransvaret for Bundesliga-klubben Schalke 04. Breitenreiter har skrevet under en toårskontrakt med den tyske storklubben som ble nummer seks i Bundesliga denne sesongen.

 • Klopp tar pause

  Avtroppende Borussia Dortmund-sjef Jürgen Klopp kommer ikke til å ta på seg en ny trenerjobb allerede neste sesong. Det bekreftet tyskeren selv mandag. Klopp opplyser at han vil ta fotballpause på ubestemt tid. Etter sju intense og følelsesladde år med ekte kjærlighet, tror jeg det er fornuftig å bearbeide disse inntrykkene før jeg går løs på en ny treneroppgave, sier han ifølge NTB.

  Jürgen Klopp
  Foto: Andres Kudacki / Ap
 • Dæhli blir i Freiburg

  Mats Møller Dæhli bryr seg ikke om at han trolig må ned i lønn etter nedrykket fra Bundesliga. 20-åringen utelukker en overgang. – Nei, for meg er det Freiburg. Det er bare det som er aktuelt, sier Dæhli til Sporten.com.

  Mats Møller Dæhlie
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Gir seg som Schalke-trener

  Roberto Di Matteo trekker seg som trener for Schalke etter drøyt sju måneder i bundesligaklubben. Det offentliggjorde klubben tirsdag. Di Matteo har vært i klubben siden oktober i fjor og hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2016/17-sesongen. Schalke endte på sjetteplass med 49 poeng i den tyske serien.

  SOCCER-GERMANY/ FC Schalke 04's coach Di Matteo reacts during the Bundesliga first division soccer match against VfB Stuttgart in Gelsenkirchen
  Foto: INA FASSBENDER / Reuters

Sportsnyheter

Sør-Korea rystet Portugal: Suárez oppløst i tårer etter VM-exit

Uruguay så ut til å ha avansementet i sin hule hånd. Så fullbyrdet Sør-Korea snuoperasjonen mot Portugal og sendte dem ut av VM. Heung-Min Son gråt av glede, mens Luis Suárez var utrøstelig.

Siste nytt

 • Ukrainsk OL-mester auksjonerer bort medaljer til inntekt for hjemlandet

  Tidligere OL-padler Jurij Tsjeban skal selge to gull- og én bronsemedalje for å hjelpe Ukraina i krigen mot Russland.

  36-åringen er landets mest fremgangsrike mannlige olympier. Nå skal medaljene gå til et godt formål, ifølge Insidethegames. Inntektene doneres til en veldedighetsorganisasjon grunnlagt av idrettsutøvere.

  Organisasjonen er basert i byen Mykolajiv sør i Ukraina.

  – Det er på tide å gå videre. Jeg vil at disse medaljene skal gagne det ukrainske folket igjen, sier Tsjeban.

  Han tok bronse på C1 500 meter i OL i 2008, mens det ble strake gull på C1 200 meter i 2012 og 2016.

  – Det var noen av de beste øyeblikkene i mitt liv og kan bare sammenlignes med mitt barns fødsel, sier Tsjeban.

  Bokseren Vasil Lomatsjenko er den andre mannlige ukraineren som har tatt to OL-gull, men Tsjeban er den eneste med tre medaljer. Svømmeren Jana Klotsjkova er den mestvinnende ukraineren i OL-sammenheng med sine fem medaljer (fire gull).

  (NTB)

  Ukraine Medals Auction
  Foto: Matt York / AP
 • Stefanovic ferdig i Vålerenga

  Serbiske Dejana Stefanovic har ikke forlenget kontrakten sin med Vålerenga og forlater Oslo-klubben etter tre sesonger, melder VIF på Twitter.

  «En stor spiller i klubbens historie, takk for alt, Dejana», skriver klubben på Twitter.

  – Dejana Stefanovic sin kontrakt gikk ut etter 2022-sesongen og vi ønsker henne masse lykke til videre!

  Serbiske Stefanovic kom til Vålerenga fra Avaldsnes i 2019 og har vært med å vinne serien i 2020 og cupen i 2020 og 2021. Hun fikk med seg 70 kamper og scoret 22 mål.

  (©NTB)

  Dejana Stefanovic
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Petter Belsvik ny hovedtrener for Stabæks kvinnelag

  – Vi kan med stor glede melde at Petter Belsvik er ansatt som ny hovedtrener for a-lag kvinner, skriver Stabæk på sine hjemmesider.

  Belsvik har vært i klubben i mange år, både som spiller og trener. Han var blant annet hovedtrener for a-lag menn i 2012 og 2013. I 2014 til 2018 var han hovedtrener i Fram Larvik.

  Nylig ble det klart at han ikke fikk fortsette under Lars Bohinen på Stabæks herrelag.

  Den tidligere Stabæk-spilleren sier at det er som en gammel kjærlighetshistorie:

  – Vi finner hverandre igjen, det blir knapt slutt før vi gjenforenes. Stabæk som klubb har betydd mye for meg og kommer sikkert til å bety enda mer for meg nå, når jeg gyver på en runde til.

  – Jeg har lyst til å bli i Stabæk og syntes jobben med Stabæk Fotball kvinner er svært spennende. Som Lise Klaveness sa på årets cupfinalesseminar; de som er med rundt kvinnenes A-lagsarbeid, blir med på nybrottsarbeid med alt som kommer til å skje nasjonalt og internasjonalt, sier Belsvik.

  Per Inge Jacobsen gir seg som hovedtrener etter årets sesong. Han går til stillingen som trener for det norske U23-landslaget.

  Eliteserien fotball 2020, Stabæk - Vålerenga (1-1)
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste