Per Ciljan Skjelbred
Foto: ODD ANDERSEN / Afp

Tysk Bundesliga 2014/2015

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
 • Breitenreiter ny Schalke-trener

  Fredag ble det klart at Andre Breitenreiter tar over treneransvaret for Bundesliga-klubben Schalke 04. Breitenreiter har skrevet under en toårskontrakt med den tyske storklubben som ble nummer seks i Bundesliga denne sesongen.

 • Klopp tar pause

  Avtroppende Borussia Dortmund-sjef Jürgen Klopp kommer ikke til å ta på seg en ny trenerjobb allerede neste sesong. Det bekreftet tyskeren selv mandag. Klopp opplyser at han vil ta fotballpause på ubestemt tid. Etter sju intense og følelsesladde år med ekte kjærlighet, tror jeg det er fornuftig å bearbeide disse inntrykkene før jeg går løs på en ny treneroppgave, sier han ifølge NTB.

  Jürgen Klopp
  Foto: Andres Kudacki / Ap
 • Dæhli blir i Freiburg

  Mats Møller Dæhli bryr seg ikke om at han trolig må ned i lønn etter nedrykket fra Bundesliga. 20-åringen utelukker en overgang. – Nei, for meg er det Freiburg. Det er bare det som er aktuelt, sier Dæhli til Sporten.com.

  Mats Møller Dæhlie
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
 • Gir seg som Schalke-trener

  Roberto Di Matteo trekker seg som trener for Schalke etter drøyt sju måneder i bundesligaklubben. Det offentliggjorde klubben tirsdag. Di Matteo har vært i klubben siden oktober i fjor og hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2016/17-sesongen. Schalke endte på sjetteplass med 49 poeng i den tyske serien.

  SOCCER-GERMANY/ FC Schalke 04's coach Di Matteo reacts during the Bundesliga first division soccer match against VfB Stuttgart in Gelsenkirchen
  Foto: INA FASSBENDER / Reuters

Siste nytt

 • Seks av seks for Liverpool

  Mohammed Salah og Divock Origi scoret Liverpools mål da laget vant 2-1 borte over AC Milan i siste kampen i gruppespillet.

  AC Milan, som spilte med Zlatan Ibrahimovic fra start, tok ledelsen ved Fikayo Tomori første omgang.

  Liverpool var gruppevinner allerede før kveldens kamp og gikk gjennom gruppespillet med seks seire på seks kamper.

  I den andre kampen i gruppen vant Atletico Madrid 3-1 over Porto. Atletico går dermed videre sammen med Liverpool, mens Porto skal spille i europaligaen.

 • Bare sesongskortholdere for VIF

  Norsk ishockey merker de nye koronainnstramningene. Klubbene kan maksimalt slippe inn 600 tilskuere i innendørshaller.

  Det kom fram da regjeringen la fram nye skjerpede koronatiltak tirsdag kveld. Innendørs kan man ha 200 personer i tre kohorter med faste tilviste sitteplasser.

  Vålerenga opplyser at de nasjonale innstramningene gjør at kun sesongkortholdere får se lagets hjemmekamper i eliteserien ishockey på Jordal Amfi framover.

  «Da vi endelig trodde den verste bølgen var over, blusset den opp på ny. Igjen må vi følge nye restriksjoner i hverdagen», skriver Oslo-klubben i en uttalelse. (NTB)

 • ManU ansetter sportspsykolog

  Manchester Uniteds nye manager Ralf Rangnick har hentet sportspsykologen Sascha Lense til klubben.
  Det er første gang på to tiår at klubben har en mental trener, skriver The Guardian.

  – I Tyskland har de fleste klubber en sportspsykolog eller mental trener. Det er fullstendig logisk, sier Rangnick.

  – Hvis du har egne trenere for målvakter, fysisk trening, til og med for angripere, kondisjon eller hva det skal være, bør man også ha en for hjernen, legger Rangnick til.

Sendeplan

Kl. Program Kanal