Hopp til innhold

Tottenham Hotspurs

 • Conte mener korona-møte var bortkastet tid

  Tottenham-manager Antonio Conte mener at torsdagens Premier League-møte med ligaens managere var bortkastet tid. Det sa han på en pressekonferanse julaften.

  På det aktuelle møtet skulle spillernes helse og belastning i det tette programmet i romjula diskuteres. Økt koronasmitte har rammet flere Premier League-lag hardt, og flere managere ønsker muligheten til å gjøre fem bytter istedet for tre. Også klubbenes kapteiner hadde et møte torsdag.

  – Hvis jeg skal være ærlig så følte jeg at det var et møte der flere prøvde å snakke og etterspørre løsninger, men jeg tror alt allerede var bestemt, sa Conte på pressekonferansen.

  – Bortkastet tid?

  – Ja, jeg synes det, svarte Conte.

  Conte.
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Tottenhams kamp likevel utsett

  Det var i dag tidleg full forvirring om Tottenhams serieligakamp mot Rennes. Men omsider stadfesta UEFA at kampen er utsett, skriv The Independent.

  Tottenham har minst åtte spelarar ute med koronasmitte, og sende i går kveld ut melding om at kampen var utsett.

  Men det protesterte Rennes sterkt på, og skulda Tottenham for «manglande fair play.»

  UEFA slo i dag tiidleg fast at kampen likevel skal spelast i kveld.

  – Kampen går som planlagt, skreiv UEFA i ei kort melding torsdag morgon.

  Men etter eit par timar kom kontrabeskjeden: Kampen skal likevel utsetjast.

  Det er uklart når kampen kal spelast. Reglementet krev at alle gruppekampane må vere spela seinast 31. desember. Men Tottenham har ikkje ledige datoar før den tid, på grunn av ligacup og det tette juleprogrammet i ligaen.

  Tottenham må vinne for å vere sikker på avansement, medan Birger Melings Rennes allereie er gruppevinnar.

  Tottenham har stengt treningsarenaen inntil vidare, og har også søkt Premier League om å få utsett kampen mot Brighton søndag.

  Tottenham Stadium
  Foto: TONY OBRIEN / Reuters
 • Kane med hat trick på 20 minutter

  Tottenham og Harry Kane lekte seg med slovenske Mura i serieligaen. Spurs-spissen ble byttet inn etter 59 minutter og satte like så godt tre mål på 20 minutter, i kampen som til slutt endte 5-1.

  Vertene fikk også en drømmestart på kampen. Dele Alli skaffet straffe etter bare fire minutter og tok den like så godt selv. Og bare fire minutter etter det igjen doblet Giovani Lo Celso ledelsen.

  Totteham hadde god kontroll på kampen, men like etter hvilen ble de kamp igjen. Mura-spiller Ziga Kous hamret til på helvolley og reduserte til 1-2.

  Men derfra og ut var det Kane-show. Spissen scoret både i det 68., 76. og 87. minutt, og sikret dermed hat tricket på snaue 20 minutter.

  Europa Conference League - Group G - Tottenham Hotspur v Mura
  Foto: Tony Obrien / Reuters

Siste nytt

 • Serbias Juventus-stjerne mister Norge-oppgjør

  Den serbiske angrepsprofilen Dusan Vlahovic sliter med en skade og har trukket seg fra landslagstroppen som skal møte Norge i nasjonsligaen i juni, ifølge VG.

  Vlahovic startet sesongen for Fiorentina, men etter en strålende høstsesong meldte han overgang til Juventus i januar. Totalt står han med 29 mål på 45 kamper i alle turneringer i sesongen som nettopp kom til en slutt. (NTB)

  Italy Soccer Italian Cup
  Foto: Alessandra Tarantino / AP
 • Øygarden FK er konkurs

  Fotballklubben Øygarden FK ble fredag slått konkurs etter flere måneder med usikkerhet, skriver Bergens Tidende.

  Ifølge avisen skal Øygarden, som spiller på nivå tre i norsk fotball, mangle om lag tre millioner kroner for å klare seg ut sesongen. Fredag ble det holdt samtaler med lokalt næringsliv om pengestøtte, uten at det har ført fram.

  – Det er ufattelig trist. Nå er det 18 mann som står uten klubb. Vi er blitt fristilt, sier en av spillerne, Andreas Fantoft til BT.

  Øygarden skulle opprinnelig spilt mot Ørn-Horten lørdag, men den kampen strykes sammen med resten av klubbens kampprogram i serien. Det ventet også en NM-kamp mot Sotra, men det er uklart hva som vil skje med den, skriver avisen. (NTB)

  Førstedivisjon i fotball 2020: Øygarden-Sandnes Ulf (2-1)
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Hovland avanserer i Texas med bogeyfri runde

  Det norske golfesset Viktor Hovland fant fram storspillet på den andre runden av PGA-turneringen i Texas fredag. Han gikk en bogeyfri runde fem slag under par.

  Etter en litt treg start torsdag med ett slag under par, har nordmannen spilt seg godt opp fredag. Med fem birdier kunne han bokføre en 65-runde. Det plasserer ham på en foreløpig delt 5.-plass på seks slag under par. Det skiller tre slag opp til lederen Scott Stallings (USA), men det er flere bakfra som kan senke lederscoren ytterligere utover dagen. (NTB)

  Colonial Golf
  Foto: Tony Gutierrez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste