Hopp til innhold

Thingnes Bø vant NM-sprinten

Johannes Thingnes Bø tok NM-gullet på skiskyttersprinten til tross for hele tre strafferunder. Han vant foran Lars Helge Birkeland og Vegard Bjørn Gjermundshaug. – Det er noe man må ha for å krysse av på lista, så det var en stor dag, sier han til NRK.

bø
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sportsnyheter

NTB_9pxhg9OJA68.jpg

Dag Erik Pedersen bisatt i Helgeroa: – Den siste store TV-personligheten

Mange ønsket å ta et siste farvel med den folkekjære programlederen.

Jubel etter at Narvik ble tildelt alpin-VM i 2029. Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) kunngjorde sin beslutning etter et styremøte i forkant av onsdagens FIS-kongress i Reykjavik. Handout. Bildet inngår i NTBs tilbud til abonnenter på nyhetsfoto. Bildet skal kun benyttes i forbindelse med angitt sak. Foto: Norges Skiforbund / handout / NTB

Drama i kulissene da Narvik fikk VM: – Et råttent spill

Det var en heftig kamp på bakrommet da Narvik og Norge fikk tildelt VM i alpint. Norske skitopper mener FIS-ledelsen ønsket å presse ut Norge.

ASpJd7iNfFM

Ekspertene misfornøyde etter superstjernens åpningskamp: – Han spiller Haaland-rollen

«Hey Jude» runget over stadion i Tyskland da England vant åpningskampen i EM. Men ekspertene var ikke fornøyde med hærfører Harry Kanes rolle i laget.

Siste nytt

  • Legene planlegger hjemreise for roadraceren Mia Rusthen

    Motorsyklisten Mia Rusthen kan bli sendt hjem fra Italia i løpet av de neste dagene. Familiens talsperson opplyser til NTB at tilstandene hennes er stabil.

    22-åringen skadet seg stygt under en VM-runde i Italia på lørdag.

    – Hun ligger fortsatt på intensivavdelingen på sykehuset hvor hun holdes sovende med medikamenter. Det er ingen store endringer siste døgnet og tilstanden er fortsatt stabil, sier lege Kåre Løvstakken til NTB, som er familiens talsperson.

    Løvstakken sier til NTB at de har startet med planlegging av hjemreisen, og de forventer at hun vil være klar til å flyttes til Norge om to til tre dager.

    Rusthen var bevisstløs etter ulykken og ble transportert til sykehus med helikopter.

    Hun ble først lagt i kunstig koma, men lørdag kveld valgte legene på sykehuset i Cesena å operere for å unngå økende trykk i hodet.

    Rusthen var på 12.-plass da hun krasjet stygt på Misona-banen sju runder før slutt. Løpet ble stoppet øyeblikkelig. 22-åringen kjører for Team Rusthen Racing. (NTB)

    Mia Rusthen
  • Kan komme amerikanske investorer – nå vil lokal investor investere i Start

    IK Start er i dyp økonomisk og sportslig krise. De risikerer poengtrekk og degradering til 2. divisjon om de ikke kan vise til positiv egenkapital. Sørlandsklubben hadde tidligere i år en negativ egenkapital på 7 millioner kroner.

    Tirsdag skal Starts medlemmer stemme over om de ønsker amerikanske investorer i klubben.

    Nå har den lokale investoren Eivind Godtfred Sandvik offentliggjort at han er villig til å investere i IK Start, dersom medlemmene sier nei til de amerikanske investorene. Det skriver avisa KRS.

    Slik mener han at klubben kan unngå å organiseres gjennom dual modellen, der alle kommersielle rettigheter overføres til amerikanerne.

    Sandvik sier han er villig til å gå inn med en million kroner, med forbehold om at flere andre også bidrar.

    – Jeg er villig. Jeg og flere andre. Jeg går inn med en million og jeg vet at flere er villige til å stille med det samme beløpet. Dette får vi til, sier Sandvik til avisa.

    Amerikanerne har varslet at de vil investere 40 millioner kroner i klubben gjennom en dual modell, avtalen skal gjelde for 10 år.

    Minst to tredjedeler av medlemmene i Start må si ja til de amerikanske investorene på det ekstraordinære medlemsmøtet.

  • Rettssak etter Rubiales' kysseskandale i februar neste år

    Den tidligere fotballtoppen Luis Rubiales må møte i retten i februar som følge av at han kysset Spania-spiller Jennifer Hermoso på munnen.

    Det melder nyhetsbyrået AFP og flere spanske medier.

    AFP siterer den spanske domstolen på at rettssaken er lagt til februar. Rubiales er tiltalt for seksuelt overgrep og tvang etter at han kysset Hermoso på munnen under feiringen av de spanske fotballkvinnenes VM-gull i fjor.

    Rubiales var da fotballpresident i Spania.

    Det ble utferdiget tiltale mot Rubiales i januar, og en dommer i La Audiencia Nacional (den nasjonale retten) avgjorde i mai at det vil bli gjennomført rettssak mot Rubiales og tre andre forbundsansatte. (NTB)

    tbTHMp4PT4Y
    Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal