Casper Ruud
Foto: DANIEL BOCKWOLDT / AFP

Tennis, US Open

Oppsummert

17.00: Casper Ruud møter Guido Pella i første runde av US Open

 • Storfavoritten slått ut

  Viktoria Azarenka sørga for at storfavoritt Serena Williams ikkje får mogelegheita til å kjempe om sin 24 Grand Slam-siger i årets US Open-finale i tennis.

  Williams opna sterkt og vann første sett 6-1, men så snudde det.

  Azarenka vann dei to neste med 6-6, 6–3.

  I finalen ventar japanske Naomi Osaka.

  US Open Tennis
  Foto: Frank Franklin Ii / AP
 • Klar for sin andre semifinale

  Pablo Carreno Busta er klar for semifinalen i US Open for andre gang i karrieren. I kvartfinalen ble det en seig seier for Busta over canadieren Denis Shapovalov. Alexander Zverev (ranket som nummer syv i verden) venter i semifinalen.

  Busta er mannen som ledet 6–5 i første sett da storfavoritten Novak Djokovic slo sitt famøse slag rett i fjeset på en linjedommer og ble kastet på hodet av turneringen.

  APTOPIX US Open Tennis
  Foto: Frank Franklin Ii / AP
 • Djokovic beklager

  Novak Djokovic forteller at han er svært lei seg etter å ha truffet en linjedommer i halsen og blitt diskvalifisert fra US Open. Djokovic beklager oppførselen sin og skriver på Instagram at han føler seg «trist og tom» etter det som skjedde.

 • Djokovic disket – traff linjedommer

  Verdensener og storfavoritt Novak Djokovic ble kastet ut av årets US Open. Etter en lang diskusjon med dommeren tok serberen med seg bagen sin og forsvant i garderoben.

  Det skjedde da Djokovic traff en linjedommer i halsen da han i frustrasjon slo vekk en ball etter at poenget var ferdigspilt. Da hadde han blitt brutt av Pablo Carrena Busta til 6-5 i det første settet.

  Djokovic diska
  Foto: Al Bello / AFP

Siste nytt

 • Sandefjord unngår direkte nedrykk

  Sandefjord vant 1–0 over Ålesund etter scoring fra Deyver Vega. Sandefjord tok med det viktige poeng i kampen mot nedrykk.

  Sandefjord kan ikke lenger rykke direkte ned etter dagens seier, ettersom Mjøndalen avga poeng i sin kamp.

  Laget fra hvalfangerbyen kjemper nå for å unngå kvalifiseringsplass. Den plassen er det Strømsgodset som innehar for øyeblikket, sju poeng bak Sandefjord.

  Ålesund har allerede rykket ned.

  Deyver Vega
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • Sent poengtap for Mjøndalen

  Sondre Liseth tente Mjøndalen-håpet om forlenget kontrakt med et hodestøt som ga 1-0 mot Haugesund.

  Så raknet det da keeper Sosha Makani ble utvist, før Fredrik Pallesen Knudsen utlignet til 1-1 to minutter før slutt.

  Mjøndalen har nå tre poeng opp til Strømsgodset på kvalifiseringsplassen, som i tillegg har en kamp mindre spilt. Opp til Start er det fem poeng.

 • Sarpsborg utlignet med ti mann

  Sarpsborg slet lenge hjemme mot et Europa-jagende Kristiansund, men etter å ha blitt redusert til ti mann sikret Sebastian Jarl 1-1 med en sen utligning.

  Olaus Skarsem ga Kristiansund ledelsen etter et flott angrep, men Jarls seine utligning gjør at KBK fortsatt er poenget bak Europa-plassen, mens Sarpsborg har ni poeng ned til Mjøndalen på nedrykksplass.

  Eliteserien i fotball 2020: Sarpsborg 08 - Kristiansund
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal