Sykkel, Giro d'Italia

 • Carapaz vant den fjerde etappen

  Movistar-rytter Richard Carapaz var raskest i spurten og vant den fjerde etappen av Giro d'Italia tirsdag. Sammenlagtfavoritten Tom Dumoulin, som vant giroen i 2017, veltet og gikk fra en femte til en 56-plass i sammendraget.

  Team Movistar syklist Richard Carapaz feirer seieren
  Foto: Luk Benies / AFP
 • Viviani disket i Giro'd Italia

  Italienske Elia Viviani var best i spurten på den tredje etappen i Giro d'Italia mandag, men ble senere disket etter at juryen fant ut at han hadde gjort en ulovlig manøver i spurten. Dermed overtok Fernando Gaviria seieren og den grønne poengtrøya.

  Fernando Gaviria overtok etappeseier etter disk
  Foto: Luk Benies / AFP
 • Etappeseier til Viviani

  Italienske Elia Viviani tok hjem spurten på den tredje etappen i Giro d'Italia mandag. Det var hjemmefavorittens sjette etappeseier i Giro-sammenheng. Alexander Kristoffs lagkamerat Fernando Gaviria tok annenplassen. Ingen nordmenn deltar i storrittet.

  Elia Viviani jubler etter etappe seier i Giro d`Italia
  Foto: Luk Benies / AFP
 • Giro d'Italia med start i Bologna

  Neste års utgave av de tradisjonelle etapperittet Giro d'Italia starter i Bologna. Det opplyste arrangørene mandag. Det er 25 år siden byen sist hadde en etappe i Giro d'Italia. Den 102. utgaven av det italienske rittet går fra 11. mai til 2. juni.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Chris Froome sikret seieren

  Chris Froome sto imot alle angrep på siste fjelletappe i Giro d'Italia og forsvarte den rosa ledertrøya. Søndag sykler han i mål i Roma som sammenlagtvinner.

  Froome vil dermed være regjerende mester i alle de tre Grand Tour-rittene.

  Chris Froome
  Foto: LUK BENIES / AFP

Siste nytt

 • Alvorlig ulykke på Momarken

  Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

 • Holøs til Lidköping

  Ishockeybacken Jonas Holøs (31) vender tilbake til SHL og skal spille for Linköping fra neste sesong.

  Den norske landslagskapteinen, som de to siste sesongene har spilt for sveitsiske Fribourg-Gotteron, har skrevet under på en toårskontrakt med sin nye klubb.

  Holøs
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Hynne på andreplass i Sverige

  Med tiden 2.02,61 ble Hedda Hynne nummer to på 800-meteren i Grand Prix-stevnet i svenske Sollentuna tirsdag kveld. Svenske Lovisa Lindh vant på 2.01,79. Begge løp på sesongbeste, men var et stykke unna VM-kravet på 2.00,60.

  Hedda Hynne
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal