Svømming

Oppsummert

 • 10.50: VM svømming kortbane. Direkte fra Hangzhou, Kina.
 • Med blant annet finale på 1500 m fri menn med Henrik Christiansen kl 11.07.
 • Kommentatorer: Ingrid Sørli Glomnes og Aleksander Hetland.
 • Italiensk svømmer suspendert

  Den italienske svømmeren Andrea Vergani, som har årsbeste tid i verden på 50 meter fri, er midlertidig suspendert etter å ha testet positivt på cannabis.

  Det opplyser Italias antidopingbyrå.

  Vergani leverte prøven under det italienske mesterskapet.

  AFP_18914L
  Foto: ANDY BUCHANAN / AFP
 • Christiansen med stevnerekord

  Henrik Christiansen vant 400 meter fri og satte også stevnerekord med 3.39,99 under første dag av Lausanne Swim Cup i Sveits. Av andre norske stod også Majken Smith for pallplass, med sin 3. plass på 400 meter fri for kvinner.

  Svømming
  Foto: Francois Xavier Marit / AFP
 • Tok VM- bronse på 1500 meter fri

  Henrik Christiansen kontrollerte inn til bronsen på 1500 meter fri under kortbane-VM i kinesiske Hangzhou. Med tiden 14.19,39 satte svømmeren fra Skjetten i Akershus nordisk rekord.

 • Et stykke bak teten

  Christiansen svømmer litt alene her på bronseplassen. Det er langt opp til sølv og gull, men også langt ned til fjerdeplassen.

Henrik Christiansen svømte inn til en femteplass på 1500 meter fri i kortbane-VM i svømming. Christiansen fullførte distansen på tiden 14.33,56. Det var 18 sekunder bak vinneren, Park Tae-hwan fra Korea, og drøyt åtte sekunder unna pallen.

Siste nytt

 • Gode Graham Hansen-nyheter

  Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Tommy Barstein / NRK
 • Enrique slutter som Spanias trener

  Luis Enrique trekker seg som trener for Spania, melder det spanske fotballforbundet. Enrique forlot troppen rett i forkant av Malta-kampen i mars. Han hastet hjem, og pressen har omtalt saken både som en «prekær familiesituasjon» og «personlige utfordringer». Assistent Roberto Moreno overtar jobben.

  Spanias landslagstrener Luis Enrique
  Foto: Cristina Quicler / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal