Spansk avis: Ronaldo enig med Real Madrid om Juventus-overgang

Ifølge Marca førte gårsdagens hastemøte mellom Cristiano Ronaldos agent og Real Madrid-presidenten til enighet om klubbskifte.

FBL-WC-2018-POR

Portugal tapte åttedelsfinalen i VM mot Uruguay. Nå virker det som kaptein Cristiano Ronaldo har rettet fokus mot klubbfotball og hans fremtid i Real Madrid.

Foto: VASILY MAXIMOV / AFP

Spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo har stormet de siste dagene, og mange har koblet den portugisiske stjernespilleren til Serie A-klubben Juventus. Nå skal Ronaldo og hans agent, Jorge Mendes, ha blitt enige med Real Madrid-president Florentino Pérez om at spilleren får forlate den spanske storklubben.

Monaco Soccer Champions League draw

Florentino Pérez (t.v.) og Cristiano Ronaldo skal være uenige om sistnevntes lønn i Real Madrid.

Foto: Claude Paris / Ap

«Diskusjonen vil fortsette de neste dagene, men konklusjonen fra møtet er at Ronaldo vil dra til Torino», skriver Marca, en spansk avis som dekker spansk fotball tett.

Real Madrid kalte inn Mendes til et hastemøte onsdag kveld for å få svar om Ronaldos fremtid i klubben. Det eneste som ifølge avisen kunne forhindret overgangen, var en lønnsøkning, noe Perez har vært tydelig på at han ikke er villig til.

Laster Twitter-innhold

Vil gi 100 millioner euro for Ronaldo

Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague er tett på Real Madrid og også han mener Ronaldo er svært nære en overgang til italiensk fotball. Han skriver på Twitter at Ronaldo allerede anser seg selv som Juventus-spiller og at klubben har funnet en måte å betale for overgangen og lønnen til portugiseren.

Juventus skal ikke ha kommet med et offisielt bud ennå, men ifølge Balague skal Juventus være villige til å gi 100 millioner euro for 33-åringen og har funnet en måte å omgå FIFAs økonomiske fair play-regler. Mendes skal ha sagt at budet er rett rundt hjørnet og at ting vil skje fort.

På Twitter spres det også et påstått lekket bilde av nyopptrykkede Juventus-trøyer med Ronaldos navn og nummer syv på ryggen.

Laster Twitter-innhold

– Hadde vært fantastisk

Da Ronaldo kom fra Manchester United til Real Madrid i 2009 ble han verdens dyreste spiller. Han innehar en rekke rekorder, og han har vunnet Gullballen fem ganger, har vunnet Champions League med Real Madrid fire ganger og er i tillegg regjerende europamester med Portugal.

Ronaldo har vært linket tilbake til United, ettersom det lenge har gått rykter om at portugiseren har ønsket seg bort fra Real Madrid, men ifølge Balague skal ikke United ha vært interessert i å legge inn bud på Ronaldo.

Ronaldos Portugal røyk ut av det pågående verdensmesterskapet i Russland etter å ha tapt 1–2 for Uruguay i åttedelsfinalen. Uruguay møter Frankrike i kvartfinalen, og onsdag fikk den franske Juventus-spilleren Blaise Matuidi spørsmål om noe helt annet enn Uruguay-møtet.

– Jeg skal ikke lyve, det hadde vært fantastisk å få en av verdens beste spillere til Juventus og i samme klubb som jeg er i, sa Matuidi på en pressekonferanse og siktet naturligvis til Ronaldo.

Siste nytt

 • Svært skuffet Jacobsen

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen var ikke fornøyd etter fjerdeplass på 15-kilometeren under Ski-VM i Seefeld. – Fjerdeplassen er skikkelig sur. Jeg var for så vidt nærme, men det var samtidig mange ting som ikke klaffet, og da er jeg ikke god nok til medalje. Jeg sliter veldig i de avgjørende partiene av løypa. Dagen i dag ble ganske langt under jeg hadde forventet, sier en tydelig skuffet Astrid Uhrenholdt Jacobsen til NRK.

 • Tarjei Bø vant sprinten i åpent EM

  Tarjei Bø vant sprinten i åpent EM i skiskyting i Hviterussland lørdag. Tross en strafferunde seiret han 10,6 sekunder foran svenske Jesper Nelin. Torsdag tok Bø sølvet på normaldistansen.

  Tarjei Bø
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Super-G avlyst

  Lørdagens super-G i Bansko er avlyst på grunn av tungt snøfall og dårlig vær lørdag morgen. Det er foreløpig ikke kjent om, og eventuelt når og hvor, super-G-rennet blir arrangert. Det er kun en knapp måned til sesongen avsluttes i Soldeu.

Sendeplan

Kl. Program Kanal