Hopp til innhold

Spansk avis: Ronaldo enig med Real Madrid om Juventus-overgang

Ifølge Marca førte gårsdagens hastemøte mellom Cristiano Ronaldos agent og Real Madrid-presidenten til enighet om klubbskifte.

FBL-WC-2018-POR

Portugal tapte åttedelsfinalen i VM mot Uruguay. Nå virker det som kaptein Cristiano Ronaldo har rettet fokus mot klubbfotball og hans fremtid i Real Madrid.

Foto: VASILY MAXIMOV / AFP

Spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo har stormet de siste dagene, og mange har koblet den portugisiske stjernespilleren til Serie A-klubben Juventus. Nå skal Ronaldo og hans agent, Jorge Mendes, ha blitt enige med Real Madrid-president Florentino Pérez om at spilleren får forlate den spanske storklubben.

Monaco Soccer Champions League draw

Florentino Pérez (t.v.) og Cristiano Ronaldo skal være uenige om sistnevntes lønn i Real Madrid.

Foto: Claude Paris / Ap

«Diskusjonen vil fortsette de neste dagene, men konklusjonen fra møtet er at Ronaldo vil dra til Torino», skriver Marca, en spansk avis som dekker spansk fotball tett.

Real Madrid kalte inn Mendes til et hastemøte onsdag kveld for å få svar om Ronaldos fremtid i klubben. Det eneste som ifølge avisen kunne forhindret overgangen, var en lønnsøkning, noe Perez har vært tydelig på at han ikke er villig til.

Laster Twitter-innhold

Vil gi 100 millioner euro for Ronaldo

Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague er tett på Real Madrid og også han mener Ronaldo er svært nære en overgang til italiensk fotball. Han skriver på Twitter at Ronaldo allerede anser seg selv som Juventus-spiller og at klubben har funnet en måte å betale for overgangen og lønnen til portugiseren.

Juventus skal ikke ha kommet med et offisielt bud ennå, men ifølge Balague skal Juventus være villige til å gi 100 millioner euro for 33-åringen og har funnet en måte å omgå FIFAs økonomiske fair play-regler. Mendes skal ha sagt at budet er rett rundt hjørnet og at ting vil skje fort.

På Twitter spres det også et påstått lekket bilde av nyopptrykkede Juventus-trøyer med Ronaldos navn og nummer syv på ryggen.

Laster Twitter-innhold

– Hadde vært fantastisk

Da Ronaldo kom fra Manchester United til Real Madrid i 2009 ble han verdens dyreste spiller. Han innehar en rekke rekorder, og han har vunnet Gullballen fem ganger, har vunnet Champions League med Real Madrid fire ganger og er i tillegg regjerende europamester med Portugal.

Ronaldo har vært linket tilbake til United, ettersom det lenge har gått rykter om at portugiseren har ønsket seg bort fra Real Madrid, men ifølge Balague skal ikke United ha vært interessert i å legge inn bud på Ronaldo.

Ronaldos Portugal røyk ut av det pågående verdensmesterskapet i Russland etter å ha tapt 1–2 for Uruguay i åttedelsfinalen. Uruguay møter Frankrike i kvartfinalen, og onsdag fikk den franske Juventus-spilleren Blaise Matuidi spørsmål om noe helt annet enn Uruguay-møtet.

– Jeg skal ikke lyve, det hadde vært fantastisk å få en av verdens beste spillere til Juventus og i samme klubb som jeg er i, sa Matuidi på en pressekonferanse og siktet naturligvis til Ronaldo.

Sportsnyheter

gLcod8jQhBs

Sendte rørende hilsen til sin avdøde datter: – Det ble en spesiell dag

27. november er en dato Luis Enrique aldri glemmer. Søndagens kamp mot Tyskland fikk derfor en svært spesiell ramme for Spania-treneren.

Siste nytt

 • Skotsk fotball setter begrensninger for hodestøt

  Profesjonelle fotballspillere i Skottland har fått et forbud mot å heade ballen på trening dagen før og dagen etter kamp. I tillegg har klubber fått beskjed om å begrense øvelser i øktene som involverer hodestøt. Det skriver BBC.

  De nye retningslinjene kommer etter at Glasgow universitet publiserte sin undersøkelse som viste at tidligere fotballspillere har en tre og en halv større sjanse for å dø av hjernesykdom. Ekspertene mener det har en sammenheng med heading.

  Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
  Foto: SUSANA VERA / Reuters
 • Skandalescener i tyrkisk fotball: Ble angrepet med hjørneflagg

  Et brennhett derby mellom Göztepe og Altay i den tyrkiske andredivisjonen i fotball søndag, ble stoppet etter bare 20 minutter.

  Det skjedde etter at fyrverkeri ble skutt mot den ene langsiden, og en supporter skal ha fått brannskader som følge av det.

  En annen supporter hadde lyktes i å ta seg inn på banen, for å deretter gå løs mot Altays keeper Evrim Özenç med et hjørneflagg. Video fra kampen viser at han ble slått i hodet.

  Både supporteren og keeper Özenç fikk umiddelbart hjelp av helsepersonell, før de ble ført fra stadion i ambulanse.

  – Det er flaut. Jeg kan ikke si noe annet, sier Altays klubbpresident om scenene, ifølge Sabah.

  Kampen ble avbrutt, og vil spilles fra 20 minutter på et seinere tidspunkt.

  Göztepe og Altay. Keeper angrepet med hjørneflagg
  Foto: Skjermdump @gchahal / Twitter
 • Neuer om fornyet håp: – Lettelse

  Tyskland-kaptein Manuel Neuer omtaler det som en lettelse at laget fortsatt har mulighet til å avansere til cupspillet i fotball-VM.

  Premissene foran siste runde i puljespillet er klare. Tyskland er avhengig av seier over Costa Rica, samt at Japan ikke slår Spania.

  – Det viktigste er at vi fortsatt er i live. Vi har kun innflytelse på å ta tre poeng mot Costa Rica, sa Neuer, ifølge Ritzau.

  Spania leder gruppen foran siste runde. Om Tyskland slår Costa Rica holder det med uavgjort mot Japan for å ta gruppeseieren.

  WCup Spain Germany Soccer
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Derfor er Qatar-VM omdiskutert 02:43
Neste