Hopp til innhold

Spansk avis: Ronaldo enig med Real Madrid om Juventus-overgang

Ifølge Marca førte gårsdagens hastemøte mellom Cristiano Ronaldos agent og Real Madrid-presidenten til enighet om klubbskifte.

FBL-WC-2018-POR

Portugal tapte åttedelsfinalen i VM mot Uruguay. Nå virker det som kaptein Cristiano Ronaldo har rettet fokus mot klubbfotball og hans fremtid i Real Madrid.

Foto: VASILY MAXIMOV / AFP

Spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo har stormet de siste dagene, og mange har koblet den portugisiske stjernespilleren til Serie A-klubben Juventus. Nå skal Ronaldo og hans agent, Jorge Mendes, ha blitt enige med Real Madrid-president Florentino Pérez om at spilleren får forlate den spanske storklubben.

Monaco Soccer Champions League draw

Florentino Pérez (t.v.) og Cristiano Ronaldo skal være uenige om sistnevntes lønn i Real Madrid.

Foto: Claude Paris / Ap

«Diskusjonen vil fortsette de neste dagene, men konklusjonen fra møtet er at Ronaldo vil dra til Torino», skriver Marca, en spansk avis som dekker spansk fotball tett.

Real Madrid kalte inn Mendes til et hastemøte onsdag kveld for å få svar om Ronaldos fremtid i klubben. Det eneste som ifølge avisen kunne forhindret overgangen, var en lønnsøkning, noe Perez har vært tydelig på at han ikke er villig til.

Laster Twitter-innhold

Vil gi 100 millioner euro for Ronaldo

Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague er tett på Real Madrid og også han mener Ronaldo er svært nære en overgang til italiensk fotball. Han skriver på Twitter at Ronaldo allerede anser seg selv som Juventus-spiller og at klubben har funnet en måte å betale for overgangen og lønnen til portugiseren.

Juventus skal ikke ha kommet med et offisielt bud ennå, men ifølge Balague skal Juventus være villige til å gi 100 millioner euro for 33-åringen og har funnet en måte å omgå FIFAs økonomiske fair play-regler. Mendes skal ha sagt at budet er rett rundt hjørnet og at ting vil skje fort.

På Twitter spres det også et påstått lekket bilde av nyopptrykkede Juventus-trøyer med Ronaldos navn og nummer syv på ryggen.

Laster Twitter-innhold

– Hadde vært fantastisk

Da Ronaldo kom fra Manchester United til Real Madrid i 2009 ble han verdens dyreste spiller. Han innehar en rekke rekorder, og han har vunnet Gullballen fem ganger, har vunnet Champions League med Real Madrid fire ganger og er i tillegg regjerende europamester med Portugal.

Ronaldo har vært linket tilbake til United, ettersom det lenge har gått rykter om at portugiseren har ønsket seg bort fra Real Madrid, men ifølge Balague skal ikke United ha vært interessert i å legge inn bud på Ronaldo.

Ronaldos Portugal røyk ut av det pågående verdensmesterskapet i Russland etter å ha tapt 1–2 for Uruguay i åttedelsfinalen. Uruguay møter Frankrike i kvartfinalen, og onsdag fikk den franske Juventus-spilleren Blaise Matuidi spørsmål om noe helt annet enn Uruguay-møtet.

– Jeg skal ikke lyve, det hadde vært fantastisk å få en av verdens beste spillere til Juventus og i samme klubb som jeg er i, sa Matuidi på en pressekonferanse og siktet naturligvis til Ronaldo.

Sportsnyheter

Narve Gilje Nordås intervjues av Ida Nysæther Rasch om bronsemedaljen i VM i Budapest.

Nordås angrar etter NRK-intervjua: – Det der er ikkje meg

VM-bronsevinnar Narve Gilje Nordås kviknar som regel til når han får mikrofonen i ansiktet, men VM-håpet kjem med ei avsløring til NRK.

Siste nytt

 • Ruud mot Rune i semifinalen

  Det blir en skandinavisk duell i semifinalen i ATP 500-turneringen i Acapulco, i Mexico.

  Casper Ruud slo fredag morgen, norsk tid, amerikanske Ben Shelton med sifrene 6–7 (7-9), 6-4, 6–4. Tidligere samme morgen ble danske Holger Rune klar for semifinalen etter å ha knepet slått tyske Dominik Koepfer.

  Kampen ble jevn, men dansken dro i land begge settene i tiebreak (7-6, 7-6).

  Dermed blir det et nytt møte mellom Ruud og Rune. De to møttes i turneringen The Ultimate Tennis Showdown, som ble spilt i Fornebu Arena tidligere i år.

  Før duellen er Casper Ruud rangert som nummer elleve ATP rankingen. Holger Rune er for øyeblikket rangert som verdens syvende beste tennisspiller.

  Hvis Ruud vinner vil han være tilbake blant de ti beste i verden. Tilbake i september 2022 var Ruud rangert som den nest beste spilleren i verden, det er også hans beste rangering.

  2bTJUVjD67w
  Foto: Reuters
 • Zuccarellos Wild gikk på en kjempesmell i Nashville

  Minnesota Wild og Mats Zuccarello ledet i et snaut minutt i første periode mot Predators, men til slutt vant Nashville-laget 6–1.

  Det ble ingen god dag på jobb for Mats Zuccarello, som verken scoret eller bidro med noen assist denne gangen, men som måtte tilbringe to minutter på benken for usportslig oppførsel i andre periode.

  Nordmannen fikk 13 minutter på isen i torsdagens kamp.

  (NTB)

  fW-ZZUHdWeY
  Foto: AFP
 • Aursnes tente håpet for Benfica

  I semifinalen i den portugisiske cupen så det lenge mørkt ut for Fredrik Aursnes og hans Benfica, mot Sporting.

  De grønnkledde med svenske Victor Gyökeres dominerte kampen, men vant kun 2-1, etter at nettopp Aursnes reduserte etter nærmere 70 minutters spilt.

  Dermed har Benfica et brukbart utganspunkt før returoppgjøret på hjemmbane i april.

  AqTF2ejEOCg
  Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal