Hopp til innhold

Siste nytt

 • Stabæks daglige leder gir seg etter nedrykket.

  Jon Tunold gir seg som daglig leder i Stabæk to dager etter nedrykket fra Eliteserien. Beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden.

  Tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider.

  Der heter det at Tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. Han trer over i næringslivet ved utgangen av februar.

  – Det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. Det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. Jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier Tunold selv om situasjonen.

  – Uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da Colosseum Tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner, legger han til.

  Tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen. (NTB)

  Jon Tunold snakker med pressen.
  Foto: NTB
 • Ferdig som manager i Sheffield United – sesongens første Premier League-sparking

  Paul Heckingbottom (46) er sparket som manager i Premier League-klubben Sheffield United.

  Klubbeier Prince Abullah bekrefter beslutningen i et eksklusivt intervju med Talksport tirsdag. Klubben selv har ikke bekreftet det enda. Han opplyser samtidig at Chris Wilder hentes tilbake som manager.

  – Ja, jeg har tatt denne beslutningen, sier klubbeieren.

  Wilder ledet Sheffield United fra 2016 til 2021. Nå får han jobben med å redde klubben fra nedrykk.

  Paul Heckingbottom ledet klubben tilbake til øverste nivå i engelsk fotball, men får altså ikke bli med videre etter en tung høst. Avgjørelsen err tatt i kjølvannet av helgens 0-5-tap borte mot bunnrival Burnley.

  Sparkingen er den første i Premier League denne sesongen.

  Sheffield United har stått tomhendt igjen i 11 av sine 14 første kamper i PL-comebacket. Ingen har sluppet inn mer enn lagets 39 mål, og det gir et snitt på 2,78 baklengs per oppgjør. Fem poeng og jumboplass på tabellen er fasiten hittil.

  Heckingbottom ble ansatt i Sheffield United sommeren 2020.

  Sist sesong ledet han laget til en sikker 2.-plass i mesterskapsserien. (NTB)

  Paul Heckingbottom ser bestemt ut på fotballbanen.
  Foto: Reuters
 • Manchester United bannlyser flere medier

  Manchester Evening News kunne tirsdag morgen informere om at de ikke får lov til å komme på pressekonferansen til Manchester-trener Erik ten Hag i forkant av Cheslea-kampen som spilles onsdag kveld.

  Grunnen skal være måten de har dekket klubben sin dårlige start på sesongen.

  Ifølge lokalavisen skal de være én av tre medieaktører som ikke er velkommen på pressekonferansen. De andre er journalister fra The Mirror, Sky Sports og ESPN, ifølge VG.

  En uttalelse fra United lyder som følger: «Vi har tatt grep mot flere nyhetsorganisasjoner, ikke for å publisere historier vi ikke liker, men for å ha gjort det uten å kontakte oss først for å gi oss muligheten til å kommentere, utfordre eller kontekstualisere».

  Dette er et prinsipp klubben ønsker å forsvare.

  Kommunikasjonsdirektør Andrew Ward skal ha gitt de aktuelle aktørene beskjeden om at de ikke er ønsket til stede.

  Ifølge Manchester Evening News ble også en annen avis i forrige måned utesetengt. Da var det en artikkel om at Ten Hag var på tynn is som ble avgjørende.

  Manchester-trener Erik ten Hag slår ut med armene.
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal