Sjekk Antonsens cup-perle fra corner

Kent-Are Antonsen sendte Tromsø videre i cupen med en suser direkte fra cornerflagget. Mens Tromsdalen-keeper, Eirik Sørensen, mente målet aldri skulle vært godkjent.

Kent Are Antonsen scorer for TIL

SE VIDEO: Her scorer Kent-Are Antonsen fra corner.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Saken oppdateres!

Tromsdalen mot Tromsø er en gjenganger i cupen. Onsdagens kamp var sjette gangen de to lagene møter hverandre i cupen siden 2002. Det er eliteserielaget som har kommet seirende ut av samtlige oppgjør.

Satte press fra start

Likevel var det andredivisjonslaget som startet best. Etter 25 minutter nærmest stupte Vegard Lysvoll ballen i mål.

Ledelsen holdt helt til tre minutter før pause. Da fikk bortelaget corner og Hamar-gutten, Thomas Lehne Olsen, headet ballen i mål.

Tromsø utlikner mot Tromsdalen.

SE VIDEO: Her header Thomas Lehen Olsen inn reduseringen for Tromsø.

Kaller perlemålet for en dommertabbe

Men øyeblikket som ga samtlige tilskuere frysninger kom etter 67 minutter, og nok en gang fra corner. Kent-Are Antonsen sendte av gårde en suser fra hjørneflagget. I en elegant bue, skrudde ballen seg forbi Tromsdalen-keeperen Eirik Sørensen. (Se video øverst i saken)

– Jeg får to strake i ryggen. Jeg hiver meg ikke inn i mål frivillig for å si det sånn. Det må dommeren ta på sin kappe. Det er surt at kampen blir avgjort på det, sier Sørensen til NRK etter kampen.

– Nivåforskjell

Fem minutter før slitt stakk begge lagene av med hver sin scoring, dermed endte det 3-2 og Tromsø tok seg videre til fjerde runde. Tromsø har dermed slått Tromsdalen i 23 av de 25 siste oppgjørene, to av dem har endt uavgjort.

– De gjorde en god første omgang. Men nivåforskjellen viste seg i andre. Med litt mer råskap hadde vi scoret flere mål, sier TIL-spiller Jonas Johansen etter kampen.

Siste nytt

 • Viking-talent på lån til Mjøndalen

  Viking-spiller Sebastian Sebulonsen (21) har skrevet ny kontrakt med klubben og lånes ut til Mjøndalen. Avtalen strekker seg ut juli, men oppholdet kan forlenges, opplyser Viking på sine nettsider.

  Sebastian Sebulonsen
  Foto: Christoffer Andersen / Christoffer Andersen
 • Wild rundspilt av St. Louis Blues

  Mats Zuccarello fikk nesten 19 minutter på isen da hans Minnesota Wild tapte 0-4 for St. Louis Blues i NHL. Minnesota Wild og St. Louis Blues ligger på henholdsvis tredje- og fjerdeplass i den vestlige NHL-avdelingen. Nå gjenstår bare én kamp i grunnspillet, og Wild møter nettopp Blues torsdag kveld lokal tid.

  Wild
  Foto: Jeff Curry / Reuters
 • Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

  Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal.

  Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen.

  Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal. Han fikk en liten mulighet med 20 minutter igjen å spille, men skuddet fra rundt 15 meters hold gikk over fra nordmannen.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Shaun Botterill / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal