NRK Meny
Normal

Sjekk Antonsens cup-perle fra corner

Kent-Are Antonsen sendte Tromsø videre i cupen med en suser direkte fra cornerflagget. Mens Tromsdalen-keeper, Eirik Sørensen, mente målet aldri skulle vært godkjent.

Kent Are Antonsen scorer for TIL

SE VIDEO: Her scorer Kent-Are Antonsen fra corner.

Laster innhold, vennligst vent..
 • Saken oppdateres!

Tromsdalen mot Tromsø er en gjenganger i cupen. Onsdagens kamp var sjette gangen de to lagene møter hverandre i cupen siden 2002. Det er eliteserielaget som har kommet seirende ut av samtlige oppgjør.

Satte press fra start

Likevel var det andredivisjonslaget som startet best. Etter 25 minutter nærmest stupte Vegard Lysvoll ballen i mål.

Ledelsen holdt helt til tre minutter før pause. Da fikk bortelaget corner og Hamar-gutten, Thomas Lehne Olsen, headet ballen i mål.

Tromsø utlikner mot Tromsdalen.

SE VIDEO: Her header Thomas Lehen Olsen inn reduseringen for Tromsø.

Kaller perlemålet for en dommertabbe

Men øyeblikket som ga samtlige tilskuere frysninger kom etter 67 minutter, og nok en gang fra corner. Kent-Are Antonsen sendte av gårde en suser fra hjørneflagget. I en elegant bue, skrudde ballen seg forbi Tromsdalen-keeperen Eirik Sørensen. (Se video øverst i saken)

– Jeg får to strake i ryggen. Jeg hiver meg ikke inn i mål frivillig for å si det sånn. Det må dommeren ta på sin kappe. Det er surt at kampen blir avgjort på det, sier Sørensen til NRK etter kampen.

– Nivåforskjell

Fem minutter før slitt stakk begge lagene av med hver sin scoring, dermed endte det 3-2 og Tromsø tok seg videre til fjerde runde. Tromsø har dermed slått Tromsdalen i 23 av de 25 siste oppgjørene, to av dem har endt uavgjort.

– De gjorde en god første omgang. Men nivåforskjellen viste seg i andre. Med litt mer råskap hadde vi scoret flere mål, sier TIL-spiller Jonas Johansen etter kampen.

Siste nytt

 • Svenskene ønsker ny Danmarkskamp

  Spillere fra det svenske kvinnelandslaget i fotball har tatt til sosiale medier for å be UEFA gi Danmark en ny sjanse til å spille kvalifiseringskamp mot Sverige.

  Kampen skulle gått i forrige uke, men en konflikt om likelønn førte til at spillerne uteble fra kampen.

  Konflikten skal opp for UEFAs disiplinærorgan i november, og Danmark risikerer utestengelse fra hele VM.

  SOCCER-EURO-WOMEN-NLD-DEN/PREVIEW
  Foto: YVES HERMAN / Reuters
 • Hamilton nærmer seg ny VM-tittel

  Lewis Hamilton vant USA Grand Prix foran nærmeste utfordrer Sebastian Vettel.

  Nå skiller det 66 poeng de to imellom i VM-sammendraget. Alt tyder på at det er bare et tidsspørsmål før Hamilton har avgjort duellen.

  FOR-F1-GRAND-PRIX-OF-USA
  Foto: CLIVE MASON / AFP
 • Verdensmester mister trolig OL

  Den slovenske alpinisten Ilka Štuhec har røket korsbåndet og mister trolig OL i Pyeongchang. Štuhec tok i fjor VM-gull i utfor og vant også utforcupen for kvinner.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Odd - Lillestrøm