NRK Meny
Normal

Sjekk Antonsens cup-perle fra corner

Kent-Are Antonsen sendte Tromsø videre i cupen med en suser direkte fra cornerflagget. Mens Tromsdalen-keeper, Eirik Sørensen, mente målet aldri skulle vært godkjent.

Kent Are Antonsen scorer for TIL

SE VIDEO: Her scorer Kent-Are Antonsen fra corner.

Laster innhold, vennligst vent..
  • Saken oppdateres!

Tromsdalen mot Tromsø er en gjenganger i cupen. Onsdagens kamp var sjette gangen de to lagene møter hverandre i cupen siden 2002. Det er eliteserielaget som har kommet seirende ut av samtlige oppgjør.

Satte press fra start

Likevel var det andredivisjonslaget som startet best. Etter 25 minutter nærmest stupte Vegard Lysvoll ballen i mål.

Ledelsen holdt helt til tre minutter før pause. Da fikk bortelaget corner og Hamar-gutten, Thomas Lehne Olsen, headet ballen i mål.

Tromsø utlikner mot Tromsdalen.

SE VIDEO: Her header Thomas Lehen Olsen inn reduseringen for Tromsø.

Kaller perlemålet for en dommertabbe

Men øyeblikket som ga samtlige tilskuere frysninger kom etter 67 minutter, og nok en gang fra corner. Kent-Are Antonsen sendte av gårde en suser fra hjørneflagget. I en elegant bue, skrudde ballen seg forbi Tromsdalen-keeperen Eirik Sørensen. (Se video øverst i saken)

– Jeg får to strake i ryggen. Jeg hiver meg ikke inn i mål frivillig for å si det sånn. Det må dommeren ta på sin kappe. Det er surt at kampen blir avgjort på det, sier Sørensen til NRK etter kampen.

– Nivåforskjell

Fem minutter før slitt stakk begge lagene av med hver sin scoring, dermed endte det 3-2 og Tromsø tok seg videre til fjerde runde. Tromsø har dermed slått Tromsdalen i 23 av de 25 siste oppgjørene, to av dem har endt uavgjort.

– De gjorde en god første omgang. Men nivåforskjellen viste seg i andre. Med litt mer råskap hadde vi scoret flere mål, sier TIL-spiller Jonas Johansen etter kampen.

Siste nytt

  • To overtidsmål redda Portugal

    Portugal låg lenge under mot Egypt etter eit mål av Mohamed Salah. Men på overtid scora Cristiano Ronaldo ikkje berre ein, men to gonger, og Portugal vann 2-1.

  • Frankrike mista tomålsleiing

    Det franske VM-håpet fekk eit skot for baugen då dei let 2-0 bli til 2-3 mot Colombia i Paris. Giroud og Lemar scora for heimelaget i løpet av dei første 26 minutta, men Muriel i første omgang og Falcao og Quintero i andre snudde kampen.

  • England vann mot Nederland

    Jesse Lingard scora målet som gav England 1-0 i bortekampen mot Nederland. Lingard scora eit kvarter etter pause.

Sendeplan

Kl. Program Kanal