Signerte ny kontrakt i april, nå kan han være ferdig som trener

HAUGESUND/OSLO (NRK): Lokalavisen Romerikes Blad hevder Lillestrøm-trener Arne Erlandsen (58) har mistet all tillit.

Arne Erlandsen

PRESSET: LSK-trener Arne Erlandsen intervjues av NRK etter søndagens kamp i Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

I en kommentar avslører lokalavisen at Erlandsen har mistet tilliten hos spillerne. Heller ikke hans kolleger trenerteamet skal ha tillit til LSK-treneren. Erlandsens oppførsel skal være én av årsakene, og han har fått beskjed om å endre seg, skriver RB på kommentatorplass.

Lillestrøm står med fem kamper på rad uten seier, og NRK kjenner til at det murrer i LSK-leiren.

– Dette er ny informasjon for meg. Jeg har ingen grunn til å tro noe annet enn at jeg er LSK-trener. Så jeg stiller på jobb i morgen, sa Erlandsen til NRK etter 2–2 i Haugesund søndag.

– Ser håpløst ut

Mandag setter han seg på flyet fra Haugesund hjem til Lillestrøm. Det kan være noe av det siste han gjør som trener for «Fugla».

Dette til tross for at han så sent som i april skrev ny kontrakt med Lillestrøm. Da ble Erlandsen og LSK enig om en avtale ut 2019, med mulighet for en årlig forlengelse dersom partene ønsket det.

Etter drøyt to måneder har situasjonen endret seg.

– Denne sommeren kan de bli tvunget til å si til den samme treneren at han ikke lenger har klubbens tillit. Kontraktsforlengelsen vil fra utsiden se ganske håpløs ut om Erlandsen forsvinner nå, skriver sportsleder i Romerikes Blad i sin kommentar.

Arne Erlandsen

BETENKT: Arne Erlandsen på benken i søndagens 2-2-kamp mot Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Tung bunnstrid

Erlandsen berget klubben fra nedrykk i 2016, og tok cupgull etter seier i cupfinalen mot Sarpsborg 08. Nå ligger Lillestrøm på 13. plass i eliteserien med 13 poeng på 14 kamper. To poeng skiller klubben fra å ligge på direkte nedrykksplass.

– Alle lag ønsker å være høyt oppe, og det er ikke noe annerledes for oss enn for alle andre lag, sier Arne Erlandsen til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Tønseth med ny løyperekord

  Langrennsløpar Didrik Tønset viste seg fram like før sesongstart om to månader. Torsdag sette han ny løyperekord i løpet Bråtesten. Han slo den gamle rekorden til Johan Bugge på 17 minutt og 51 sekund med fem sekund. Johannes Høsflot Klæbo kom i mål til ein 4.-plass med 19,14 på den fem kilometer lange løpet.

  Toppidrettsveka Aure fredag 23 august 2019.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Raudt kort til Svensson

  AZ Alkmaars Jonas Svensson blei utvist etter berre 28 minutt i AZs europaligakamp motPartizan Beograd. Men AZ leia kampen 1-0.

  Svensson var berre ein av mange nordmenn på bana eller benken i europaligaen i kveld. 10 norske spelarar var i troppen til utanlandske klubbar.

  Jonas Svensson rødt kort
  Foto: Marko Djurica / Reuters
 • Narvik med historisk seier

  Narvik vant sin første kamp i eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2-0 torsdag.

  De satte inn 1-0 fem minutter før slutt. Wade Murphy scoret på pasning fra Viktor Jornevik. Seinere økte hjemmelaget til 2-0. (NTB)

  Narvik har en seier og to tap.

  I kveldens andre kamp tok Frisk Asker sin andre strake seier med 2-1 over Manglerud Star.

  Narvik Arctic Eagles og Ringerike Panthers
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal