Hopp til innhold

Signerte ny kontrakt i april, nå kan han være ferdig som trener

HAUGESUND/OSLO (NRK): Lokalavisen Romerikes Blad hevder Lillestrøm-trener Arne Erlandsen (58) har mistet all tillit.

Arne Erlandsen

PRESSET: LSK-trener Arne Erlandsen intervjues av NRK etter søndagens kamp i Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

I en kommentar avslører lokalavisen at Erlandsen har mistet tilliten hos spillerne. Heller ikke hans kolleger trenerteamet skal ha tillit til LSK-treneren. Erlandsens oppførsel skal være én av årsakene, og han har fått beskjed om å endre seg, skriver RB på kommentatorplass.

Lillestrøm står med fem kamper på rad uten seier, og NRK kjenner til at det murrer i LSK-leiren.

– Dette er ny informasjon for meg. Jeg har ingen grunn til å tro noe annet enn at jeg er LSK-trener. Så jeg stiller på jobb i morgen, sa Erlandsen til NRK etter 2–2 i Haugesund søndag.

– Ser håpløst ut

Mandag setter han seg på flyet fra Haugesund hjem til Lillestrøm. Det kan være noe av det siste han gjør som trener for «Fugla».

Dette til tross for at han så sent som i april skrev ny kontrakt med Lillestrøm. Da ble Erlandsen og LSK enig om en avtale ut 2019, med mulighet for en årlig forlengelse dersom partene ønsket det.

Etter drøyt to måneder har situasjonen endret seg.

– Denne sommeren kan de bli tvunget til å si til den samme treneren at han ikke lenger har klubbens tillit. Kontraktsforlengelsen vil fra utsiden se ganske håpløs ut om Erlandsen forsvinner nå, skriver sportsleder i Romerikes Blad i sin kommentar.

Arne Erlandsen

BETENKT: Arne Erlandsen på benken i søndagens 2-2-kamp mot Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Tung bunnstrid

Erlandsen berget klubben fra nedrykk i 2016, og tok cupgull etter seier i cupfinalen mot Sarpsborg 08. Nå ligger Lillestrøm på 13. plass i eliteserien med 13 poeng på 14 kamper. To poeng skiller klubben fra å ligge på direkte nedrykksplass.

– Alle lag ønsker å være høyt oppe, og det er ikke noe annerledes for oss enn for alle andre lag, sier Arne Erlandsen til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Everton

Absurd hendelse i nedrykksdrama: – Biter han ikke, da?

Med nød og neppe unngikk Everton en krisesesong og skal også spille Premier League neste sesong. I jubeleuforien ble også en glefsesituasjon og bitespekulasjoner heftig diskutert.

Siste nytt

 • TV 2: Landslagssjefen operert etter sykkelulykke

  Landslagssjef Ståle Solbakken har pådratt seg flere brudd etter en sykkelvelt i helgen. Det forteller han til TV 2.

  Solbakken bekrefter overfor kanalen at han pådro seg brudd i albuen på en sykkeltur søndag. I etterkant ble han operert på Elverum sykehus.

  – Et stort og et lite brudd etter en stygg velt på min sykkeløkt. Men snart klar for viktige kamper, sier han til TV 2.

  Norge skal spille flere viktige EM-kvalifiseringskamper i sommer. Den første er mot Skottland 17. juni.

  NFF pressekonferanse
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Hovland ned på verdensrankingen

  Viktor Hovland gjør et lite fall og er nummer sju på den nyeste spillerrangeringen i golf. Topp fem er uendret siden sist.

  Max Homa er mannen som har dyttet Hovland ned fra 6.-plassen. Søndag leverte amerikaneren en bedre sisterunde og havnet foran Norges golfproff i PGA-turneringen i Fort Worth.

  Der falt Hovland ut av tetkampen og endte på delt 16.-plass.

  For andre uke på rad topper Scottie Scheffler verdensrankingen. USA-stjernen er foran spanjolen Jon Rahm og nordiren Rory McIlroy.

  Viktor Hovland
  Foto: JONATHAN BACHMAN / AFP
 • AIK-sjef går av etter skandalederby

  Den sportslige krisen i AIK har fått sine første konsekvenser. Manuel Lindberg er ferdig i jobben som klubbens administrerende direktør.

  Han valgte selv å gi seg etter søndagens 0-1-tap borte mot Djurgården. Stockholmsderbyet bød på skandalescener og nesten en time lang stopp i spillet.

  – Jeg tar mitt ansvar som en del av situasjonen, og jeg har derfor valgt å tre til side. Å bli værende som administrerende direktør gagner ikke klubben akkurat nå, sier Lindberg i en pressemelding.

  AIK har kun vunnet én av ti kamper i Allsvenskan denne sesongen. Laget ligger nest sist på tabellen med seks poeng.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste