Hopp til innhold

Signerte ny kontrakt i april, nå kan han være ferdig som trener

HAUGESUND/OSLO (NRK): Lokalavisen Romerikes Blad hevder Lillestrøm-trener Arne Erlandsen (58) har mistet all tillit.

Arne Erlandsen

PRESSET: LSK-trener Arne Erlandsen intervjues av NRK etter søndagens kamp i Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

I en kommentar avslører lokalavisen at Erlandsen har mistet tilliten hos spillerne. Heller ikke hans kolleger trenerteamet skal ha tillit til LSK-treneren. Erlandsens oppførsel skal være én av årsakene, og han har fått beskjed om å endre seg, skriver RB på kommentatorplass.

Lillestrøm står med fem kamper på rad uten seier, og NRK kjenner til at det murrer i LSK-leiren.

– Dette er ny informasjon for meg. Jeg har ingen grunn til å tro noe annet enn at jeg er LSK-trener. Så jeg stiller på jobb i morgen, sa Erlandsen til NRK etter 2–2 i Haugesund søndag.

– Ser håpløst ut

Mandag setter han seg på flyet fra Haugesund hjem til Lillestrøm. Det kan være noe av det siste han gjør som trener for «Fugla».

Dette til tross for at han så sent som i april skrev ny kontrakt med Lillestrøm. Da ble Erlandsen og LSK enig om en avtale ut 2019, med mulighet for en årlig forlengelse dersom partene ønsket det.

Etter drøyt to måneder har situasjonen endret seg.

– Denne sommeren kan de bli tvunget til å si til den samme treneren at han ikke lenger har klubbens tillit. Kontraktsforlengelsen vil fra utsiden se ganske håpløs ut om Erlandsen forsvinner nå, skriver sportsleder i Romerikes Blad i sin kommentar.

Arne Erlandsen

BETENKT: Arne Erlandsen på benken i søndagens 2-2-kamp mot Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Tung bunnstrid

Erlandsen berget klubben fra nedrykk i 2016, og tok cupgull etter seier i cupfinalen mot Sarpsborg 08. Nå ligger Lillestrøm på 13. plass i eliteserien med 13 poeng på 14 kamper. To poeng skiller klubben fra å ligge på direkte nedrykksplass.

– Alle lag ønsker å være høyt oppe, og det er ikke noe annerledes for oss enn for alle andre lag, sier Arne Erlandsen til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Josh Kerr slo Jakob Ingebrigtsen for første gang.

Fryktet det verste under skademareritt: – Jeg var langt nede

Endelig fikk fansen en duell mellom Jakob Ingebrigtsen og Josh Kerr – på banen. Der gikk skotten seirende ut. Etter løpet åpnet nordmannen opp om skaden som har plaget ham.

3Ry212LE9OE

Mener Graham Hansen bør vinne Gullballen etter finalebragd: – Tallene taler for seg selv

Ingrid Syrstad Engen og Caroline Graham Hansen kunne juble for mesterligatriumf etter å ha slått Lyon 2–0. Nå mener eksperter at sistnevnte bør vinne gullballen.

Siste nytt

 • PSG cupmester for 15. gang

  Paris Saint-Germain er etter to år fransk cupmester i fotball igjen. Tittelen ble sikret med 2-1 over Lyon i finalen lørdag.

  PSG kunne på finalearenaen i Lille juble for sin 15. cuptittel. Marseille er nærmest med sine ti. PSG fikk også tatt cuptrofeet tilbake etter at Nantes og Toulouse vant de to siste årene.

  Ousmane Dembélé og Fabián Ruiz sørget for 2-0-ledelse til pause. Selv om Jake O'Brien reduserte ti minutter etter hvilen, kunne PSG til slutt juble. PSG vant også ligaen denne sesongen med ni poeng ned til Monaco.

  Superstjernen Kylian Mbappé spilte lørdag sin siste kamp for PSG etter som kontrakten utløper 30. juni. Spissen er sterkt ryktet til Real Madrid.

  Ci3ukuYs-sw
  Foto: AP
 • Leverkusen sikret sesongens andre trofé – vant 1-0 over Kaiserslautern i den tyske cupfinalen

  Xabi Alonsos menn fikk revansj etter det sure tapet i europaligafinalen da Leverkusen vant 1-0 over Kaiserslautern i den tyske cupfinalen lørdag kveld.

  Onsdag gikk Leverkusen på sesongens første tap. Det skjedde parodisk nok i sesongens nest siste tap og finalen i europaligaen. Før det sto de med 51. strake seire. Det sikret dem også klubbhistoriens første tittel i Bundesliga.

  Lørdagens seier over Kaiserslautern kronet dermed sesongen med deres andre trofé. Sist de vant den tyske cupen var helt tilbake i 1992/93-sesongen.

  ECe9rMy5mqc
  Foto: AP
 • Henrik Ingebrigtsen langt bak i siste løp før EM-uttaket

  Henrik Ingebrigtsen løp inn tiden 13.26,92 under et stevne i Brussel lørdag kveld. EM-kravet ligger på 13.20,00, men Ingebrigtsen er formelt kvalifisert da han har løpt innenfor kravet i kvalifiseringsperioden.

  Forbundet vekter imidlertid resultater fra 2024 tyngre, og Ingebrigtsen kjemper mot flere andre løpere om en plass på EM-laget.

  Han ble tidlig løpt fra hovedfeltet i Brussel, og kom til slutt inn på en 14.-plass. Franskmannen Yann Schrub vant løpet på tiden 13.04,20.

  Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under EM i Roma som sendes på NRK fra 7. til 12. juni. Norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal