Schjelderup herjet – scoret to

Norske Andreas Schjelderup (17) markerte seg virkelig da hans Nordsjælland møtte Velje. Nordmannen scoret kveldens første etter kun tre minutter.

Et drøyt kvarter senere fikk nordmannen mulighet på straffespark, og satte inn 2-0 for Nordsjælland.

Det endte til slutt med 3-1-seier for rødtrøyene. Schjelderup står nå med tre scoringer i årets sesong, og han kan fort bli med i kampen om å bli toppscorer i den danske superligaen.

– Jeg er veldig fornøyd med to mål og tre poeng, men kunne hatt tre-fire mål. Litt uheldig, bommet på et par sjanser, sa Schjelderup til NTB.

– Det var litt kjedelig, og en heading jeg burde scoret på. Alltid sulten etter mer, men er fornøyd med tre poeng, la han til.

Nordsjælland er på fjerdeplass, to poeng bak serieleder Midtjylland.

Andreas Schjelderup
Foto: Claus Fisker/ritzau Scanpix / NTB

Siste nytt

 • Sejersted imponerte på trening

  Adrian Smiseth Sejersted, Aleksander Aamodt Kilde og Kjetil Jansrud ble nummer tre, fire og fem i onsdagens treningsomgang i utforløypa i Beaver Creek.

  Sejersted var den store overraskelsen da han med startnummer 34 suste inn til tredje beste tid, slått bare av østerrikske Max Franz og franske Matthieu Bailet.

  Det var den eneste treningsomgangen før verdenscuprennene i utfor lørdag og søndag. Både torsdag og fredag er det super-G-renn i Beaver Creek. Torsdagens renn erstatter det avlyste rennet i Lake Louise forrige uke.

  WCup Mens Downhill Skiing
  Foto: Robert F. Bukaty / AP
 • Chelsea – Watford ble stanset

  Premier League-kampen mellom Watford og Chelsea ble midlertidig stoppet på grunn av en medisinsk hendelse blant supporterne.

  Kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt. Spillerne ble sendt i garderoben. Etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen.

  Tilskuerne som sto rundt den aktuelle supporteren er flyttet bort fra tribunene, ifølge Sky Sports.

  På høyttaleranlegget ble det opplyst at tilstanden til vedkommende som fikk behandling på tribunen, er stabil. Spillerne kom ut i det samme øyeblikket til en fem minutters oppvarming før kampen ble satt i gang igjen.

  Premier League - Watford v Chelsea
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Elverum-tap i siste sekund

  Elverum hadde alle sjanser til å ta et nytt steg mot cupspillet i mesterligaen, men Mesjkov Brest vant 33-32 med scoring i tomt bur i kampens siste sekund.

  Det ble en tung slutt på en kamp der Emil Imsgard storspilte i målet og så ut til å hjelpe Elverum til høstens fjerde seier i mesterligaen. Elverum hadde sjansen i siste angrep, og med en spiller utvist tok de ut Imsgard for en ekstra angriper.

  Eric Johansson tok det siste skuddet, men det ble reddet av keeper på målstreken, og Ivan Maskevitsj kunne kaste ballen over hele banen og i det tomme målet.

  Mesterligaen håndball: Elverum - Montpellier (37-30)
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal