Hopp til innhold

Sandefjord Fotball

 • Ikke fornøyd etter kampen

  Sandefjord Fotballs William Kurtovic sier laget presterte dårlig i kampen mot Vålerenga i går. Sandefjord tapte 1-3 hjemme i eliteserien for menn. Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard sier Sandefjord var gavmilde og at spillet var tamt.

 • Brann reddet sent poeng

  Brann reddet poeng på overtid i 2-2-kampen mot Sandefjord i Eliteserien søndag, men laget ligger likevel sist i ligaen.

  Eirik Horneland skrev tidligere i uken ny kontrakt som Brann-trener, men det skulle ikke tenne rødtrøyene til seier.

  De reddet likevel poeng etter en scoring fra Bård Finne. Skuddet fikk en retningsforandring før ballen gikk over Jacob Storevik og i mål til 2-2.

  Det startet godt for Brann da Robert Taylor fant Aune Heggebø, som stanget inn 1-0 etter seks minutter. Etter kvarteret sto de imidlertid likt igjen.

  Et frispark ble stusset videre i feltet fra Kristoffer Normann Hansen. Der kom Vidar Ari Jónsson og pirket inn 1-1. Like etterpå lå ballen igjen i mål for vertene. Hansen fikk til slutt en enkel jobb med å hamre inn 2-1-scoringen. Deretter reddet Finne poeng tre minutter på overtid.

  (©NTB)

  Eliteserien fotball 2021: Sandefjord - Brann
  Foto: Trond R. Teigen / NTB
 • Mange vil se fylkesoppgjøret

  I overkant av 4000 publikummere er ventet til fylkesoppgjøret i eliteserien i fotball mellom Sandefjord og Odd søndag ettermiddag. Det er første gang så mange er samlet på stadion i Sandefjord etter pandemien. Kampen er gratis for alle.

  Odd - Sandefjord 13. desember 2020
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Ingen Brann-spillere blir utestengt

  Branns ledelse har ikke tenkt å utestenge noen av spillerne etter festskandalen på Brann stadion natt til tirsdag. Daglig leder Vibeke Johannessen sier til NRK torsdag at alle spillerne er aktuelle for kampen mot Sandefjord på søndag.

  Vibeke Johannessen ser inn i kamera
  Foto: Eivind Senneset / NTB

Sportsnyheter

Erlend Hustad

Full kok etter rødt kort – Jerv-treneren slakter dommeren

Det var dramatisk i Stavanger da Jerv-spiller Erlend Hustad fikk sitt andre gule kort. Eksperter mener Hustad har en god sak, men hoveddommeren står på sitt.

Siste nytt

 • Palumbo fikk Juventus-debuten

  Norske Martin Palumbo fikk sine første minutter for Juventus da han ble byttet inn 12 minutter før full tid. 20-åringen er på utlån fra serierival Udinese.

  Juventus tok imot Lazio i senkampen og ledet 2-0 til pause etter mål fra Dusan Vlahovic og Álvaro Morata. Juve-back Alex Sandro scoret selvmål tidlig i andre omgang, slik at det sto 2-1.

  Det så lenge ut til å gå mot tre poeng for vertene, men seks minutter på overtid sørget Sergej Milinkovic-Savic for balanse i regnskapet. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Arsenal-smell i mesterligakampen

  Martin Ødegaard og Arsenal røk 0-2 for Newcastle mandag og snublet dermed stygt i kampen om den siste mesterligabilletten i Premier League.

  Scoringene som avgjorde kampen kom i annen omgang. Etter 56 minutter satte Arsenal-midtstopper Ben White ballen i eget mål etter et hardt innlegg fra Newcastles Joelinton. Fem minutter før full tid hamret Bruno Guimarães inn 2-0 etter massivt Newcastle-press.

  Ufortjent var det ikke at de tre poengene ble værende igjen på St. James' Park. Hjemmelaget satte tidlig trykk på Arsenal. Gjestene fikk aldri festet noe skikkelig grep om kampen, men måtte i stedet tåle en blytung kveld.

  Tapet betyr nemlig at London-rival Tottenham har to poeng til gode på Arsenal i kampen om fjerdeplassen i Premier League foran siste serierunde. Dermed kan mesterligadrømmen glippe for Martin Ødegaard og lagkameratene. Det vil naturlig nok være et hardt slag. (NTB)

 • Ruud møter franske Paire i 2. runde i Genève-turneringen

  Casper Ruud møter franske Benoît Paire i andre runde av ATP-turneringen i tennis i Genève.

  Ruud hadde walkover i første runde. Han er andreseedet i Genève bak Daniil Medvedev. Nordmannen gikk helt til topps i Sveits i fjor.

  Nordmannen, som kommer rett fra tap i semifinalen i Roma, har møtt franske Paire fire ganger tidligere. Han har vunnet alle møtene på grus og sist gang i Gstaad i fjor.

  Benoît Paire tok det første settet 7-5 i 1. rundeoppgjøret mot finske Emil Ruusuvuori mandag. Deretter slo finnen tilbake med samme sifre i sett nummer to, før Paire vant det tredje med 6-4. (NTB)

  Italy Tennis Open
  Foto: Alessandra Tarantino / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste