Hopp til innhold

Real Madrid

 • Trenersuksessen Ancelotti blir i Real Madrid

  Italienske Carlo Ancelotti blir værende i rollen som manager etter suksessen i Real Madrid.

  Det bekrefter klubben fredag. Treneren har signert en ny kontrakt som varer til sommeren 2026.

  Stjernemanageren har blant annet vært koblet til jobben som brasiliansk landslagssjef, siden hans gamle kontrakt med Real hadde gått ut etter sesongen. Men italieneren blir altså værende i den spanske hovedstaden.

  På sine fem sesonger som trener for Real Madrid har italieneren ledet laget til ti titler, inkludert to mesterligaseiere.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Real Madrid snublet tross ny Bellingham-scoring

  Jude Bellingham noterte seg lørdag for sitt tolvte mål i La Liga. Real Madrid mistet likevel poeng borte mot Real Betis.

  Bellingham sendte gjestene i ledelsen like etter pause i Sevilla, men Aitor Ruibal utlignet med et kremmerhus.

  Bellingham har vært en enorm suksess i den spanske hovedstaden siden overgangen fra Borussia Dortmund i sommer. Den engelske 20-åringen har notert totalt 16 mål og fire målgivende pasninger på 18 kamper i alle turneringer.

  Tross poengtap leder Real Madrid La Liga med 39 poeng. Søndag kan det endre seg når tabelltreer Barcelona tar imot serietoer Girona. Sistnevnte vil ta over tabelltoppen med tre poeng. (NTB)

  Jude Bellingham jubler for scoring borte mot Real Betis
  Foto: Jose Breton / AP
 • Spansk politi: Tre Real Madrid-spillere arrestert for sexvideo

  De tre spillerne, som ikke er navngitt av den spanske avisen El Confidencial, skal ha delt en video av seksuell karakter hvor en mindreårig skal ha deltatt. En talsperson for spansk politi bekrefter arrestasjonen til Reuters.

  De tre spillerne skal tilhøre juniorlaget, andrelaget og tredjelaget til Real Madrid. Ifølge avisen kan også spillere på førstelaget være involvert.

  Det er den mindreåriges mor som har anmeldt forholdet.

  I en uttalelse skriver det spanske fotballaget at de har blitt fortalt at tre spillere på tredjelaget og en spiller på juniorlaget har blitt avhørt om «spredningen av en privat video på WhatsApp».

  – Når klubben har fått innsikt i alle detaljene, vil vi gjøre passende tiltak, heter det i uttalelsen.

 • Real Madrids nysigneringer senket Manchester United

  I treningskampen mellom Manchester United og Real Madrid i Texas i natt tok det kun fem minutter før nysignerte Jude Bellingham lobbet ballen over Andre Onana i United-buret og sendte spanjolene i ledelsen.

  Uniteds nysignering Mason Mount kunne utlignet drøye ti minutter senere, men ballen havnet i sisteskansens hender.

  Det var flere store målsjanser både før og etter pausen til begge lag.

  En av Reals nyinnkjøpte, Joselu, imponerte stort da han serverte et brassespark og sikret hvittrøyene 2-0-seier like før kampslutt.

  Flere Premier League-lag har vært i aksjon natt til torsdag:

  Chelsea og Newcastle spilte 1–1. Aston Villa vant 2–0 mot Fulham. Crystal Palace tapte 1–2 mot Millonarios fra Colombia, mens Arsenal vant hele 5-2 over Barcelona, melder NTB.

  Joselu. Brassespark. 2-0 Real Madrid mot Manchester United treningskamp 26. juli
  Foto: AFP
 • Overraskende Benzema-erstatter er klar

  Den spanske spissen Joselu er klar for Real Madrid på lån med kjøpsopsjon på slutten av sesongen.

  33-åringen har en fortid i Real Madrid-akademiet og fikk sin A-lagsdebut i 2011. I fjor noterte han seg for 17 mål og fire målgivende for Espanyol som rykket ned fra La Liga.

  Han har også scoret tre mål på fire landskamper for Spania, hvor to av dem kom da de vant 3-0 over Norge i EM-kvalifiseringen i slutten av mars. Søndag var han med da Spania vant nasjonsligaen.

  UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
  Foto: PIROSCHKA VAN DE WOUW / Reuters

Sportsnyheter

Britain Soccer League Cup

Liverpool-kapteinen i tårer etter «juniorbragd» – Chelsea hudflettes av ekspertene

Kaptein Virgil van Dijk og et juniorpreget Liverpool vant ligacupen etter et nervedrama av de sjeldne søndag. Da seieren var et faktum, kom tårene hos kapteinen.

Siste nytt

 • Ny seier for Lilleberg og Lightning

  Emil Martinsen Lilleberg og hans Tampa Bay Lightning tok en ny sterk borteseier da New Jersey Devils ble slått 4-1 søndag.

  Dermed har laget etter tre strake tap slått tilbake med to seirer på like mange dager, begge i New York-området. Lørdag ble Islanders slått.

  Lilleberg spilte 16.56 minutter. Han var ikke på isen ved noen av de fire scoringene i kampen. Han sonet en utvisning tidlig i 3. periode for å ha spilt pucken over vantet.

  Lightning ligger i øyeblikket an til å få wildcardplass til sluttspillet.

  (NTB)

  Washington Capitals v Tampa Bay Lightning
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP
 • Tavatanakit vant på hjemmebane – Borge unngikk sisteplassen

  Patty Tavatanakit fra Thailand vant LPGA-turneringen i golf på hjemmebane søndag og innkasserte 2,67 millioner kroner i seierspremie.

  Hun gikk de fire rundene 21 slag under par etter den jevne serien 67-67-66-67 og seiret ett slag foran sveitsiske Albane Valenzuela.

  Celine Borge hadde en svært tung turnering og var på sisteplass etter både 2. og 3. runde i en turnering uten cut. Søndag avsluttet hun med en 72-runde og tok seg forbi kinesiske Shi Yuting slik at hun slapp å ende aller sist.

  Borges serie 70-77-75-72 ga henne likevel 38.000 kroner i premiepenger.

  (NTB)

  Thailand Golf LPGA
  Foto: Kittinun Rodsupan / AP
 • Norge vant første VM-kvalifiseringskamp i basketball

  Harald Frey førte an med 23 poeng, mens Sjur Dyb Berg tok 16 returer da Norge slo Luxembourg 72-58 i VM-kvalifiseringen i basketball.

  Norge deltar i prekvalifiseringen om plass i VM-sluttspillet i 2027. I løpet av det nærmeste året skal laget spille ytterligere tre kamper mot Romania og Luxembourg.

  Gruppevinneren og den beste toeren i de tre gruppene går videre til neste kvalifisering, der det står om en plass i selve kvalifiseringen.

  (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal