Hopp til innhold

Rangers slått i sluttspillåpningen

Mats Zuccarello og New York Rangers tapte hele 5-2 for Pittsburgh Penguins da best av sju-serien åpnet onsdag. Zuccarello hadde assist på 2-4-reduseringen og to skudd på mål, ifølge NTB. Neste oppgjør venter lørdag.

Zucca
Foto: Charles LeClaire / Reuters

Siste nytt

  • Svein Oddvar Moen gir seg som toppdommer

    Svein Oddvar Moen gir seg som toppdommer og blir ansvarlig for VAR i Norge. Det skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

    Rollen som VAR-ansvarlig strekker seg ut året. Moen har dømt på toppnivå siden 2003.

    – Det er virkelig en spennende utfordring, og jeg gleder meg til å få være med på å utvikle VAR og norsk fotball. Jeg gir meg som dommer på banen litt tidligere enn jeg hadde tenkt, men det er en tid for alt, sier Moen i pressemeldingen.

    NM fotball cup 2023: Molde - Strømsgodset
    Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
  • Zuccarello klar for sitt første VM på åtte år – se hele troppen her

    Landslagstrener Tobias Johansson tar med seg 25 spillere til ishockey-VM i Praha hvor NHL-stjernen Mats Zuccarello gjør VM-comeback.

    Som ventet var NHL-stjernens navn med i troppen som ble presentert på Olympiatoppen mandag. Det er Zuccarellos første VM siden 2016 i Moskva.

    Han og backen Johannes Johannesen som har vært opptatt med sluttspill for finske Lahti Pelicans, tilslutter seg den norske troppen i Praha. Det gjør også USA-proffene Emil Martinsen Lilleberg og Mathias Emilio Pettersen, som fortsatt spiller sluttspill i AHL.

    Målvakter:

    Jonas Arntzen (Örebro), Henrik Haukeland (Düsseldorf), Tobias Normann (AIK).

    Backer:

    Sander Vold Engebråten (Örebro), Isak Hansen (Sparta), Sander Hurrød (Storhamar), Max Krogdahl (Östersund), Christian Kåsastul (Pustertal), Mattias Nørstebø (Björklöven), Stian Solberg (Vålerenga), Johannes Johannesen (Lahti Pelicans), Emil Lilleberg (Tampa Bay Lightning).

    Løpere:

    Mats Zuccarello (Minnesota Wild), Michael Brandsegg-Nygård (Mora), Andreas Martinsen (Storhamar), Eskild Bakke Olsen (Karlskoga), Thomas Olsen (Vålerenga), Thomas Berg Paulsen (Malmö), Martin Rønnild (Storhamar), Eirik Østrem Salsten (Storhamar), Håvard Østrem Salsten (Sparta), Noah Steen (Mora), Patrick Thoresen (Storhamar), Mathias Trettenes (Stavanger), Petter Vesterheim (Mora), Markus Vikingstad (Fishtown Pinguins), Mathias Emilio Pettersen (Texas Stars).

    Norge innleder VM i Praha i gruppe A mot Sveits 10. mai. (NTB)

    NHL: Minnesota Wild at Tampa Bay Lightning
    Foto: Kim Klement Neitzel / Reuters
  • Ishockeyforbundet i beredskap etter Reichenbergs dødsfall: Har koblet på helseteam for VM-troppen

    Det norske ishockeymiljøet er i sorg etter at det søndag ble kjent at den tidligere landslagsspilleren Alexander Reichenberg er død, 31 år gammel.

    Sportssjef og konstituert generalsekretær i Ishockeyforbundet, Petter Salsten, sier dødsbudskapet preger hele ishockeyfamilien.

    – Alexander var en artist på banen. En kreativ spiller og offensivt begavet, som alltid spredte optimisme i de lagene han var. Han har en fantastisk karriere på Lillehammer som var moderklubben og på ulike landslag. Han har satt fottrykk etter seg i norsk ishockey, sier Salsten.

    Mandag tok forbundet ut troppen til VM som starter i Tsjekkia fredag, hvor Mats Zuccarello er med i VM for første gang siden 2016.

    – I VM-troppen er det spillere som har hatt veldig tette relasjoner til Alexander gjennom flere år. Det må bearbeides på det personlige plan og så får vi se hva vi som lag gjør. Vi har koblet på helseteam og er i beredskap. Det er vanskelig å spå hvordan folk agerer når de får slike triste nyheter, så vi skal være i beredskap og så får vi løse det når vi møtes i morgen, sier Salsten.

    – Hva skal helseteamet bidra til?

    – Jeg tror alle trenger samtalepartnere når slike ting skjer. Noen å snakke med. Fordi det ikke er til å forstå, så trenger man å lette på tankene sine. Det skal vi være behjelpelige med, og så er det stor forskjell på hvor tett man har vært Alexander de siste årene. Noen har veldig tette relasjoner til ham og har det selvfølgelig da veldig vanskelig nå, sier Salsten.

    Salsten
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal