Hopp til innhold

Paris Saint-Germain (PSG)

 • Ramos så rødt for 28. gang i karrieren

  Sergio Ramos pådro seg sitt 28. røde kort i karrieren under kampen mellom Stade Reimes og Paris Saint-Germain. Spanjolen fikk det røde kortet etter 40 minutter spilt.

  Ramos fikk først gult kort, før han så ut til å snakke på seg det røde like etterpå.

  PSG med ti mann slet med å få hull på byllen mot Reims og kampen endte til slutt 0-0. Lionel Messi var ute med skade og spilte ikke kampen.

  Sergio Ramos får rødt kort.
  Foto: DENIS CHARLET / AFP
 • Tidligere PSG-spiller anholdt på ny etter overfall på lagvenninne

  Fransk politi har for annen gang innbrakt en tidligere lagvenninne i etterforskningen av overfallet på Paris Saint-Germain-spiller Kheira Hamraoui.

  Påtalemyndigheten i Frankrike opplyser at det skjedde fredag.

  Tidligere PSG-spiller Aminata Diallo har også tidligere vært mistenkt i den samme etterforskningen. Fire menn ble tidligere denne uken arrestert i saken, mistenkt for å ha vært innblandet i angrepet på Kheira Hamraoui i november 2021.

  Hamraoui ble dratt fra bilen hun satt i og påført slag mot beina med et jernrør.

  Diallo, som på den tiden var Hamraouis midtbanerival i PSG, ble innbrakt av politiet umiddelbart etter episoden. Hun har hele tiden avvist enhver form for befatning med saken. Det har så langt ikke blitt tatt ut noen siktelse mot henne.

  Diallos advokat ønsket fredag ikke å kommentere saken overfor nyhetsbyrået AFP.

  I Frankrike kan mistenkte forbrytere holdes i varetekt i 48 timer før det eventuelt tas ut en siktelse mot dem. Diallo, som nå er uten kontrakt med PSG, var i varetekt i 40 timer i november i fjor. Dermed har politiet nå åtte timer igjen til å beslutte om det nå skal opprettes siktelse mot henne.

  Tre av de fire mennene som ble innbrakt i saken tidligere denne uken, skal møte for en domstol fredag.

  Kheira Hamraoui ble overfalt 4. november i fjor. Da var hun på vei hjem fra en middag i PSG-regi. Hun satt da i en bil der Diallo var sjåfør. (NTB)

  Mesterligaen fotball, kvinner: LSK Kvinner - FC Barcelona Femeni’ (0-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Messi med to mesterligarekorder

  Paris Saint-Germains Lionel Messi (35) har scoret mot 39 klubber i mesterligaen. Ingen har scoret mot flere.

  Da den lille argentineren utlignet til 1-1 i PSGs 3-1-seier borte mot israelske Maccabi Haifa i mesterligaens gruppespill onsdag kveld, gjorde 35-åringen det igjen. Han satte nye rekorder.

  Det at Messi har scoret mot 39 ulike klubber i turneringen førte ham opp i tet alene på den spesielle listen. Etter scoringen i Israel har han scoret mot ett lag mer enn rivalen Cristiano Ronaldo.

  Og Ronaldo blir stående med scoringer mot 38 klubber i mesterligaen en stund, siden hans Manchester United ikke er kvalifisert til å spille i mesterligaen 2022/2023.

  Da Messi scoret mot Maccabi Haifa ble han også den første spilleren til å score i mesterligaen i 18 sesonger på rad.

  Kylian Mbapp, Lionel Messi
  Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP
 • Hevder Zidane nærmer seg PSG

  Ifølge den anerkjente radiostasjonen Europe 1, skal Zinédine Zidane være enig med Paris Saint-Germain om en avtale om å bli klubbens neste hovedtrener.

  Radiostasjonen hevder PSG i prinsippet enige med Zidane om en avtale som gjør ham til klubbens trener fra kommende sesong.

  Mauricio Pochettino er for tiden klubbens trener, men det har i lang tid hersket spekulasjoner om at argentinerens avgang er nær forestående.

  Tross sin meritterte karriere har Zidane aldri trent et fransk klubb- eller landslag. Han startet trenerkarrieren sin i Real Madrid, der han flyttet fra klubbens akademilag til A-laget i 2016.

  Deretter vant han mesterligaen med laget tre ganger og ligaen to ganger. I tillegg kunne de hvitkledde juble for to triumfer i klubb-VM og to supercup-titler under franskmannens ledelse. (NTB)

  La Liga Santander - Real Madrid v Granada
  Foto: Susana Vera / Reuters
 • PSG-spiller kritiseres for å ha stått over kamp og markering mot homofobi

  Idrissa Gueye får tøff medfart i Frankrike etter at han for andre år på rad sto over et oppgjør der spillerne hadde regnbuefargede tall på ryggen.

  Senegaleseren reiste med Paris Saint-Germain til bortemøtet mot Montpellier i Ligue 1 sist helg, men var ikke i kamptroppen. Det ble fra klubbhold opplyst at han uteble av «personlige årsaker».

  Ifølge radiostasjonen RMC ville ikke Gueye spille i en drakt med regnbuefargede siffer og ta del i fransk fotballs årlige markering mot homofobi. Han var heller ikke med i en tilsvarende kamp forrige sesong. Saken har skapt sterke reaksjoner.

  Rouge Direct jobber for å motvirke homohat i fotballen, og organisasjonen ber PSG og ligaen kreve at Gueye forklarer seg. Den åpner også for at midtbanespilleren bør bli straffet.

  «Homofobi er ikke en mening, men en forbrytelse», skriver Rouge Direct på Twitter.

  Idrissa Gueye
  Foto: FRANCK FIFE / AFP

Siste nytt

 • Ronaldo-bom i første titteljakt i Saudi-Arabia

  Al-Nassr og Cristiano Ronaldo (37) levde ikke opp til favorittstempelet i den saudiarabiske supercupen. Det ble bråstopp allerede i semifinalen.

  Ronaldo ble nylig hentet til Al-Nassr. Der håver portugiseren inn store summer, men sportslig endte første tittelmulighet i fiasko.

  Torsdag røk laget hans 1-3 for rivalen Al-Ittihad. Dermed ble det ingen avansement til søndagens supercupfinale i Riyadh.

  37-åringen er fem ganger blitt kåret til verdens beste fotballspiller. Han spilte hele semifinalen og kom til et par sjanser. Al-Ittihad gjorde en god defensiv jobb og stoppet Ronaldo fra å innta en hovedrolle.

  Sist helg ble det en målløs debut for Ronaldo i Saudi-Arabias toppserie.

  (©NTB)

  ronaldo
  Foto: AHMED YOSRI / Reuters
 • Vålerenga forverret Frisk-krisen – Oilers fortsatte superformen

  Vålerenga vant 3-1 og påførte Frisk Asker mer smerte i ishockeyens eliteserie.

  Stavanger Oilers topper tabellen etter nok en seier. Ringerike måtte se seg slått 4-0 av fjorårets serievinner.

  I bra form er også Sparta. Tabelltoeren fra Sarpsborg fikk med seg 4-1 borte mot Lillehammer torsdag.

  Straffeslag måtte til for å skille Stjernen og Storhamar i Fredrikstad. Der var gjestene best og vant kampen 3-2.

  I torsdagens bunnkamp vant Grüner 5-2 hjemme mot Manglerud Star.

  Eliteserien i ishockey 2023: Frisk Asker - Vålerenga
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Wigan sparket Kolo Touré etter to måneder

  Kolo Touré er ferdig som Wigan-manager etter kun ni kamper i sjefsstolen.

  Det bekrefter klubben på sin nettside. Wigan ligger for tiden på sisteplassen i engelsk mesterskapsserie og risikerer å rykke ned til nivå tre.

  Kriseresultatene fikk klubben til å agere og avslutte samarbeidet med Touré.

  Den tidligere Arsenal- og Manchester City-spilleren ble ansatt så sent som i november. Han kom da inn som erstatter for Leam Richardson.

  Wigan skrapte sammen kun to poeng på ni kamper under Touré.

  (©NTB)

  Kolo Toure
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste