Manchester United

Oppsummert

 • 17.10: Pressekonferanse med Ole Gunnar Solskjær før returoppgjøret mot Barcelona i mesterligaen.
 • Barcelona vant den første kampen (0-1) på Old Trafford, og Solskjærs menn har et tøft utgangspunkt før tirsdagen.
 • Fordømmer rasismehets av Young

  Manchester United-kaptein Ashley Young, skal ifølge BBC ha blitt utsatt for rasistiske kommentarer på Twitter etter Champions League-kampen mot Barcelona.

  Det reagerer naturligvis klubben kraftig på.

  United skriver at «de fordømmer de rasistiske kommentarene i sosiale medier» og at de jobber med å identifisere personene bak kommentarene.

  X01398
  Foto: ALBERT GEA / Reuters
 • Klokken 21 i morgen skjer det

  Solskjærs pressekonferanse på Nou Camp er altså ferdig. Kampen mellom Barcelona og Manchester United spilles klokken 21 i morgen. Som nevnt, vant katalanerne det første oppgjøret på Old Trafford 1-0. Det betyr at Solskjærs gutter MÅ slå Lionel Messi og Co i morgen dersom de skal ta seg videre til semifinalen i mesterligaen.

 • Herlig avslutning

  Der er pressekonferansen slutt. Solskjær, som stort sett er usedvanlig stødig i engelsk, avslutter med et norsk-engelsk sitat i beste Eggen-stil: - I know that these players will run until the cramp takes them.

 • Trenger noe ekstra offensivt

  - Det er veldig viktig at de offensive spillerne våre leverer, fordi vi må score mål. Vi må forsvare oss godt, men vi trenger noe ekstra for å score mot et lag som dette. De som starter i morgen vet at vi trenger noen som leverer.

 • Forberedt på ulike kampbilder

  - Hvis vi kan dominere kampen og ha ballen, ønsker vi det, men vi regner ikke med at det blir sånn. Vi må være klare for å forsvare oss skikkelig når de har ballen og vi må være klare for at de kontrer på oss.

Siste nytt

 • Australia til etterlengtet finale

  Australias tenniskvinner skal spille finale i Fed Cup-finale for første gang siden 1993. Søndag ble Hviterussland slått 3-2 i Brisbane.

  Den dramatiske semifinalen ble avgjort med en tresetts doublekamp etter at det sto 2-2 etter singlekampene.

  (NTB)

  Miami Open Tennis
  Foto: Lynne Sladky / AP
 • Ødegaard med tre målgivende

  Vitesse vant 4-1 over Zwolle i den nederlandske æresdivisjonen lørdag og kampen ble avgjort med tre hjørnespark – alle tre signert Martin Ødegaard. Alle hjørnesparkene havnet hos Bryan Linssen som satte inn tre mål. Dauda Mohammed scoret det fjerde.

  Martin Ødegaard
  Foto: Robin Van Lonkhuijsen / AFP
 • Carlsen med sliteseier mot 14-åring

  Magnus Carlsen fikk det tøft i åpningen av storturneringen i Karlsruhe lørdag. Han møtte 14 år gamle Vincent Keymer fra Tyskland, og det tok nesten syv timer og 81 trekk før Carlsen klarte å slå unggutten.

  Magnus Carlsen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal