Ole Gunnar Solskjær
Foto: Roar Strøm / NRK

Manchester United

Oppsummert

Ole Gunnar Solskjær blir ny, midlertidig manager for Manchester United, etter at José Mourinho fikk sparken tirsdag 18. desember. Solskjær spilte i United fra 1996 til 2007 og skåret totalt 126 mål. Han debuterer mot gamleklubben Cardiff lørdag.

 • Dyr Mourinho-sparking

  Manchester United la i dag frem regnskapet for 2018. Der kommer det frem at sparkingen av den portugisiske manageren José Mourinho, og seks andre i trenerapparatet, kostet klubben nærmere 231 millioner kroner.

  SOCCER-MOURINHO/
  Foto: CARL RECINE / Reuters
 • Hevder Solskjær blir fast ansatt

  Den britiske tabloidavisen The Sun, hevder at Manchester United har bestemt seg for å ansette Ole Gunnar Solskjær som fast manager i klubben. Solskjær tok over etter sparkingen av José Mourinho, og skulle i utgangspunktene lede klubben frem til sesongslutt. Nå skal styret ifølge det The Sun være sikre på at nordmannen er rett mann til å lede klubben også i fremtiden, men at de vil vente med å annonsere det til etter sesongslutt.

  Solskjær
  Foto: Rui Vieira / AP
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sesongslutt for Simon Schempp

  Den tyske skiskyttaren Simon Schempp har hatt ein skuffande sesong, og no gir han seg for i vinter, melder weltski.de.

  Schempp er regjerande verdsmeister i fellesstart. Men ryggproblem og ein skulderoperasjon har øydelagt for han denne sesongen.

  Biathlon - Winter Olympics Day 9
  Foto: Christof Stache / AFP
 • Halfvarsson ute etter stavbrekk

  Calle Halfvarsson ble slått ut i kvartfinalen av VM-sprinten fordi han brekte staven i starten. Han fikk raskt en ny stav, men da hadde han allerede tapt så mye at han aldri kom i kontakt med teten.

  Svensken var fjerde best i prologen, men ble bare nummer fem i sitt heat.

 • God EM-trekning for Norge

  Norges fotballkvinner møter Wales, Hviterussland, Nord-Irland og Færøyene i EM-kvalifiseringen til mesterskapet i England i 2021.

  Gruppevinneren i de ni gruppene går direkte til VM, sammen med de tre beste toerne. De øvrige toerne spiller omspill om tre plasser.

  Norge
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal