Manchester United

Oppsummert

 • 1930: Pressekonferanse med Ole Gunnar Solskjær etter Premier League-kampen mot Chelsea.
 • Vil ha ståtribuner på Old Trafford

  Manchester United har søkt om å få bygge om 1500 seter på Old Trafford til såkalte "rail seating", som er seter som enkelt kan gjøres om til ståplasser. Ifølge BBC søkte klubben de lokale sikkerhetsmyndighetene i desember. Tottenham og Wolverhampton har allerede innstallert slike seter og flere klubber i Premier League jobber nå for å gjeninnføre ståtribunene.

  Premier League - Manchester United v Burnley
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Manchester United klager inn avis

  Natt til 29. januar ble Manchester United-direktør Ed Woodwards hus vandalisert. Nå klager klubben tabloidavisen The Sun til et klageorgan for britisk presse.

  Et sted mellom 20 og 30 supporter skal ha kastet bluss og sprayet graffiti utenfor Woodwards hus i slutten av januar. Videoer på sosiale medier skal ha vist klipp av Manchester United-fans kledd i finlandshetter.

  Hendelsen har blitt bredt omtalt i britisk presse. Manchester United hevder The Sun visste om hendelsen på forhånd. Klubben mener avisen burde ha varslet om en forestående kriminell handling.

  Klubben klager nå The Sun inn til Independent Press Standards Organisation (IPSO), tilsvarende norske Pressens Faglige Utvalg (PFU).

  Ed Woodward
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Bruno Fernandes klar for United

  Det bekrefter Manchester United på sine egne hjemmesider. United har blitt enige med Sporting Lisboa om en overgangssum i dag, og den medisinske testen gjenstår. Sky Sports melder om en overgangssum på 810 millioner norske kroner.

  Bruno Fernandes er klar for Manchester United.
  Foto: Filipe Amorim / AFP
 • Uniteds-direktørens hus påtent

  Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward ble tirsdag kveld utsatt for hærverk av frustrerte supportere som krever hans avgang.

  En video publisert på sosiale medier viser en gruppe United-supportere kledd i hettegensere og finlandshetter som først prøver å ringe på intercomen ved porten til Woodwards hjem.

  Da han ikke svarte, sprayet de rød maling over porten, kastet en røykbombe i bakken og sendte røde bluss mot huset, skriver BBC.

  Verken Woodward eller hans familie skal ha vært hjemme.

  Manchester United bekreftet hærverket i en uttalelse like før midnatt. United legger til at de som står bak ugjerningen, blir utestengt på livstid.

  Ed Woodward
  Foto: Oli Scarff / AFP

Siste nytt

 • Bryants enke går til sak

  Kobe Bryants enke Vanessa går til sak mot eigaren av helikopteret som krasja i skodda då Bryant og dottera omkom i utkanten av Los Angeles 26. januar.

  Vanessa Bryant meiner piloten var uforsiktig då han flaug i dei vanskelege tilhøva. Ho meiner han burde ha avbrote flyuturen. Piloten sjølv var blant dei ni som omkom i styrten.

  Helikopteret som krasja
  Foto: Jayne Kamin-oncea / Reuters
 • RBK-kvinnene tapte sin første kamp

  Rosenborg Kvinner tapte 1-0 for Sandviken i sin aller første kamp. Den blei spela på La Manga, og målet kom etter 39 minutt.

  Rosenborg Kvinner er same laget som tidlegare heitte Trondheims-Ørn. Frå i år er dei ein del av Rosenborg BK.

 • Forbyr barn å heade fotballen

  Flere fotballforbund i Storbritannia forbyr barn under 12 år å heade baller på trening for å minimere risikoen for hodeskader senere i livet.

  Det gjelder fotballforbundene i England, Nord Irland og Skottland, skriver blant annet Sky Sports.

  De tre forbundene sendte mandag ut en felles uttalelse. Der refererer de til den skotske studien som viste at tidligere fotballspillere hadde tre og en halv gang så høy sannsynlighet for å dø av nevrodegenerative sykdommer enn befolkningen ellers.

  I uttalelsen heter det at barn under 12 år ikke skal heade ballen på trening, for så å få en gradvis tilnærming fram til 16-årsalderen. USA innførte et headeforbud for barn allerede i 2014.

Sendeplan

Kl. Program Kanal