Manchester United

Oppsummert

 • 1930: Pressekonferanse med Ole Gunnar Solskjær etter Premier League-kampen mot Chelsea.
 • – Burde ha blitt i United

  Peter Schmeichel ga seg i Manchester United i 1999, men innrømmer nå at han kanskje burde ha blitt. – Kunne jeg ha blitt værende i klubben? Det er ikke sikkert, men jeg tror det. Jeg skulle nok ha snakket med Alex Ferguson, skriver han i en ny bok.

  Reunion
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • Norsk 14-åring klar for United

  Isak Hansen-Aarøen har signert ein «pre-kontrakt» med Manchester United. Men Tromsø-guten får først dra om 15 månader, då FIFA-reglane ikkje tillèt internasjonale klubbar å signere kontrakt med spelarar frå andre land før dei fyller 16 år. Ifølgje avisa iTromsø får TIL ein million kroner for 14-åringen.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ikkje meisterliga for Man United

  Ole Gunnar Solskjærs Manchester United får ikkje spele i den gjeve Meisterligaen neste sesong. Det vart klart etter at dei raudkledde ikkje makta å vinne over tabelljumbo og nedrykksklare Huddersfield sundag.

Siste nytt

 • Rosenborg kan møte BATE

  Dersom Rosenborg tar seg videre til 2. kvalrunde i mesterligaen, venter hviterussiske BATE Borisov eller polske Piast Gliwice som motstander. Det ble klart da trekningen av 2. kvalifiseringsrunde ble gjennomført i Sveits onsdag ettermiddag.

  Rosenborg
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Thomas slapp med skrekken

  Regjerende Tour de France-mester, Geraint Thomas, gikk i bakken under den fjerde etappen av rittet Tour de Suisse. Waliseren pådro seg noen skrubbsår og et kutt i pannen, men ingen brudd. 33-åringen blir med det trolig klar til Tour-starten 6. juli.

  Geraint Thomas
  Foto: Gian Ehrenzeller / AP
 • Platini løslatt etter avhør

  Tirsdag morgen kom meldingen om at tidligere UEFA-president Michel Platini var pågrepet i forbindelse med tildelingen av fotball-VM i 2022 til Qatar. Nå er 63-åringen løslatt etter avhør hos franske Økokrim. – Jeg er helt rolig. Dette er en gammel sak, og jeg har vært åpen om alt. Dette er helt fremmed for meg, sier Platini.

  AFP_1HM9GX
  Foto: ZAKARIA ABDELKAFI / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal