Hopp til innhold

Manchester United

 • Manchester United skal til Norge – møter Atletico Madrid på Ullevaal

  De to storlagene har lagt generalprøven før seriestart til Oslo og Ullevaal stadion 30. juli, opplyser Viaplay som skal sende kampen.

  – Vi gleder oss veldig til å spille kamp i Oslo og til å se alle Manchester United-supporterne der, sier United-keeper David de Gea.

  United var sist i Norge sommeren 2019, da de møtte Kristiansund i en treningskamp.

  – Manchester United skulle egentlig spilt kamp i Oslo i fjor i forbindelse med at den norske supporterklubben fylte 40 år, men pandemien satte en stopper for det. Nå blir det istedenfor 41-årsfeiring med en storkamp, sier Sjur Mørk til VG.

  Han er administrerende direktør i ProUnite, som arrangerer kampen lørdag 30. juli kl. 14.00.

  Ronaldo til Oslo
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • The Athletic: Uniteds sjefforhandler går av

  Det anerkjente nettstedet The Athletic erfarer at at Matt Judge går av som forhandlingsansvarlig i Manchester United. De skriver at Judge har vurdert sin posisjon i klubben de siste ukene.

  Judge har i flere år vært sjefforhandler i United. Han har tatt seg av å forhandle fram overganger og kontrakter, men dette er oppgaver som andre ligger an til å ta over i sommer. Senere i år er det ventet at Judge kutter alle formelle bånd med United.

  Premier League - Manchester United v Chelsea
  Foto: PHIL NOBLE / Reuters
 • Manchester United-treneren tar over Østerrike

  Manchester Uniteds midlertidige trener, Ralf Rangnick, tar over landslaget til Østerrike.

  Det bekrefter Manchester United på sine nettsider.

  – Jeg tar over som landslagstrener for Østerrike etter sesongen, men vil fortsette som konsulent for Manchester United, sier Rangnick i en pressemelding og legger til at han gleder seg til å bidra til at Manchester United blir en stormakt igjen.

  Han har signert på en avtale som varer i to år.

  xVkgYiIZUcs
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • Ronaldo reddet poeng i tam United-forestilling

  Chelsea dominerte fullstendig borte mot Manchester United, men måtte nøye seg med poengdeling etter at Cristiano Ronaldo nok en gang økte målkontoen.

  Til tross for at Chelsea var overlegne på sjansestatistikken, tok det en hel time før Marcos Alonso fant veien forbi David de Gea med et hardt skudd fra bakerste stolpe.

  Men gjestene var i ledelsen i bare to minutter før Cristiano Ronaldo timet løpet sitt perfekt og var iskald alene med Edouard Mendy på hjørnet av femmeteren.

 • Uniteds nye manager nektet å kommentere ny fiasko

  Påtroppende Manchester United-manager Erik ten Hag ville lørdag ikke snakke om den engelske storklubbens 1-3-smell mot Arsenal.

  Nederlaget betyr at United langt på vei kan vinke farvel til spill i Champions League neste sesong. Veien til en fjerdeplass i Premier League denne sesongen ser svært vrien ut.

  Lørdag ville ikke ten Hag si noen verdens ting om Arsenal-tapet da Sky Sports ville høre hans mening.

  – Jeg har ingen mening om resultatene til Manchester United, fordi jeg viser respekt for folk som er i Manchester United, og jeg er ansvarlig for Ajax, og det er det jeg kommenterer, sa 52-åringen.

  Han innrømmet riktignok at han har analysert noen av utfordringene som vil møte ham neste sesong i England.

  – Du bruker alltid tid på fremtiden, men hodet mitt og energien min er i Ajax, sa ten Hag.

  tG2ebpnbRqg
  Foto: Peter Dejong / AP
Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur

Siste nytt

 • Norge J19 med sterk seier over Tyskland

  Norge J19 leverte en knallsterk snuoperasjon da de gikk fra å ligge under 0-1 til å vinne 2-1 over Tyskland.

  18 år gamle Iris Omarsdottirs to nettkjenninger etter pause ga Norge det best mulige svaret etter mandagens tap mot England.

  Sarah Mattner sendte Tyskland i føringen før Omarsdottir snudde kampen og ga håp om avansement.

  De norske damene holdt unna for Tyskland i sluttminuttene, og sørget for at drømmen om semifinaleplass lever i beste velgående. Søndag venter Sverige i den siste gruppespillskampen. (NTB)

 • Haglvær stoppet Norge-kamp

  U19-landslaget til Norge møtte Tyskland i gruppespillet i EM i Tsjekkia. Lagene gikk til pause med 1–0 til Tyskland, men samtidig som lagene fikk seg litt hvile åpnet himmelen seg.

  Haglkuler på størrelse med golfballer dekket banen, og utsatte andre omgang. De siste 45 minuttene skulle egentlig startet kl. 16, men startet ikke før en halvtime senere.

  I andre omgang slo Norge knallhardt tilbake og vant til slutt 2-1.

 • Eikeri ute av Wimbledon tross kjempestart

  Ulrikke Eikeri og Astra Sharma åpnet doubleturneringen i Wimbledon på mesterlig vis, men greide ikke å fortsette i samme spor. Duoen røk ut med 1-2 i sett.

  Det amerikanske paret Alison Riske-Amritraj og CoCo Vandeweghe snudde kampen og vant med settsifrene 0-6, 6-4, 6-4.

  Eikeri og den australske makkeren Sharma storspilte i starten. I første sett gjorde de kort prosess og vant settet blankt på 24 minutter.

  I andre settet ble det langt jevnere da Riske-Amritraj/Vandeweghe spilte seg opp. Amerikanerne utlignet stillingen etter fire settballer.

  Det tredje og avgjørende settet var også jevnt. Parene holdt følge opp til 4-4, men amerikanerne ble for sterke. (NTB)

  Italy Tennis Open
  Foto: Gregorio Borgia / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste