Manchester United

Europa League - Semi Final Second Leg - AS Roma v Manchester United

Siste nytt

 • Eriksen får hjertestarter

  Det danske fotballforbundet opplyser på twitter at Christian Eriksen skal få operert inn en hjertestarter (ICD) etter hjertestansen.

  Eriksen falt om under lørdagens EM-kamp mot Finland.

  – Etter at Christian har gjennomgått diverse hjerteundersøkelser, er det blitt besluttet at han skal få operert inn en hjertestarter. Dette gjør man etter hjertestans utløst av hjerterytmeforstyrrelser, en såkalt ICD-enhet, forteller fotballforbundet i en pressemelding.

  Christian Eriksen, fra hans Instagram
 • Maguire friskmelder seg selv

  Harry Maguire var ikke i England-troppen mot Kroatia søndag. Nå sier midtstopperen selv at han er klar til fredagens kamp mot Skottland.

  Maguire pådro seg en ankelskade 9. mai og har ikke spilt kamp siden.

  Tyrone Mings dannet stopperduoen med John Stones i 1-0-seieren over kroatene, men det kan bli endringer i Englands bakre firer når de møter Skottland på Wembley fredag kveld.

  – Jeg føler meg bra. Jeg er tilgjengelig og jeg ser fram til kampen. Jeg har hatt et par økter nå og føler at formen er intakt, så jeg er klar for å spille på fredag, sier Maguire foran kampen.

  Euro 2020 - England Training. Harry Maguire
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Peker på leger etter Maradona-død

  Én av de sju medisinske fagpersonene som er tiltalt etter at den argentinske fotballegenden Diego Armando Maradona døde, hevder legene har skylden.

  Onsdag forklarte sykepleier Dahiana Gisela Madrid seg i et rettsmøte om omstendighetene rundt dødsfallet, og hun pekte på at Maradona ble forsømt av sine leger.

  – De drepte Diego, sa hennes advokat Rodolfo Baque etter rettsmøtet.

  Maradona døde av hjertesvikt i november, få uker etter at han ble operert for en blodpropp i hjernen. Han ble 60 år gammel.

  Madrid er en av sju som etterforskes for drap etter at en ekspertgruppe konkluderte med at Maradonas dødsfall knyttes til manglende helsehjelp og at han ble overlatt til seg selv i en «lang og pinefull periode».

  Diego Maradona
  Foto: Alejandro Pagni / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal