NRK Meny
Normal

– Dette er terrorisme

Fotball setter noen ganger følelser skikkelig i sving, og onsdag kveld gjaldt dette for mange rundt det greske laget PAOK Thessaloniki. Død fisk, spillerbenk i brann og tåregass fikk Olympiakos' visepresident til å reagere.

PAOK-Olympiakos

Dette møtte Olympiakos da de tok turen fra Piraeus til Thessaloniki for å møte PAOK i semifinalen i den greske cupen. Bildet er hentet fra Erik Nivas Twitter-konto.

– De brant benkene våre, dette er den ultimate ydmykelsen, dette er terrorisme. En skam er det og fotball kan ikke bli spilt på denne måten, oppsummerte en rasende vise-president i Olympiakos, Savvas Theodoridis det, ifølge Reuters.

Kampstart i semifinalen i den greske cupen mellom PAOK Thessaloniki og Olympiakos ble utsatt en time på grunn av de påtente benkene. I tillegg var det sammenstøt utenfor stadion mellom politi og supportere som måtte løses med tåregass.

Før kampen satte hjemmesupporterne i gang et bengallysshow uten sidestykke. Om dette var ment for å kamuflere at benkene til Olympiakos ble brent opp eller ikke, vites ikke.

Laster Twitter-innhold

Ikke bare ble benkene påtent, men før det la også hjemmesupporterne ut død ansjos på spillerbenken til Olympiakos. Symbolikken rundt «dau fisk» på en spillerbenk er tydelig nok, og resultatet stinker også litt for Piraeus-laget Olympiakos.

Olympiakos vant kampen 1-0, men gikk ikke videre til cupfinalen. PAOK vant den første kampen 2-1 og er dermed videre på bortemålsregelen.

I finalen møter de Panathinaikos som slo OFI Crete 3-1 sammenlagt i sin semifinale.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Rösler fikk sparken i Fleetwood

  Uwe Rösler får ikke fortsette som manager i engelske Fleetwood. Den nedrykkstruede League One-klubben fikk nok etter sju strake tap i ulike turneringer. Nyheten ble bekreftet et par timer etter at Fleetwood røk 0-3 borte mot Doncaster lørdag.

  Uwe Rösler
  Foto: Bogdan Maran / Ap
 • United trakk Brighton i FA-cupen

  José Mourinhos Manchester United fikk overkommelig motstand og møter Brighton i FA-cupens kvartfinale. Chelsea møter Leicester på bortebane mens vinneren av oppgjøret mellom Wigan og Manchester City møter Southampton hjemme.

  Premier League - West Bromwich Albion vs Manchester United
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Ulsrud sviktet i norsk tap

  Norges skip Thomas Ulsrud gjorde en kjempeblemme i tiende omgang, noe som kostet Norge seieren. Norge kunne tatt to poeng, og tatt seieren, men i stedet stjal Sveits ett poeng og vant 7–5.

  Norge står med en seier og tre tap etter fire kamper.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Cathal Mcnaughton / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal