Overtidsdrama i Kristiansund – treneren turte ikke se avgjørelsen

Det gikk mot tap for Kristiansund som var sist på ballen på samtlige scoringer, så fikk de straffe på overtid.

Kristiansund - Molde

SISTE SPARK: Straffesparket Andreas Hopmark satte i nettet var det siste som skjedde i Kristiansund da Molde gikk på sesongens første poengtap.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Hjemmelagets trener, Christian Michelsen, turte ikke å se på da Andreas Hopmark stilte seg opp ved ellevemetersmerket og satte inn 2-2-scoringen som sikret poeng mot Molde, men sier til NRK at han er fornøyd med å sitte igjen med poeng mot et så godt lag.

– Det er så stor forskjell på å sitte igjen med noe, kontra det å ikke gjøre det, spesielt siden vi selv føler vi gjør en ålreit match. Det er et lokalderby, kampen bølger frem og tilbake og det er tett. Det er masse energi som legges ned og vi møter et veldig godt lag i dag.

Christian Michelsen og Erling Moe.

Ikke overraskende er Michelsen mer fornøyd enn trenerkollega Moe.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg

– Når de snur kampen og går opp til 2-1, så ser du at det ikke er så mange hestekrefter igjen. Likevel klarer vi å snu det. Det viser mentaliteten i gruppa, vi tar frem noen krefter det ikke ser ut som vi har.

Sist på alt

Etter en svak involvering av Martin Bjørnbak fikk Amahl Pellegrino muligheten til å sende sitt Kristiansund i ledelsen kort tid etter pause.

Molde kom raskt tilbake, men det var Aliou Coly og Pål Erik Ulvestad som var sist på både utligningen og målet som sendte gjestene i ledelsen.

Magnus Wolf Eikrem

Poengtapet var nok ekstra surt for Magnus Wolff Eikrem som mener han ble snytt for straffespark i førsteomgang.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Med sitt første poengtap for sesongen betyr det at de regjerende seriemesterne ikke holder følge med Bodø/Glimt i toppen av tabellen. Nordlendingene vant nemlig sin kamp borte mot Odd denne runden.

– Det er tungt. Vi hadde jo en veldig stor overgangsmulighet på slutten der hvor vi rotet det til, så fikk vi straffen mot oss på slutten. Denne kampen skulle vi ha klart å dra i land på en bedre måte, sier Moldes trener Erling Moe til NRK etter kampen.

Reddet poeng på overtid – likevel skuffa

Gjestene hadde de tre poengene i lomma inn mot slutten av overtiden, men selv om hjemmelaget reddet et poeng mot erkerivalen var det en skuffet Dan Peter Ulvestad som møtte NRK etter kampslutt.

– Vi er skuffa. For det første startet vi bra, men vi mistet aggressiviteten inn mot pause og Molde får ta over. Vi tar noen grep i pausen, siden vi merker at vi sliter litt, så vi stenger noen farlige rom, sa Ulvestad etter kampen og la til:

– Idet vi får målet og blir litt komfortable, så kommer deres mål litt ut fra intet og det ble match igjen, sa han etter kampen.

lSBu6G3TXn

Pål Erik Ulvestad satte ballen i eget nett etter et Molde-hjørnespark. Etter kampen er storebror Dan Peter skuffa over resultatet.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg

Siste nytt

 • Brudd og lungeskade etter velt

  Syklisten Remco Evenepoel ble hastet til sykehus etter at han traff en betongkant og ble kastet utfor en skrent under sykkelrittet Il Lombardia.

  Lørdag kveld bekreftet Deceuninck-Quick-Step på egne nettsider at Evenepoel har fått påvist brudd i bekkenet og skader på den ene lungen. Det betyr at 20-åringen ikke blir å se på sykkelen på en god stund.

  Italy Cycling Tour of Lombardy
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Ventura med kjemperunde

  Kristoffer Ventura greide cuten med bare ett slags margin, men truer med å blande seg i tetstriden i helgens PGA-turnering takket være en kjemperunde lørdag.

  Med 63 slag (sju under par) klatret Ventura kraftig på listene. Hadde det ikke vært for to sene bogeyer ville han vært i topp ti.

  Nordmannen var på delt 64.-plass halvveis i Greensboro i North Carolina, og var ett slag fra å måtte reise hjem fredag. Lørdag slo han tilbake med åtte birdier på de 14 første hullene han spilte.

  Rocket Mortgage Classic - Round One
  Foto: Stacy Revere / AFP
 • Carlsen vant etter lynsjakk

  Magnus Carlsen måtte ut i lynsjakk for å sikre seieren og utligne til 1-1 i finaleserien mot Hikaru Nakamura i Grand Final på hans egen sjakktour.

  Det første av to lynsjakkpartier endte med remis etter at Nakamura ikke lenger kunne gjøre lovlige trekk. Etter en tabbe av Nakamura kunne Carlsen sikre seieren i andre parti.

  Magnus Carlsen med ny turnering
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal