NRK Meny

Orientering

 • Orienteringens VC-finale til Kina

  Orientering blir stadig mer populært i Kina, og nå er det klart at landet skal arrangere verdenscupfinalen i 2019, skriver NTB. Det er første gang Kina arrangerer en delkonkurranse i verdenscupen. Verdenscupfinalen skal løpes i Guangdong-provinsen sørøst i landet i slutten av oktober.

  Kinas flagg
  Foto: Colourbox
 • Østerbø vant i Kina

  Øystein Kvaal Østerbø løp fredag inn til seier på mellomdistansen under siste runde av parkverdenstouren i orientering i Kina. Etter 5.-plass på onsdagens sprint, ble det fredag fulltreff for Østerbø. Han løp inn til seier et halvminutt foran Frederic Tranchand.

  østerbø
  Foto: SÖREN ANDERSSON / NTB scanpix
 • Lundanes på 2.-plass i verdenscupen

  Olav Lundanes måtte nøye seg med 2.-plass sammenlagt i verdenscupen orientering. Han ble nummer fire på lørdagens avsluttende mellomdistanse.

  Matthias Kyburz fra Sveits vant løpet på hjemmebane og tok en klar seier i sammendraget, 70 poeng foran Lundanes.

  Olav Lundanes
  Foto: Norges Orienteringsforbund / NTB scanpix
 • Dobbelt stafettgull til o-samboere

  En uke etter at de løp sine lag inn til NM-gull i orientering gjorde samboerparet Olav Lundanes og Ida Marie Næss Bjørgul det samme i det finske mesterskapet. Lørdag var det ønskereprise for deres finske klubb Paimion Rasti i det finske mesterskapet i Esbo.

  Olav Lundanes
  Foto: Norges Orienteringsforbund / NTB scanpix

Siste nytt

 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images
 • Snøball mot Kristoffersen

  Henrik Kristoffersen raste etter at noen i publikum kastet en snøball på ham i 2. omgang i slalåmrennet i Schladming. Nordmannen endte nok en gang på andreplass bak Marcel Hirscher.

  ddd
 • Phil Neville overtar England

  Phil Neville er ansatt som ny sjef for Englands kvinnelandslag i fotball, med har en avtale som gjelder til EM-sluttspillet i 2021.

  Det opplyste Englands fotballforbund tirsdag. 41-åringen har en lang spillerkarriere bak seg i Manchester United, Everton og på Englands landslag.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Slalåm, menn