Ny manager i Wolverhampton

Tidligere Benfica-trener Bruno Lage (45) erstatter Nuno Espírito Santo som hovedtrener i Premier League-klubben Wolverhampton.

Dermed blir det en portugiser som erstatter en portugiser i klubben som dessuten har ti portugisiske spillere i A-stallen. (NTB)

Portugal Soccer
Foto: Gregorio Cunha / AP

Sportsnyheter

Maguire

Dramatisk avslutning da Manchester Uniteds rekordrekke ble brutt

Manchester United gikk utrolige 28 kamper uten bortetap i Premier League, men lørdag sa det bråstopp.

Siste nytt

 • Salah med kunstmål i storseier

  Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah som sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen nydelig i motsatt hjørne til 4–0.

  – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

  Seieren gir Liverpool 18 poeng og tabelltopp før resten av tittelkandidatene skal i aksjon senere lørdag. Watford på sin side står med sju poeng etter åtte kamper

 • Sterk tid av Grøvdal

  Ingen kunne stoppe Karoline Bjerkeli Grøvdal i gateløpet Hytteplanmila lørdag. Hun løp inn til tiden 31.23 på 10-kilometeren og vant klart foran konkurrentene. Bare Eilish McColgan fra Storbritannia har løpt fortere i Europa i 2021, med tiden 30.52.

  Grøvdal forteller til Direktesport at hun slet tungt med vinden de siste fem kilometerne, og at hun derfor ikke hadde mulighet til å slå sin egen norske rekord på 30.32 – satt i fjorårets utgave.

  – Det er klart jeg er bak der jeg var i fjor, men det er helt andre forhold her i år. Jeg er fornøyd med at jeg kan springe denne tiden nå. Jeg har så vidt begynt å trene igjen, sier Grøvdal som har feriert i Frankrike den siste tiden.

  Narve Gilje Nordås tok seieren i herreklassen. Han klokket inn på 28.55.

  Bislett Night of Highlights på Bislett
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Haaland-comeback etter skadepause

  Erling Braut Haaland er tilbake i spill mot Mainz lørdag, og spissen kan skyte Dortmund til tabelltoppen. Haaland pådro seg en skade i en lårmuskel etter et sammenstøt med Mats Hummels på trening. Dette satte ham utenfor i noen uker, og Haaland sto over både klubb- og landskamper. Han skal ha trent tilnærmet for fullt de siste dagene.

  Dortmund
  Foto: LEON KUEGELER / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal