NRK Meny
Normal

Norge gikk på trynet da Frankrike knuste alle

Søndagens single mixed stafett startet på verst tenkelig måte for Norge, da Ingrid Landmark Tandrevold falt i åpningen. Deretter kom de seg aldri tilbake i løpet.

Tandervold faller før første skyting.

FALL: Ingrid Landmark Tandrevold var uheldig på første etappe, og falt langt bak.

Norge fikk en dårlig start på søndagens single mixed stafett da Ingrid Landmark Tandrevold falt i en av de første svingene.

– Å, nei, det var en dårlig start for Norge, og Ingrid Landmark Tandrevold har havnet langt bak i leksa, brøt NRK-kommentator ut da hun falt.

Hun kom seg raskt opp på skiene, men hadde allerede tapt mange sekunder til de andre nasjonene.

Da hun trengte to ekstraskudd på andre skyting, ble det etter hvert langt opp til Tyskland, som vekslet 1.22,3 foran Norge.

Skjøt seg bort

Bedre gikk det ikke med Emil Hegle Svendsen på hans første runde, hvor han trengte til sammen syv ekstraskudd og vekslet tilbake til Tandrevold 2.12,1 bak Frankrike som ledet.

Martin Fourcade

FRANSK SEIER: Ingen kunne gjøre noe med franske Martin Fourcade og Marie Dorin Habert.

Foto: Robert Henriksson / AFP

Det ble tydelig at Norge ikke hadde dagen på standplass, og Tandrevold tapte kontinuerlig til franske Marie Dorin Habert i ledelsen. På hennes andre etappe trengt hun tre ekstraskudd og vekslet 3.03,8 bak østerrikske Lisa Theresa Hauser.

Suverene Frankrike

På siste etappe holdt Martin Fourcade konkurrentene bak seg, og gikk Frankrike inn til seier foran Østerrike og Tyskland.

Svendsen skjøt feilfritt på siste etappe, men det hjalp lite. Han gikk til slutt i mål på 11.-plass, 2.57,0 bak Frankrike.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Vedvik under EM-kravet

  Marius Vedvik imponerte med tredjeplass på 10.000 meter i et friidrettsstevne i USA natt til fredag. Gular-utøveren løp under EM-kravet med tiden 28.42,15. EM-kravet er på 28.55,00, melder NTB.

  Marius Vedvik
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag