NRK Meny
Normal

McKinlay raste mot egne spillere etter nytt nederlag

På bare noen måneder har Stabæk gått fra å være medljekandidat til nedrykkskandidat i eliteserien.

nedtur

IRRITERT: Billy McKinlay var rasende etter nok en nedtur med Stabæk.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det meste har vært en eneste stor nedtur for Stabæk etter at Bob Bradley forlot klubben. I november tok de overraskende nok en tredjeplass i eliteserien.

Stabæk-trener Billy McKinlay hadde lite å smile for etter mandagens kamp mot Haugesund.

Skuffende start

- Jeg er svært skuffet. Vi gir oss selv null sjanse til å få til noe her, ved å være bleke i alle delene av spillet. Da er det vanskelig å få et resultat ut av kampen, sier Mckinley til NRK etter kampen.

- Vi fikk akkurat som fotjent. Det vil si ikke noe.

Etter en seriestart som har resultert i fire tap, en uavgjort og en seier skulle Bærums-laget prøve å klatre over nedrykksstreken på tabellen borte mot Haugesund som ikke har tapt på hjemmebane så langt denne sesongen.

Den planen gikk rett i vasken fem minutter før pause. Etter en mildt sagt tam første omgang satte Roy Miljeteig ballen i nettet på kampens første målsjanse.

Etter pausen fortsette de hvitkledde der de slapp. Fra ti meter dundret Sondre Tronstad til en returball, ballen gikk via et Stabæk-bein og i mål.

jubel

SIKKER: Sondre Tronstad kunne slippe jubelen løs etter å ha satt inn Haugesunds andre mål mot Stabæk.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Første eliteseriemål for Kiss

Et lite lys ble tent for gjestene i det 72. minutt da Luc Kassi headet inn en redusering for gjestene. Lyset sluknet derimot raskt. Bare tre minutter etter fikk hjemmelaget hjørnespark, fra bakerste stolpe headet Filip Kiss inn Haugesunds tredje mål.

- Tidligere synes jeg gutta har fått lite poeng ut fra prestasjonen. I dag kan vi ikke klage, sier McKinlay.

Dermed står Stabæk med fire poeng på de syv siste kampene. Nedrykkssesongen 2012 er eneste sesong laget har stått med færre enn fire poeng etter seks kamper.

Mens Haugesund har klatret opp til en femteplass på tabellen med 13 poeng.

– Det er gode tider, men jeg har vært i fotball lenge. Vi får nyte de gode tidene, for det kommer også dårlige tider, men så lenge vi spiller på denne måten, så kommer vi til å plukke poeng, sier Haugesund-trener Dempsey til TV2 etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • NRK sender X Games

  X Games i Minneapolis starter i natt, med menn skateboard kvalifisering klokken 02.00 norsk tid. Alt fra skateboard, BMX og motorcross i X Games kan du se på NRK.no.

  Norske Hermann Stene skal i aksjon i menn skateboard street kvalifisering fredag. Det kan du se på NRK 3 fra klokken 21.45.

  X Games Oslo 2018: Street skate
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Ronaldo spiller ikke mot Real

  Cristiano Ronaldo er ikke med på Juventus' treningsleir i USA. Dermed skal han, ifølge ESPN, ikke spille mot gamleklubben Real Madrid som Juventus møter i en treningsturnering der borte.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: Miguel Medina / AFP
 • Burchnall i Östersund ut sesongen

  Tidligere Viking-trener Ian Burchnall har overbevist Östersund-ledelsen og skal trene Allsvenskan-laget minst ut årets sesong.

  Ian Burchnall
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport og musikk
Tour de France: 11. etappe
Tour de France: 11. etappe
Sport i dag
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering