NRK Meny
Normal

McKinlay raste mot egne spillere etter nytt nederlag

På bare noen måneder har Stabæk gått fra å være medljekandidat til nedrykkskandidat i eliteserien.

nedtur

IRRITERT: Billy McKinlay var rasende etter nok en nedtur med Stabæk.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det meste har vært en eneste stor nedtur for Stabæk etter at Bob Bradley forlot klubben. I november tok de overraskende nok en tredjeplass i eliteserien.

Stabæk-trener Billy McKinlay hadde lite å smile for etter mandagens kamp mot Haugesund.

Skuffende start

- Jeg er svært skuffet. Vi gir oss selv null sjanse til å få til noe her, ved å være bleke i alle delene av spillet. Da er det vanskelig å få et resultat ut av kampen, sier Mckinley til NRK etter kampen.

- Vi fikk akkurat som fotjent. Det vil si ikke noe.

Etter en seriestart som har resultert i fire tap, en uavgjort og en seier skulle Bærums-laget prøve å klatre over nedrykksstreken på tabellen borte mot Haugesund som ikke har tapt på hjemmebane så langt denne sesongen.

Den planen gikk rett i vasken fem minutter før pause. Etter en mildt sagt tam første omgang satte Roy Miljeteig ballen i nettet på kampens første målsjanse.

Etter pausen fortsette de hvitkledde der de slapp. Fra ti meter dundret Sondre Tronstad til en returball, ballen gikk via et Stabæk-bein og i mål.

jubel

SIKKER: Sondre Tronstad kunne slippe jubelen løs etter å ha satt inn Haugesunds andre mål mot Stabæk.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Første eliteseriemål for Kiss

Et lite lys ble tent for gjestene i det 72. minutt da Luc Kassi headet inn en redusering for gjestene. Lyset sluknet derimot raskt. Bare tre minutter etter fikk hjemmelaget hjørnespark, fra bakerste stolpe headet Filip Kiss inn Haugesunds tredje mål.

- Tidligere synes jeg gutta har fått lite poeng ut fra prestasjonen. I dag kan vi ikke klage, sier McKinlay.

Dermed står Stabæk med fire poeng på de syv siste kampene. Nedrykkssesongen 2012 er eneste sesong laget har stått med færre enn fire poeng etter seks kamper.

Mens Haugesund har klatret opp til en femteplass på tabellen med 13 poeng.

– Det er gode tider, men jeg har vært i fotball lenge. Vi får nyte de gode tidene, for det kommer også dårlige tider, men så lenge vi spiller på denne måten, så kommer vi til å plukke poeng, sier Haugesund-trener Dempsey til TV2 etter kampen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Rösler fikk sparken i Fleetwood

  Uwe Rösler får ikke fortsette som manager i engelske Fleetwood. Den nedrykkstruede League One-klubben fikk nok etter sju strake tap i ulike turneringer. Nyheten ble bekreftet et par timer etter at Fleetwood røk 0-3 borte mot Doncaster lørdag.

  Uwe Rösler
  Foto: Bogdan Maran / Ap
 • United trakk Brighton i FA-cupen

  José Mourinhos Manchester United fikk overkommelig motstand og møter Brighton i FA-cupens kvartfinale. Chelsea møter Leicester på bortebane mens vinneren av oppgjøret mellom Wigan og Manchester City møter Southampton hjemme.

  Premier League - West Bromwich Albion vs Manchester United
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Ulsrud sviktet i norsk tap

  Norges skip Thomas Ulsrud gjorde en kjempeblemme i tiende omgang, noe som kostet Norge seieren. Norge kunne tatt to poeng, og tatt seieren, men i stedet stjal Sveits ett poeng og vant 7–5.

  Norge står med en seier og tre tap etter fire kamper.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Cathal Mcnaughton / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal