Mesterligaen kvinner 2019/2020

 • Barcelona slo Juventus

  Barcelona vant 2-0 i Mesterligakampen mot Juventus onsdag kveld. Alexia Putellas Segura og Marta Torrejón scoret målene, mens Caroline Graham Hansen hadde målgivende pasning til det første målet da hun spilte hele kampen for laget fra Catalonia, melder NTB.

  Dermed har laget til Hansen et godt utgangspunkt før returkampen i 16.-delsfinalen skal spilles i Barcelona 25. september.

  Caroline Graham Hansen spilte hele kampen for Barcelona. Bildet fra forrige ligakamp.
  Foto: Albert Gea / Reuters
 • Minde sikret tosifret

  Kristine Minde scoret det siste målet da Wolfsburg vant hele 10-0 borte mot Mitrovica i kvinnenes mesterliga i fotball onsdag, melder NTB. Den norske landslagsbacken ble byttet inn for Felicitas Rauch i det 69. minutt i Kosovo, og i det 87. minutt sørget hun for at den tyske seriemesteren fikk tosifret antall mål i sin første mesterligakamp for sesongen.

  kristine minde
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Hegerberg hattrick i Mesterligaen

  Onsdag ettermiddag vant Lyon 9–0 borte mot russiske Ryazan VDV i første kamp i Mesterligaens 16. delsfinale. Den norske gullballvinneren var sentral i storseieren og scoret tre mål.

  Det var Hegerbergs andre hattrick på under en uke etter at hun ble historisk under forrige serierunde da hun rundet 200 mål for Lyon i en 8-3 seier.

  Den norske stjernespissen står da med 205 mål på 169 kamper for den franske seriemesteren.

  Ada Hegerberg
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP
 • Graham Hansen møter Juventus

  Det er duket for et herlig oppgjør når Caroline Graham Hansen og Barcelona møter Juventus i 16-delsfinalen i mesterligaen for kvinner. Det ble klart etter fredagens trekning ved UEFA-hovedkvarteret i Nyon. Barcelona ble nummer to i fjorårets mesterliga.

  Graham Hansen
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Siste nytt

 • Inter framleis utan poengtap

  Inter tok sin fjerde siger av fire mogelege med 2-0 mot byrival Milan. Marcelo Brozovic og Romelu Lukaku scora i andre omgang. Det er Lukakus tredje mål i Serie A etter overgangen frå Manchester United.

  Inter leier framfor Juventus, som slo Hellas Verona 2-1. Milan er nummer 9.

  Romelu Lukaku
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Fortvilar etter nytt Barcelona-tap

  Barcelona gjekk på sitt andre tap på dei første fem rundane då Granada vann 2-0 laurdag kveld. Ramon Azez scora etter to minutt, og Alvaro Vadillo dobla på straffe etter 66 minutt.

  Barcelona starta utan Lionel Messi, som kom inn frå start i andre omgang.

  Lionel Messi
  Foto: Marcelo Del Pozo / Reuters
 • Mållaust i Bergen

  Brann hadde ballen klart mest i Bergen mot Haugesund, men det enda med 0-0 framfor 10.000 nokså misnøgde bergensarar.

  Brann hadde klart overtak før pause, men Haugesund var betre med i andre omgang.

  – Siger til oss i dag hadde vore eit ran, sa Haugesunds trenar Jostein Grindhaug til Eurosport.

  – Vi var overraskande bra før pause, og burde hatt mål. Etter pause får vi ikkje i stand same trykketMen vi har eit nykomponert lag og blei slitne mot slutten, seier Brann-trenar Lars Arne Nilsen til NRK.

  Nilsen snakka med supporterane etter kampen.

  – Eg trur dei forstår at vi har det vanskeleg. Vi må tenkje nytt og mobilisere det vi har. Vi skulle hatt fleire tilgjengelege, men med 5-6 ute er det vanskeleg.

  – Høyrde du ikkje pipinga då de gjekk av bana?

  – Eg er tunghøyrd. Men eg trur publikum forstår at spelarane blødde for drakta og gjorde det dei kunne i dag. Det er frustrerande å ikkje vinne, seier Nilsen, som skal ta laget sitt til Rosenborg på Lerkendal neste helg.

  Lars Arne Nilsen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal