Mesterligaen kvinner 2019/2020

 • Hegerberg fortsatt uaktuell

  Ada Hegerberg er ikke med i Lyon-troppen som har generalprøve før mesterliga-sluttspillet torsdag.

  Hegerberg pådro seg alvorlig kneskade i slutten av januar.

  Lyon tok onsdag ut 21 spillere til turneringen denne uka. Der var ikke Hegerbergs navn å se blant dem som fikk klarsignal for kampen torsdag. (NTB)

  Ada Hegerberg
  Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL / Reuters
 • God trekning for Wolfsburg

  Wolfsburg med Ingrid Syrstad Engen (bildet) møter Glasgow City i kvartfinalen i kvinnenes mesterliga i fotball, melder NTB. Kampen inngår i et sluttspill som spilles i Bilbao og San Sebastian i august. Finalen er lagt til 30. august.

  Dette er de andre kvartfinalekampene: Atlético Madrid – Barcelona, Arsenal – Paris SG og Lyon -Bayern München. Caroline Graham Hansen spiller for Barcelona.

  Lyons Ada Hegerberg er i opptrening etter en alvorlig kneskade, og det er fortsatt et visst håp om at hun kan rekke sluttspillet.

  e1ajl22u7Cw
  Foto: Carina Johansen
 • Utsetter mesterligafinalen

  UEFA utsetter finalene i mesterligaen og Europaligaen. Finalene vil dermed ikke bli spilt i mai, det samme gjelder mesterligafinalen for kvinner. Den beslutningen er tatt på grunn av situasjonen rundt koronaviruset, heter det på UEFAs hjemmeside.

  Mesterliga pokalen
  Foto: Action Images / Reuters
 • Norske i alle kvartfinalane

  Når kvartfinalane i meisterligaen for kvinner skal spelast er norske spelarar representert i alle fire kampar. Regjerande meister Ada Hegerberg og Lyon møter Bayern, Caroline Graham Hansen i Barcelona møter Atlético Madrid, Wolfsburgs Kristine Minde og Ingrid Syrstad Engen skal ut mot Glasgow City og Karina Sævik i Paris møter Arsenal.

  16-delsfinalen i Champions League kvinner. Avaldsnes - Lyon (0-2)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Siste nytt

 • Bryhn ble skytternes mester

  Ole Kristian Bryhn har aldri vært skytterkonge, men torsdag ble han kåret til skytternes mester på Årvoll i Oslo.

  – Dette var helt sykt. Jeg følte jeg hadde god kontroll på omgangen. Jeg var litt skjev, men det holdt, sa Bryhn til NRK.

  Beste kvinne ble Mette Strandlien fra Ringebu og Fåvang. Hun hadde 245 poeng foran finalen og prikket inn 100 poeng med ni sentrumsblinker.

  qAD_DaZGRqA
  Foto: Erik Johansen
 • Özil nekter å forlate Arsenal

  Arsenals Mesut Özil er klar på at absolutt ingen skal få lov til å presse ham ut av klubben.

  31-åringen fikk ingen spilletid da Premier League kom i gang igjen etter koronapausen.

  – Min mening er klar. Jeg blir her til kontrakten min utløper, og jeg skal gi alt for klubben, sier han i et intervju med The Athletic.

  T1LD3KlkmXw
  Foto: Jon Olav Nesvold
 • Roglic viste konkurrentene ryggen

  Sloveneren Primoz Roglic vant torsdagens 2. etappe av etapperittet Criterium de Dauphine og overtok også sammenlagtledelsen. Nærmest fulgte franske Thibaut Pinot, som også ligger på en andreplass i sammendraget, 12 sekunder bak Roglic.

  EtmQcHk8Rn4
  Foto: Cornelius Poppe

Sendeplan

Kl. Program Kanal