Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg
Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Mesterligaen 2019/2020

Oppsummert

 • 21:00: Liverpool - Salzburg
 • 148 pågrepet etter PSG-tap

  148 personer er pågrepet i Paris etter at Paris Saint-Germain-supportere skapte bråk etter Mesterliga-finaletapet i Lisboa, søndag kveld. Det melder AFP. PSG tapte 1-0 mot Bayern München etter Kingsley Comans scoring.

 • Bayern München vant mot PSG

  Bayern München slo Paris Saint-Germain 1–0 i Champions League-finalen søndag kvelds. Franskmannen Kingsley Comans hodestøt etter en drøy time ble avgjørende. Comans har tidligere spilt for PSG.

 • Bayern til mesterligafinale

  Bayern München er klare for mesterligafinale mot PSG takket være to scoringer av Serge Gnabry og kronen på verket av Robert Lewandowski.

  Lyon hadde et par store muligheter på 0-0 og traff blant annet stolpen, men da Serge Gnabry dunket ballen i krysset så de tyske mesterne seg aldri tilbake.

  Dermed er klubben klare for sin første finale siden 2013, da de slo Borussia Dortmund på Wembley.

  Bayern-feiring
  Foto: Miguel A. Lopes / AFP
 • PSG til finale for første gang

  Stjernegalleriet til Paris Saint-Germain var overlegne i semifinalen mot RB Leipzig, og tok seg til sin første finale i mesterligaen med 3-0-seier. Marquinhos, Angel Di Maria og Juan Bernat scoret målene. Finalen spilles søndag, enten mot Lyon eller Bayern München.

  – Vi spiste dem opp fra første minutt. Vi jobbet hardt hele kampen, og vi fortjener å være i finale. Det spiller ingen rolle hvem vi møter. Vi gir alt på søndag, sier kampens store spiller, Di Maria

  Paris Saint-Germain kom seg enkelt videre til finalen i Champions League etter å ha slått RB Leipzig 3-0. MAr
Paris Saint-Germain kom seg enkelt videre til finalen i Champions League etter å ha slått RB Leipzig 3-0. MAr

Siste nytt

 • Åpner for Johaug i sommer-OL

  Lørdag skal Therese Johaug i samløp med Karoline Bjerkeli Grøvdal forsøke seg på OL-kravet på 10.000 meter i et stevne på Bislett. Ifølge manager Jørn Ernst har Johaug ikke tatt stilling til om hun faktisk er interessert i å delta i Tokyo.

  Sportssjefen i friidrettforbundet, Erlend Slokvik, er imidlertid klar på at Johaug er ønsket i troppen om hun skulle klare kravet.

  – Vi kommer til å innstille alle som har tatt OL-kravet så lenge de er interessert i å satse mot Tokyo. Så er det opp til Olympiatoppen å vurderer hvem som får bli med. Men signalene er at at de vil ta ut alle som har klart kravet, ettersom kravene i friidrett nå er veldig høye, sier Slokvik til NRK.

  Grøvdal er allerede kvalifisert til OL på 3000 meter hinder og 5000 meter, og skal normalt ikke ha problemer med kravet på 31.25. Johaug må imidlertid forbedre sin personlige rekord med nesten 16 sekunder.

  Lørdagens løp sendes for øvrig på NRK1 fra kl. 12.50.

  icKMpmkgBlg
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Karrierens første pole for Hauger

  Dennis Hauger kjørte fortest av samtlige i Formel-3-kvalifiseringen i Spania fredag. Nordmannen var seks tusendeler raskere enn australieren Jack Doohan.

  Dermed starter Hauger fra første startposisjon i søndagens løp i Barcelona, samtidig som han starter som nummer tolv i lørdagens løp hvor resultatlisten fra stokkes om.

  18-åringen som er signert til Red Bull sitt akademi, gikk før årets sesong over til racinglaget Prema, som har vært blant de beste lagene i Formel-3 de siste sesongene. Og laget var fornøyd etter kvalifiseringen.

  – Velkommen til Prema min venn, velkommen til Prema, lød beskjeden på radioen etter at Hauger hadde sikret seg dagens beste tid.

  Norges beste bilsportutøvere
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Viking anker Berntsen-dommen

  Viking FK anker boten på 20.000 kroner klubben ble ilagt for håndteringen av saken som endte med at tidligere trener Bjarne Berntsen gikk av.

  – Dommen tar utgangspunkt i en situasjonsbeskrivelse som ikke stemmer med vår oppfatning. I tillegg mener vi at regelverket ikke er tydelig nok på hvilke handlinger som kan føre til sanksjoner, forklarer Viking FK-leder Rune Bertelsen til Aftenbladet.

  Det er to uker siden Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) ila Viking boten.

  Eliteserien 2020: Viking - Vålerenga (2-2)
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal