Ronaldo
Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters

Mesterliga: Real Madrid - Atletico

Oppsummert

 • Her kan du følge mesterligafinalen mellom byrivalene Real Madrid og Atlético Madrid. Kampstart klokken 20.45.
 • Atlético spiller om sitt første mesterligatrofé, mens storebror Real kan kapre sitt tiende.
Laster innhold, vennligst vent..
 • Simeone og Alonso straffet av UEFA

  Atlético Madrid-trener Diego Simeone og Real Madrid-spiller Xabi Alonso ble torsdag straffet for sin oppførsel i mesterligafinalen i mai.

  Simeone ble forvist fra trenerbenken i en kamp fordi han løp inn på banen i slutten av kampen under en verbal krangel med Real-forsvareren Raphaël Varane.

  Xabi Alonso straffes også for dårlig oppførsel i finalen Real Madrid vant 4-1 etter ekstraomganger. Han må stå over superligakampen mot europaligavinner Sevilla i Cardiff 12. august.

 • Atletico-mål etter kjempebrøler

  Det står 1-0 til Atletico Madrid over Real Madrid til pause i mesterligafinalen. Målet kom etter en heading av Diego Godin i 36. minutt. Real Madrid-keeper Iker Casillas var på halvdistanse og burde helt klart tatt headingen.

  Casillas
  Foto: SERGIO PEREZ / Reuters
 • Costa måtte ut etter 9 minutter

  Mesterligafinalen fikk en verst tenkelig start for Atlético Madrid: Stjernespiss Diego Costa, som var usikker til finalen, måtte ut allerede etter ni minutter. Han ble erstattet av Adrian Lopez.

  Costa
  Foto: JAVIER SORIANO / Afp
 • Elektrisk stemning i Lisboa

  Luz stadion i Lisboa er for lengst fylt opp, og supportere fyller også gatene i den portugisiske hovedstaden. Det står ekstra mye på spill når to byrivaler skal kjempe om verdens gjeveste klubbpokal.

  Madrid
  Foto: Andres Kudacki / Ap

Siste nytt

 • Sverre Stensheim er død

  Den tidlegare langrennsløparen Sverre Steinsheim er død, 88 år gammal.

  Stensheim gjekk bort laurdag kveld. Han blir omtalt som ei kjempe i norsk skisport, og han er den einaste i etterkrigstida som har vunne femmila i Holmenkollen tre år på rad. Det gjorde han frå 1959 til 1961. Han vann femmila også i Lahti i 1962.

  Oppdølen, som representerte idrettslaget Snøhetta, tok to NM-gull på 30 kilometer i 1959 og 1960, men blei aldri meister på det han rekna som sin spesialdistanse, 50 kilometer.

  I OL og VM klatra han aldri opp på sigerspallen. Hans beste plassering var femteplassen på 50 kilometer i OL 1964.

  Stensheim vart tildelt Morgenbladets gullmedalje i 1959 og Holmenkollmedaljen i 1960.

  Sverre Stensheim
  Foto: NTB / NTB
 • Mowinckel nærmest av de norske i Italia

  Ragnhild Mowinckel er beste norske alpinist på foreløpig 7.-plass i den første omgangen av storslalåmrennet i italienske Kronplatz. Petra Vlhová leder.

  Mowinckel startet bra og ledet med seks hundredeler ned til Vlhová ved første mellomtid. Nedover i den italienske traseen gikk likevel tiden for fort for henne, og hun var i mål 74/100 sekund bak slovaken.

  Thea Louise Stjernesund, som har slitt i innledningen av årets sesong, leverte en bra omgang og var i mål 1,63 bak Vlhová. Stjernesund jublet av glede i målområdet.

  Mina Fürst Holtmann var i mål 1,50 sekunder bak Vlhová. Maria Tviberg er 1,98 bak.

  Teknikkspesialisten Vlhová har ennå ikke vunnet i storslalåm denne sesongen, men hun står med fem seirer i slalåm.

  Tirsdag fikk hun det virkelig til å svinge i den italienske traseen. Fra første startnummer var hun i mål på tiden 59,98, noe ingen matchet i 1. omgang.

  Svenske Sara Hector er nærmest Vlhová med 34 hundredeler. Bak der følger den amerikanske stjernen Mikaela Shiffrin, 59 hundredeler bak.

  Finaleomgangen starter 13.30. (NTB)

  Mowinckel
  Foto: JOE KLAMAR / AFP
 • Alle norske herreløpere definert som nærkontakter

  Alle norske herrelangrennsløpere på landslaget er definert som nærkontakter av koronasmittede Arild Monsen. Dermed utsettes OL-utreisen.

  «I forlengelse av gårdagens situasjon, hvor trener Arild Monsen testet positiv for covid ved hjemreise fra Seiser Alm til Norge, er det nå klart at alle OL-uttatte menn i langrennstroppen er definert som nærkontakter», melder Norges Skiforbund.

  «Løperne blir boende i høyden til dagen før avreise Kina», heter det.

  Det betyr at avreise til Beijing for de åtte, mannlige OL-uttatte langrennsløperne utsettes i fire dager fra 27. til 31. januar 2022.

  Det er foreløpig ikke avklart om også kvinneløperne må utsette sin reise.

  NhSCQYCjt8I
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal