Er dette Branns nye trener?

Den tidligere Rangers, Birmingham og Aston Villa-treneren kommer til Bergen neste uke for å se på forholdene i Brann.

McLeish

BRANN-AKTUELL: – Det er mulig jeg velger å dra til utlandet for å gjenoppfinne meg selv, sa Alex McLeish til Scotland Herald nylig.

Foto: Jon Super / Ap

Det er Bergens Tidende som fredag melder at skotten Alex McLeish er høyaktuell som den nye treneren i bergensklubben.

Etter det avisen får opplyst er 54-åringen klar for å komme til Bergen og gå i samtaler med klubben. Selv har McLeish nylig uttalt til avisen Scotland Herald, at han vurderer å bli trener i utlandet.

– Det er mulig jeg velger å dra til utlandet for å gjenoppfinne meg selv.

– Ingen kommentar

Daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, er mannen med hovedansvar for å finne ny trener etter at Rune Skarsfjord trakk seg fra stillingen. Til Bergens Tidende vil Bruun-Hanssen ikke si noe om han er i samtaler med McLeish.

– Det har jeg ikke lyst til å kommentere, sier Bruun-Hanssen.

Penger skal ifølge avisen ikke være et problem dersom McLeish ønsker å signere for Brann.

Nielsen uaktuell

Tidligere Brann-spiller David Nielsen ble lansert som en av kandidatene til å ta over treneransvaret. Nielsen rykket opp med 2. divisjonslaget Nest-Sotra i høst, med en formidabel scoringsrekord. Nielsen skrev under for Strømsgodset i går, og blir Ronny Deilas assistent.

Bergens Tidende skriver idag at Nielsen har skaffet seg en klausul i kontrakten, som gir ham rett til å bli hovedtrener i en annen klubb, om han skulle få et tilbud.

LES OGSÅ: – Det er vi som ikke har gjort jobben vår | – Rune er sterk, dette takler han | – Sytegjengen må finne nye «prylegutter» | Var «på overtid» da han trakk seg | Nå skal de få være med og bestemme | Gikk av på onsdag - er TV-ekspert på søndag

Siste nytt

 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • 850 nye millioner til idretten

  Kulturminister Abid Raja (V) legger 850 friske millioner på bordet for å kompensere inntektstapene idretten og frivilligheten har lidd under viruskrisen. I tillegg strekkes perioden det kan søkes om inntektstap fra til 31. august. – Vi kan ikke kompensere krone for krone, men målet er å treffe bredest mulig, sa kulturminister Abid Raja. Han påpekte også at bevilgningene kan økes senere ved behov.

  Abid Raja
  Foto: Vidar Ruud / Vidar Ruud
 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke

Sendeplan

Kl. Program Kanal