Major League Soccer 2018

 • Rooney missa straffe - DC slått ut

  Wayne Rooneys gullkanta sesong for DC United bråstoppa då Rooney bomma på straffe i første sluttspelrunde i MLS. DC tapte for Columbus Crew og rauk ut.

  Rooney kom frå Everton i sommar, og med 12 mål bidrog han sterkt til at DC gjekk frå botnstrid til sluttspel.

  Wayne Rooney
  Foto: Tommy Gilligan / Reuters
 • To Kamara-mål til ingen nytte

  Ola Kamara sørget for både 1-0 og 2-0, men LA Galaxy tapte likevel 2-3 Dynamo Houston søndag kveld. Galaxy måtte vinne for å kvalifisere seg for MLS-sluttspillet.

  Kamara
  Foto: Jae C. Hong / AP

Siste nytt

 • Nederland vant mot spillets gang

  Japan hadde en drøss av muligheter til å score det avgjørende målet i den andre omgangen mot Nederland, men minutter før slutt fikk de oransje straffe etter en hands i feltet. Lieke Martens scoret sitt andre mål for dagen og ble matchvinner. I kvartfinalen skal de regjerende europamesterne møte Italia.

  Nederlands Lieke Martens (t.v.) og hennes lagvenninner feirer Martens 2-1-scoring mot Japan
  Foto: Francois Mori / AP
 • England-kaptein slit før Norge-møte

  Det er uvisst om England sin kaptein, Steph Houghton, vil bli speleklar til kvartfinalen mot Norge. Landslagssjef Phil Neville seier til Daily Mirror at kapteinen framleis har store smerter. Ho stod over treninga tysdag, etter ankelskaden som ho pådrog seg i åttandedelsfinalen.

  Women's World Cup - Round of 16 - England v Cameroon
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Italia tok seg til kvartfinalen

  Kina tapte 2–0 mot Italia i åttandedelsfinalen, og dermed er italienarane klare for kvartfinalen i VM. Valentina Giacinti sørga for italiensk leiing alt etter 15 minutt. Få minutt ut i andre omgang sørga Aurora Galli for 2–0.

  Foto: Claude Paris / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal