NRK Meny
Normal

Lukaku svarte på pipekonsert med scoring

Samtidig som Wayne Rooney misset på en kjempesjanse i Old Trafford-returen, scoret Romelu Lukaku mot gamleklubben. Og United holder følge med City på tabelltoppen.

Romelu Lukaku

HØRTE IKKE: Slik feiret Romelu Lukaku sin scoring mot Everton. Den var rettet mot pipekonserten fra Everton-fansen. Se alle United-målene pluss Wayne Rooneys kjempesjanse her. (Bilder med tillatelse fra TV 2 Sport Premium.)

Laster innhold, vennligst vent..

Everton raknet i sluttminuttene mot Manchester Untied på Old Trafford søndag - de siste ti minuttene slapp de inn hele tre mål - og ett av dem kom fra deres «egen» Romelu Lukaku.

Da Wayne Rooney gikk til Everton før sesongen gikk Lukaku motsatt vei, det hadde ikke Everton-fansen glemt da de kom til Lukakus nye hjemmebane søndag.

Da belgieren satte inn 3-0 like før slutt løftet han hånden til øret for å vise at han ikke hørte pipiekonserten fra bortefansen.

Romelu Lukaku

TIL UNTIED: Samtidig som Wayne Rooney gikk til Everton, gikk Romelu Lukaku motsatt vei. Her prøver han seg på en avslutning mot gamle lagkamerater i Everton søndag.

Foto: ANDREW YATES / Reuters

Fem mål på fem kamper

For han fikk tilsynelatende gjennomgå verbalt av Everton-fansen. Seks minutter før han scoret selv serverte han Henrikh Mkhitaryan, som satte inn 2-0, også da svarte han sine gamle fans, da ved å hysje på dem.

Med søndagens scoring tangerte Lukaku klubbrekorden i United med fem mål på sine første fem ligakamper. En prestasjon kun Louis Saha och Robin van Persie har klart før ham.

– Jeg sa i pausen at vi skulle ut å drepe kampen, men jeg følte vi ikke klarte det så jeg byttet inn Ander (Herrera) og da kontrollerte vi og fikk det andre målet. Da var det game over, sier United-manager José Mourinho i et intervju vist på TV 2.

Varm Rooney-velkomst

Wayne Rooney på sin side fikk det langt tyngre i sitt første møte med Old Trafford etter klubbskifte. Selv om han ble møtt av plakater som dette:

Wayne Rooney

TILBAKE: Publikum med hilsen til Wayne Rooney i det som var hans første gjensyn med Old Trafford etter overgangen til Everton.

Foto: Jason Cairnduff / Reuters
Wayne Rooney
Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Hjalp ikke den varme Old Trafford-velkomsten 31-åringen. Ikke en gang da han kom seg fri alene med United-keeper David de Gea et lite minutt etter pause. Fra bare omlag tre - fire meter skjøt han rett på de Gea. En liten trøst var kanskje at han fikk stående applaus og taktfaste «Rooney, Rooney, Rooney»-rop fra tribunen da han ble byttet ut like før slutt.

I tillegg fikk han dette håndtrykket fra sin gamle sjef José Mourinho som takk for kampen:

Rooney og Mourinho

TAKK FOR SIST: José Mourinho takker sin tidligere spiller, Wayne Rooney, for kampen.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Målene begynte å renne inn minuttet etter at Rooney var bytett ut og United stoppet ikke før det sto 4-0, etter en straffescoring av Anthony Martial på overtid.

United fikk en kjempestart da Antonio Valencia fikk drømmetreff etter bare fire minutter og hamret inn 1-0 på et nydelig langskudd på halv volley.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • VAR kan innføres i Eliteserien

  Norges Fotballforbund mener VAR kan bli aktuelt i Eliteserien etter VM-suksessen. – Vi ser at det innføres internasjonalt og må nok på et tidspunkt også følge etter, sier konkurransesjef i Norges Fotballforbund, Nils Fisketjønn til NTB.

  VAR
  Foto: Luis Acosta / AFP
 • Islands trener slutter

  Heimir Hallgrímsson gir seg som islandsk landslagstrener. Forbundet ønsket å ha med Hallgrímsson videre.

  – Etter sju gode år med det islandske laget har jeg bestemt meg for å gi meg nå, sier treneren.

  Hallgrímsson tok Island til landets første VM.

  Heimir Hallgrimsson
  Foto: Ueslei Marcelino / Reuters
 • Knudtzon til Molde

  Molde har hentet Erling Knudtzon fra Lillestrøm, det melder Molde på sine nettsider. Knudtzon har fått en treårskontrakt med de blåkledde fra Romsdal. Kontrakten gjelder fra 1. januar 2019.

  Ërling Knudtzon
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France: 10. etappe
Tour de France: 10. etappe
Sport i dag