Lukaku svarte på pipekonsert med scoring

Samtidig som Wayne Rooney misset på en kjempesjanse i Old Trafford-returen, scoret Romelu Lukaku mot gamleklubben. Og United holder følge med City på tabelltoppen.

Romelu Lukaku

HØRTE IKKE: Slik feiret Romelu Lukaku sin scoring mot Everton. Den var rettet mot pipekonserten fra Everton-fansen. Se alle United-målene pluss Wayne Rooneys kjempesjanse her. (Bilder med tillatelse fra TV 2 Sport Premium.)

Laster innhold, vennligst vent..

Everton raknet i sluttminuttene mot Manchester Untied på Old Trafford søndag - de siste ti minuttene slapp de inn hele tre mål - og ett av dem kom fra deres «egen» Romelu Lukaku.

Da Wayne Rooney gikk til Everton før sesongen gikk Lukaku motsatt vei, det hadde ikke Everton-fansen glemt da de kom til Lukakus nye hjemmebane søndag.

Da belgieren satte inn 3-0 like før slutt løftet han hånden til øret for å vise at han ikke hørte pipiekonserten fra bortefansen.

Romelu Lukaku

TIL UNTIED: Samtidig som Wayne Rooney gikk til Everton, gikk Romelu Lukaku motsatt vei. Her prøver han seg på en avslutning mot gamle lagkamerater i Everton søndag.

Foto: ANDREW YATES / Reuters

Fem mål på fem kamper

For han fikk tilsynelatende gjennomgå verbalt av Everton-fansen. Seks minutter før han scoret selv serverte han Henrikh Mkhitaryan, som satte inn 2-0, også da svarte han sine gamle fans, da ved å hysje på dem.

Med søndagens scoring tangerte Lukaku klubbrekorden i United med fem mål på sine første fem ligakamper. En prestasjon kun Louis Saha och Robin van Persie har klart før ham.

– Jeg sa i pausen at vi skulle ut å drepe kampen, men jeg følte vi ikke klarte det så jeg byttet inn Ander (Herrera) og da kontrollerte vi og fikk det andre målet. Da var det game over, sier United-manager José Mourinho i et intervju vist på TV 2.

Varm Rooney-velkomst

Wayne Rooney på sin side fikk det langt tyngre i sitt første møte med Old Trafford etter klubbskifte. Selv om han ble møtt av plakater som dette:

Wayne Rooney

TILBAKE: Publikum med hilsen til Wayne Rooney i det som var hans første gjensyn med Old Trafford etter overgangen til Everton.

Foto: Jason Cairnduff / Reuters
Wayne Rooney
Foto: Jason Cairnduff / Reuters

Hjalp ikke den varme Old Trafford-velkomsten 31-åringen. Ikke en gang da han kom seg fri alene med United-keeper David de Gea et lite minutt etter pause. Fra bare omlag tre - fire meter skjøt han rett på de Gea. En liten trøst var kanskje at han fikk stående applaus og taktfaste «Rooney, Rooney, Rooney»-rop fra tribunen da han ble byttet ut like før slutt.

I tillegg fikk han dette håndtrykket fra sin gamle sjef José Mourinho som takk for kampen:

Rooney og Mourinho

TAKK FOR SIST: José Mourinho takker sin tidligere spiller, Wayne Rooney, for kampen.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Målene begynte å renne inn minuttet etter at Rooney var bytett ut og United stoppet ikke før det sto 4-0, etter en straffescoring av Anthony Martial på overtid.

United fikk en kjempestart da Antonio Valencia fikk drømmetreff etter bare fire minutter og hamret inn 1-0 på et nydelig langskudd på halv volley.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Klopp

Ville ikkje ta Klopp i handa: – Det er litt feigt

Diego Simeone sprang rett inn i garderoben etter 2-3-tapet mot Liverpool, utan å ta Jürgen Klopp i handa.

Siste nytt

 • Messi-dobbel reddet PSG

  Med en såkalt «Panenka-straffe» i det 74. minutt, sørget Lionel Messi for 3-2-seier for Paris St. Germain over RB Leipzig tirsdag kveld.

  Kylian Mbappé sendte PSG i ledelsen etter ni minutter med sin første mesterligascoring for sesongen, mens André Silva slo tilbake for gjestene etter 28 minutter. Og i det 57. minutt sørget Nordi Mukiele for 2-1-ledelse til Leipzig.

  Men PSG har Lionel Messi, som først utlignet til 2-2 og deretter avgjorde fra straffemerket.

  vJ-zcf0885w
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Liverpool vann spinnvilt oppgjer

  Praktscoringar, opphenting, raudt kort og VAR-drama da Liverpool vann 3–2 mot Atlético Madrid. Liverpool leia 2–0 tidleg. Antoine Griezmann sette så inn to mål, men etter pause fekk han raudt kort. Mohamed Salah sette så inn 3–2 på straffespark.

  Champions League - Group B - Atletico Madrid v Liverpool
  Foto: Juan Medina / Reuters
 • Haalands Dortmund ble utklasset

  Erling Braut Haaland fikk tre gode sjanser, men klarte i likhet med lagkameratene ikke å score i Amsterdam tirsdag kveld. Til gjengjeld sørget hjemmelaget Ajax for at det ble en skikkelig målfest.

  De ga seg ikke før det sto 4–0, og det kunne ha vært mye mer. Det startet med et selvmål fra Marco Reus. Deretter scoret Daley Blind, Antony og Sébastien Haller.

  Det var Hallers sjette mål på tre mesterligakamper så langt i sesongen – og med det er han naturligvis toppscorer i turneringen.

  Haaland var nærmest scoring to minutter ut i andre omgang. Han stakk i bakrom og klinket til med høyrefoten på første berøring fra rundt 16 meter, men Ajax-keeper Remko Pasveer fikk ei hånd på ballen – som fra 37-åringens fingertupper gikk i tverrliggeren.

Sendeplan

Kl. Program Kanal