Hopp til innhold

Klopp ut mot stjernesigneringen: – Ikke sånn han bør oppføre seg

Darwin Núñez (23) fikk en skrekkdebut hjemme på Anfield: Storsigneringen mistet hodet og skallet ned danske Joachim Andersen da Crystal Palace fikk med seg ett poeng. Nå venter en alvorsprat med Jürgen Klopp.

Premier League - Liverpool v Crystal Palace

SE VIDEO: Darwin Núñez fikk se det røde kortet etter å ha skallet ned Joachim Andersen i 1-1-kampen på Anfield.

– Jeg kommer til å snakke med ham (Núñez). Det er absolutt ikke den reaksjonen vi ønsker å se, sier Jürgen Klopp i et Viaplay-sendt intervju.

Liverpool-treneren hadde lite å smile for da Crystal Palace gjestet Anfield mandag kveld. Ikke bare røk rødtrøyene på sin andre strake ettpoenger. Klopp må også klare seg uten stjernesigneringen Darwin Núñez i flere uker.

På stillingen 0–1 til Palace havnet nemlig nysigneringen i bråk med gjestenes Joachim Andersen. Dansken fiket til Liverpool-spissen i ryggen, noe som fikk sistnevnte til å tenne på alle plugger:

Núñez, som nylig ble hentet til Anfield for 85 millioner pund, svarte med å skalle til Andersen, som gikk rett i bakken. Dommer Paul Tierney var ikke i tvil og sendte Anfield-debutanten rett i dusjen.

Premier League - Liverpool v Crystal Palace

UTVIST: James Milner måtte dytte Núñez av banen etter det røde kortet.

Foto: PETER POWELL / Reuters

– Han skaller jo ned Andersen. Den er jo helt klink, utbrøt Viaplay-kommentator Andreas Toft.

– Det kan diskuteres om Andersen er med å skape situasjonen ved å nappe til Núñez i nakken. Men reaksjonen til Núñez er håpløs. Da er Liverpool ti mann, supplerte ekspert Tor Ole Skullerud.

Sammenlignes med Haaland

Angrepsspilleren fra Uruguay blir av mange medier sammenlignet med den norske superspissen Erling Braut Haaland. De har begge en skyhøy prislapp og imponerte begge stort i Premier League-debuten forrige helg.

Men nå må 23-åringen belage seg på å se de neste Liverpool-kampene fra tribunen. Tidligere eliteseriedommer Svein-Erik Edvartsen skriver på Twitter at han tror angriperen får mellom tre og seks kampers karantene.

Det betyr at kampene mot Manchester United, Bournemouth og Newcastle trolig ryker. Klopp var alt annet enn imponert med angrepsspilleren.

– Han blir provosert hele tiden, men det er ikke sånn han bør oppføre seg, sier Klopp.

Liverpool-veteran James Milner fikk spørsmål om situasjonen i intervjuet med Viaplay etter kampslutt.

– Jeg kan ikke si så mye (om situasjonen). Jeg så det ikke. Det jeg kan si er at reaksjonen fra laget og hjemmepublikummet var god. Vi fikk en fantastisk scoring like etter, sier Milner.

Britain Soccer Premier League

SJOKKERTE LIVERPOOL: Wilfried Zaha sendte Crystal Palace i ledelsen etter drøye halvtimen.

Foto: Jon Super / AP

Klassescoring av Diaz

For heldigvis for Núñez har Liverpool også andre søramerikanere som kan score mål. Bare fire minutter etter utvisningen vartet Luis Diaz opp med en praktscoring av de sjeldne.

Colombianeren mottok ballen på venstre side og dro seg innover i banen. Fra drøye 16 meter ladet han skuddfoten og sendte ballen utagbart forbi Vicente Guaita i Palace-målet.

– Det er en klassescoring av Liverpools venstrekant. Nå er det full fyr på Anfield, utbrøt Skullerud.

Det tente seiershåpet i Liverpool, men til tross for at vertene hadde ballen klart mest, tettet Palace godt bakover. På tampen kom Mohamed Salah til en god mulighet, men avslutningen fra rett utenfor 16-meteren strøk stolpen.

Flere mål ble det ikke, og Liverpool står dermed med to fattige poeng på like mange kamper. De røde er allerede fire poeng bak tittelrival Manchester City.

Siste nytt

  • Nosa overstrålte Nusa – assist i debuten da Mechelen spilte 1-1 mot Brugge

    Petter Nosa Dahl debuterte for Mechelen etter overgangen tidligere i uka og leverte assist da laget greide 1-1 borte mot Brugge.

    Nosa Dahl ble leid ut fra Bodø/Glimt til gamleklubben KFUM Oslo før denne sesongen. Han gjorde stor suksess med seks mål og tre assist på 17 kamper, men denne uka solgte Glimt ham til belgiske Mechelen.

    20-åringen startet på benken i Brugge, men kom inn i det 62. minutt. Tre minutter senere leverte han assist til Patrick Pfluckes utligningsmål.

    Joaquin Seys hadde gitt Brugge ledelsen i det 51. minutt, men det ble bare uavgjort for hjemmelaget.

    Brugges norske landslagsspillere Antonio Nusa og Hugo Vetlesen startet begge. De ble byttet ut samtidig i det 80. minutt.

    (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: KFUM Oslo - Brann (0-0)
    Foto: Annika Byrde / NTB
  • Andreas Georgson ferdig som LSK-trener – får assistentrolle i Manchester United

    Svenske Andreas Georgson forlater Åråsen etter bare et halvt år som Lillestrøms hovedtrener. 42-åringen er ansatt som assistenttrener i Manchester United.

    Det opplyser Lillestrøm i egne mediekanaler. Assistenttrener Robin Asterhed overtar inntil videre som hovedtrener.

    Torsdag erfarte både Romerikes Blad og Nettavisen at Georgson var i samtaler med en ny klubb. Sistnevnte skrev senere på kvelden at det dreide seg om Manchester United.

    Ifølge Nettavisen behøvde den engelske storklubben bare å betale en klausul i Georgsons LSK-kontrakt. Den skal angivelig ha vært på rundt fire millioner kroner.

    Den svenske 42-åringen har en fortid i flere engelske klubber. Han har blant annet vært dødballtrener i Southampton, i tillegg til å ha roller i både Arsenal og Brentford.

    I februar forlot Manchester Uniteds dødballtrener Eric Ramsay klubben. (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: Molde - Lillestrøm (3-0)
    Foto: Marius Simensen / NTB
  • Nigerias basketballkvinner reiste 20 mil – fikk ikke plass på båten

    I regnværet under åpningsseremonien var det god plass på mange av båtene som fraktet OL-deltakere, men ikke for Nigerias basketballkvinner.

    Det nigerianske kvinnelaget hadde reist over 20 mil fra Lille, der gruppespillet avvikles, for å være med i åpningsseremonien.

    Vel framme ble de nektet å gå om bord i båten der Nigerias utøvere skulle være med.

    Årsaken var at båten var for full.

    Ifølge nyhetsbyrået AP var det en representant for Nigerias OL-komité som besluttet at det ikke var plass til basketballkvinnene. Skuffet måtte de reise tilbake til Lille.

    Nigeria var på samme båt som Niger og Norge. TV-bildene fra båten viste at det tilsynelatende var en del ledig plass om bord.

    Nigeria spiller sin første OL-kamp mandag mot Australia. (NTB)

    2P-7bT3AJRc
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal