Hopp til innhold

Conte med stikk etter basketaket: – Flaks jeg ikke så deg

Det ble full klinsj mellom London-lagenes trenere da Chelsea og Tottenham delte poengene på Stamford Bridge. Antonio Conte fortsatte oppgjøret på Instagram.

bhBrhSpCV2Q

AMPERT: Tuchel og Antonio Conte røk i tottene på hverandre etter London-derbyet. Se høydepunkter fra kampen her.

– Flaks at jeg ikke så deg ... å få deg til å snuble hadde vært vel fortjent, skriver Tottenham-trenere i en videohistorie på Instagram.

Videoen viser Chelsea-trener Thomas Tuchel som løper forbi hele Tottenham-benken, inkludert Conte, etter at Reece James hadde sendt Chelsea i 2-1-ledelse kvarteret før slutt.

Tottenham-spiss Harry Kane reddet poeng for gjestene da han stanget inn 2-2-målet minuttet før slutt i et svært ampert London-derby.

Likevel er det det som skjedde etter at dommeren hadde blåst av kampen vil bli husket for. Lagens trenere, Conte og Tuchel, endte i tumulter og fikk begge se det røde kortet.

– Jeg mener det var unødvendig (det røde kortet), men det var flere ting i kampen som var unødvendig. Nok en dårlig avgjørelse fra dommeren, sa Tuchel til Sky Sports.

Conte var ikke så interessert i å snakke om basketaket etter kampen.

– Snakk om kampen, ikke om situasjonen fordi vi er her for å snakke om fotball, ikke om situasjonen mot de to trenerne, sa italieneren til samme kanal.

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur

KNUFFING: London-lagenes trenere var ikke verdens beste venner etter kampslutt.

Foto: PAUL CHILDS / Reuters

– For et drama

Klinsjen fikk naturlig nok flere til å sperre opp øynene.

– Det er ganske ville scener, sa Viaplay-ekspert Eirik Bakke.

– Tuchel og Conte i nærmest en slåsskamp. For en kamp, sa Viaplay-kollega Ørjan Bjørnstad.

Conte og Tuchel skulle takke for kampen etter et ampert London-oppgjør. Da nektet Tuchel å slippe taket i hånden til Conte og var tydelig irritert på italieneren.

– Jeg trodde at når du takker for kampen så ser du hverandre i øynene, men Antonio hadde et annet syn på det. Det var mye følelser. Han var glad for at de utlignet og det ble litt temperatur, men ingenting stort, sa Tuchel videre.

De to trenerne ble omringet av støtteapparat som utløste en stor klynge fra Chelsea- og Tottenham-leieren som barket sammen.

– Det er helt sykt. De barket sammen først en gang på frisparket der, også flyr Tuchel forbi Conte når de scora. Og på slutten der barket de sammen igjen. Det er syke scener, sa ekspert Sigrid Heien Hansen.

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur

HISSIG: Kai Havertz og Cristian Romero i klinsj.

Foto: DAVID KLEIN / Reuters

Kane reddet poeng

Reece James trodde han hadde avgjort med sin 2–1-scoring kvarteret før slutt, men på en corner på overtid var Kane nådeløs.

Headingen gikk mot bakre stolpe og var innom målscorer James, før den gikk i mål.

Kalidou Koulibaly scoret kampens første på volley fra en corner, mens det ble ampert og VAR-drama da Pierre-Emile Højbjerg utlignet midtveis i 2. omgang.

– Det er en forskjell på Tottenham og Chelsea. Vi tapte tre ganger forrige sesong. Nå spilte vi uavgjort. Det er et steg i riktig retning, sa Conte om kampen.

Leeds venter i neste runde for Chelsea, mens Tottenham tar imot Wolverhampton på eget gress.

Sportsnyheter

do_tl5ocRYU

Historiske Haaland scoret fem: – Heitest i hele fotballverden

Erling Braut Haaland ble historisk da han scoret fem mål i FA-cupens femte runde. Det fikk han god hjelp til av makker Kevin De Bruyne, som assisterte ham fire ganger.

Siste nytt

 • Newcastle slapp med skrekken – slo Blackburn i straffesparkkonkurranse

  Newcastle så ut til å kunne ryke på en cupskrell mot Blackburn, men dro i land avansementet etter en straffesparkkonkurranse.

  Newcastle var storfavoritter da de kom på besøk til mesterskapsserielaget Blackburn i åttedelsfinalen av FA-cupen.

  Blackburn var bare målforskjell unna å kvalifisere seg til opprykkskvalifisering til Premier League i fjorårets sesong, men har slitt i år. Laget ligger på 16.-plass i ligaen.

  Laget har hatt utenomsportslig trøbbel denne sesongen, noe som blant annet førte til at danske Jon Dahl Tomasson ga seg som hovedtrener etter uenigheter og misnøye med klubbledelsen. Han har siden tatt over det svenske landslaget.

  Den nye treneren John Eustace klarte å presse Newcastle helt til ekstraomganger, men i straffesparkkonkurransen sa det stopp. Keeper Martin Dubravka ble den store helten for gjestene da han reddet straffesparket til Dominc Hyam etter 120 intense minutter på Ewood Park.

  Alan Shearer var på plass på stadion og ble hyllet fra begge lags supportere. Shearer vant Premier League med Blackburn i 1994/1995-sesongen, og spilte senere i Newcastle i over ti år. Shearer er fortsatt Premier Leagues mestscorende gjennom tidene med 260 mål.

  LxRqeLJt1wo
  Foto: AP
 • Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Stavanger Oilers la press på Vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot Lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag.

  Oilers lå sju poeng bak Vålerenga på andreplass før oppgjøret.

  Kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da Martin Gran scoret for gjestene. Sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved Christian Blomqvist.

  I tredje periode tok Oilers igjen ledelsen ved Dan Kissel, og vant.

  Dermed reduserte Oilers luken opp til Vålerenga fra sju til fire poeng. Det gjenstår fire kamper av grunnserien i EHL.

  ETLy4bzS4ko
  Foto: NTB
 • Brann med full kontroll mot Vålerenga i Spania

  Brann hadde få problemer mot Vålerenga i en treningskamp i Marbella tirsdag. Eirik Hornelands lag vant overbevisende 3-0 mot de kongeblå.

  Brann og Vålerenga avsluttet sine respektive treningsleirer på den spanske solkysten med en treningskamp tirsdag.

  Joachim Soltvedt scoret to mål og Magnus Warming scoret ett mål for rødtrøyene.

  t0-xkePEsP0
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal