Liten forskjell på trenerne

Håndballjentene merker ikke stor forskjell på Thorir Hærgeirsson og gamletrener Marit Breivik.

Thorir Heirgeirsson
Foto: Holm / Scanpix

Thorir Hærgeirsson kan i dag lede håndballjentene til finale for første gang som hovedtrener.

Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang

Foto: Kallestad / Scanpix

- Det går veldig bra. Han har fortsatt sitt gode humør, så vi har det kjempebra, sier veteran Tonje Larsen til NRK.

- Han har jo ledet oss til en semifinale, så det er jo upåklagelig det, legger Karoline Dyhre Breivang til.

Russland utklasset Norge

Norge - Russland direkte i P1

Presset er på Thorir

Både Larsen og Breivang er fornøyd med sjefens debut som hovedtrener i et mesterskap, likevel er situasjonen annerledes for den tidligere assistenten. Breivang mener at man merker at det nå er han som har presset på seg.

- Vi har sett glimt av temperament på treningene. Det er kanskje mer enn det han hadde tidligere da han var hjelpetrener, sier hun.

Hergeirsson var Breiviks høyre hånd under åtte år, og det mener spillerne har gjort overgangen mykere. I tillegg er det mange likeheter i måte de to trenerne jobber på.

- Selvfølgelig har vi hatt Marit veldig lenge, men vi ser jo mye av Marit i det Thorir gjør da. Så vi har henne litt med os, avslutter Tonje Larsen.

Semifinalen mellom Norge - Russland følge på NRKsport.no og hører du på NRK P1 klokken 14.05.

Siste nytt

 • Oppgitt Riiber

  Jarl Magnus Riiber slo oppgitt ut med armene etter å ha landet på 121 meter i det kombinerte hopprennet. Det holdt til en tiendeplass, 59 sekunder bak lederen. Jan Schmid ble beste norske på tredjeplass, Espen Bjørnstad hoppet seg til en ellevteplass og Jørgen Gråbak ligger som nummer 28. Eric Frenzel leder før langrennet som starter 16:15.

  VM ski 2019. Pressetreff
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Chelsea straffes med overgangsnekt

  Chelsea får overgangsnekt i de to neste overgangsvinduene på grunn av brudd på reglene knyttet til å signere spillere under 18 år. Det melder FIFA på sine egne nettsider. Regelbruddene skal omfatte 29 spillere, og Chelsea er ilagt en bot på 460 000 britiske pund. Klubben har mulighet til å anke avgjørelsen overfor FIFA innen tre dager. Simon Stone i BBC skriver at FIFA etterforsker flere store klubber, og at Chelsea neppe vil være den enste klubben som blir straffet etter at arbeidet er avsluttet.

  FA Cup Fifth Round - Chelsea v Manchester United
  Foto: John Sibley / Reuters
 • Andersson syk - Nilsson står over

  Morgendagens skiathlon går uten Stina Nilsson. Den svenske skiløperen tok sølv på gårsdagens sprint, men er ikke med i troppen som står på startstreken lørdag. Svenskene stiller dermed med følgende løpere: Charlotte Kalla, Ida Ingemarsdotter, Frida Karlsson og Evelina Settlin. Ebba Andersson, som var medaljekandidat på distansen, står over øvelsen på grunn av en irritasjon i luftveiene.

  VM ski 2019. Langrenn kvinner
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal