Lagkameratene savner Tarjei Bø: – Stemningen er ikke like bra uten ham

POKLJUKA/OSLO (NRK) Stryningen er kjent som en viktig humørspreder i laget, og hans fravær legges godt merke til. – Jeg ble litt trist da jeg fikk vite at han ikke kom til Pokljuka, sier Tiril Eckhoff.

Tarjei Bø

Tarjei Bø har ikke vært med i verdenscupen enn så lenge. Her avbildet under forrige sesongs verdenscup.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Tarjei Bø (28) sto over i Östersund, og går heller ikke helgens renn i Pokljuka. Han har fortsatt ikke kommet seg helt etter sykdommen.

– Det er verst for ham, men vi savner hans blide åsyn. Han er en artig fyr å ha med på tur, og vi savner ham når vi er på reise, sier Emil Hegle Svendsen.

– Han er en humørspreder. Det blir litt godt humør når han er med, sier Tiril Eckhoff.

Lillebror Johannes Thingnes Bø er nummer syv i verdenscupen etter første helg. Nå skulle han gjerne hatt med broren til Slovenia.

– Alt med Tarjei er kjempebra; han er en fantastisk fin fyr. Vi legger godt merke til at han ikke er med. Alle ser litt ned i tallerkenen nå, men når Tarjei kommer tilbake sitter alle og flirer og ler, forteller lillebror Bø.

Usikker neste helg

Først reiste han hjem fra treningssamling, så sto han over sesongåpningen på Sjusjøen. De to første verdenscuphelgene ryker, og det er usikkert om Tarjei Bø reiser til Nove Mesto neste helg.

– Han er ved godt mot, og nå er han i trening igjen. Tarjei bygger stein på stein, og sikter seg inn etter nyttår. Jeg tviler på at vi får se ham før jul, sier Johannes Thingnes Bø og fortsetter:

– Jeg tror ikke han har bestemt seg helt. Han har kanskje litt mer is i magen enn andre hadde hatt.

Eckhoff: – Trist

Eckhoff håpet Bø skulle slutte seg til landslaget i Pokljuka.

– Det er litt trist at han ikke er her. Jeg savner ham, og håper han kommer til Nove Mesto neste helg. Det var nedtur at han ikke var her. Tarjei er en bra fyr, sier Eckhoff.

– Han er en artig fyr å ha med på tur. Vi savner han når vi er på reise. Vi trenger noen gode kompiser, og han er en god venn sier Svendsen.

Denne gangen har Jon Almås invitert Tarjei Bø på frokost

Siste nytt

 • Everton ute etter straffedrama

  Etter åtte rundar med straffespark var cupbomba eit faktum; QPR slo ut Everton av den engelske ligacupens tredje runde.

  Tom Davies bomma på straffe for Everton og Jimmy Dunne kunne sørge for at OPR er klar for fjerde runde.

  Ved full tid stod det 2–2 mellom laga.

  Også mellom Fulham og Leeds gjekk det til ein dramatisk straffesparkkonkurranse, men etter seks rundar kunne Leeds-fansen sleppe jubelen laus.

  Carabao Cup - Third Round - Queens Park Rangers v Everton
  Foto: Peter Cziborra / Reuters
 • Reserven tok Liverpool vidare

  Liverpool tok seg komfortabelt vidare til den fjerde runden i ligacupen etter at dei slo Norwich 3-0. Takumi Minamino vart kveldens store spelar for gjestane med to mål. Også Divock Origi kunne setje seg på scoringslista. Når Norwich i tillegg bommar på straffe var dei aldri nær ved å utfordre eit reserveprega Liverpool.

  Manchester City tok seg også lett vidare etter at dei slo Wycombe 6-1.

  Carabao Cup - Third Round - Norwich City v Liverpool
  Foto: Paul Childs / Reuters
 • Norge gjere tre endringar i laget

  Sjögren gjer tre endringar frå torsdagens kamp. Forsvarstrearen er uforandret, medan Eikeland og Syrstad Engen, kjem inn for Haavi og Bøe Risa på midtbana. Utland erstattar Sævik på topp.

  Her er laget:

  Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir – Amalie Eikeland, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Julie Blakstad – Caroline Graham Hansen, Guro Reiten – Lisa-Marie Karlseng Utland

  Fotball VM-kvinner 2019.
  Foto: Terje Bendiksby

Sendeplan

Kl. Program Kanal