NRK Meny
Normal

Lagkameratene savner Tarjei Bø: – Stemningen er ikke like bra uten ham

POKLJUKA/OSLO (NRK) Stryningen er kjent som en viktig humørspreder i laget, og hans fravær legges godt merke til. – Jeg ble litt trist da jeg fikk vite at han ikke kom til Pokljuka, sier Tiril Eckhoff.

Tarjei Bø

Tarjei Bø har ikke vært med i verdenscupen enn så lenge. Her avbildet under forrige sesongs verdenscup.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Tarjei Bø (28) sto over i Östersund, og går heller ikke helgens renn i Pokljuka. Han har fortsatt ikke kommet seg helt etter sykdommen.

– Det er verst for ham, men vi savner hans blide åsyn. Han er en artig fyr å ha med på tur, og vi savner ham når vi er på reise, sier Emil Hegle Svendsen.

– Han er en humørspreder. Det blir litt godt humør når han er med, sier Tiril Eckhoff.

Lillebror Johannes Thingnes Bø er nummer syv i verdenscupen etter første helg. Nå skulle han gjerne hatt med broren til Slovenia.

– Alt med Tarjei er kjempebra; han er en fantastisk fin fyr. Vi legger godt merke til at han ikke er med. Alle ser litt ned i tallerkenen nå, men når Tarjei kommer tilbake sitter alle og flirer og ler, forteller lillebror Bø.

Usikker neste helg

Først reiste han hjem fra treningssamling, så sto han over sesongåpningen på Sjusjøen. De to første verdenscuphelgene ryker, og det er usikkert om Tarjei Bø reiser til Nove Mesto neste helg.

– Han er ved godt mot, og nå er han i trening igjen. Tarjei bygger stein på stein, og sikter seg inn etter nyttår. Jeg tviler på at vi får se ham før jul, sier Johannes Thingnes Bø og fortsetter:

– Jeg tror ikke han har bestemt seg helt. Han har kanskje litt mer is i magen enn andre hadde hatt.

Eckhoff: – Trist

Eckhoff håpet Bø skulle slutte seg til landslaget i Pokljuka.

– Det er litt trist at han ikke er her. Jeg savner ham, og håper han kommer til Nove Mesto neste helg. Det var nedtur at han ikke var her. Tarjei er en bra fyr, sier Eckhoff.

– Han er en artig fyr å ha med på tur. Vi savner han når vi er på reise. Vi trenger noen gode kompiser, og han er en god venn sier Svendsen.

Denne gangen har Jon Almås invitert Tarjei Bø på frokost

Siste nytt

 • Zuccas nye sjef klar

  51 år gamle David Quinn er ansatt som ny trener for Mats Zuccarellos NHL-klubb New York Rangers. Quinn kommer fra trenerjobben til Boston University. Quinn erstatter Alain Vigneault. Han fikk sparken bare timer etter at New York Rangers ikke tok seg til NHL-sluttspillet for første gang siden 2010.

  Mats Zuccarello Aasen
  Foto: Elsa / Getty Images
 • Ancelotti blir Napoli-trener

  Carlo Ancelotti (58) har skrevet under en treårskontrakt som trener for serie A-klubben Napoli. Ancelotti fikk sparken i Bayern München sist høst. Han erstatter Maurizio Sarri som ledet Napoli til andreplass bak Juventus. Sarri skal være aktuell som ny trener i både Chelsea og Zenit St. Petersburg.

  SOCCER-ITALY-NAP/
  Foto: Charles Platiau / Reuters
 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal