NRK Meny
Normal

Lagkameratene savner Tarjei Bø: – Stemningen er ikke like bra uten ham

POKLJUKA/OSLO (NRK) Stryningen er kjent som en viktig humørspreder i laget, og hans fravær legges godt merke til. – Jeg ble litt trist da jeg fikk vite at han ikke kom til Pokljuka, sier Tiril Eckhoff.

Tarjei Bø

Tarjei Bø har ikke vært med i verdenscupen enn så lenge. Her avbildet under forrige sesongs verdenscup.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Tarjei Bø (28) sto over i Östersund, og går heller ikke helgens renn i Pokljuka. Han har fortsatt ikke kommet seg helt etter sykdommen.

– Det er verst for ham, men vi savner hans blide åsyn. Han er en artig fyr å ha med på tur, og vi savner ham når vi er på reise, sier Emil Hegle Svendsen.

– Han er en humørspreder. Det blir litt godt humør når han er med, sier Tiril Eckhoff.

Lillebror Johannes Thingnes Bø er nummer syv i verdenscupen etter første helg. Nå skulle han gjerne hatt med broren til Slovenia.

– Alt med Tarjei er kjempebra; han er en fantastisk fin fyr. Vi legger godt merke til at han ikke er med. Alle ser litt ned i tallerkenen nå, men når Tarjei kommer tilbake sitter alle og flirer og ler, forteller lillebror Bø.

Usikker neste helg

Først reiste han hjem fra treningssamling, så sto han over sesongåpningen på Sjusjøen. De to første verdenscuphelgene ryker, og det er usikkert om Tarjei Bø reiser til Nove Mesto neste helg.

– Han er ved godt mot, og nå er han i trening igjen. Tarjei bygger stein på stein, og sikter seg inn etter nyttår. Jeg tviler på at vi får se ham før jul, sier Johannes Thingnes Bø og fortsetter:

– Jeg tror ikke han har bestemt seg helt. Han har kanskje litt mer is i magen enn andre hadde hatt.

Eckhoff: – Trist

Eckhoff håpet Bø skulle slutte seg til landslaget i Pokljuka.

– Det er litt trist at han ikke er her. Jeg savner ham, og håper han kommer til Nove Mesto neste helg. Det var nedtur at han ikke var her. Tarjei er en bra fyr, sier Eckhoff.

– Han er en artig fyr å ha med på tur. Vi savner han når vi er på reise. Vi trenger noen gode kompiser, og han er en god venn sier Svendsen.

Denne gangen har Jon Almås invitert Tarjei Bø på frokost

Siste nytt

 • VM-sølvvinner må ta pause

  Milans kroatiske landslagsforsvarer Ivan Strinic har fått konstatert et hjerteproblem og tar pause fra fotballen på ubestemt tid. Det opplyste den italienske fotballklubben lørdag kveld. Hjerteproblemet ble oppdaget i en rutineundersøkelse.

  strinic
  Foto: Rebecca Blackwell / AP
 • Iden med verdenscupseier

  Gustav Iden vant lørdagens verdenscupstevne i triatlon i Lausanne foran den britiske stjernen Johnny Brownlee. Kristian Blummenfelt ble nummer tre. Det ble konkurrert i olympisk distanse, 1,5 km svømming, 40 km sykling og 10 km løping.

  Pressekonferanse med triatlonforbundet
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Alonso sendte Chelsea til himmels

  Marcos Alonso reddet 3-2-seier for Chelsea mot Arsenal etter at Unai Emerys hadde hentet opp blåtrøyenes 2-0-ledelse. Lørdagens London-derby var det første i Premier League etter at Maurizio Sarri og Unai Emery tok over som managere i klubbene.

  FBL-ENG-PR-CHELSEA-ARSENAL
  Foto: GLYN KIRK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Baseball, finale
NM-veka
NM-veka: Baseball
NM-veka: Baseball
NM-veka: Friidrett
NM-veka: NM i friidrett
NM-veka: Friidrett og cricket
NM-veka: Cricket, finale
NM-veka: Cricket
NM-veka: Cricket
NM-veka: Kajakkpolo