NRK Meny

Kvalik Fotball-VM Kvinner 2019

 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • England vant og leder sin gruppe

  Det engelske kvinnelandslaget leder sin gruppe i VM-kvalifiseringen, etter at de slo Bosnia-Hercegovina 2–0. Albania vant 1–0 mot Hviterussland, Serbia vant 1–0 mot Israel, og Tyskland vant 4–0 mot Slovenia. Norge møter Nord-Irland kl. 20.30 i kveld.

 • Mållaus hjelp til Norge

  Nederland og Irland spela 0-0 i ein VM-kvalifiseringskamp for kvinner. Det er godt nytt for Norge, som har dei to landa berre eitt poeng framfor seg etter tre kampar.

  Norges neste kamp er borte mot Nord-Irland 10. april. Same dag går returkampen mellom Irland og Nederland.

  I ein annan kamp i gruppa slo Nord-Irland Slovakia 3-1 i kveld.

 • VM-drømmen lever for Danmark

  De danske fotballkvinnene topper sin VM-kvalifiseringsgruppe etter 4-0-seier over Kroatia. Dermed lever VM-drømmen, etter at kampen mot Sverige ble avlyst fordi de danske damene var uenige med sitt eget forbund og streiket. De må trolig regne med å bli satt som taper av den kampen.

  Pernille Harder
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • UEFA åpner sak mot Danmark

  Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har formelt åpnet sak mot Danmark på grunn av den avlyste VM-kvalifiseringskampen mot Sverige sist uke. UEFA opplyser tirsdag at forbundet har åpnet sak mot Danmark, og at den skal behandles 16. november.

  Pernille Harder
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Lisa Marie Utland med sitt tredje landslagsmål mot Nord-Irland.
Norge går opp til 2-0 mot Nord-Irland etter at Caroline Graham Hansen fyrer avgårde et straffeskudd helt oppi nett-taket.
Guro Reiten sørger for 1-0 mot Nord-Irland i VM-kvalifiseringen i fotball.

Siste nytt

 • VM-lag i flydrama

  Den ene flymotoren tok fyr da Saudi-Arabias VM-mannskap landet i Rostov. Det opplyser landets fotballfotbund på Twitter. Alle spillerne skal være i god behold, men det ble altså en høydramatisk ankomst for laget som skal møte Uruguay på onsdag.

  FBL-WC-2018-RUS-KSA
  Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP
 • Kaptein-Kane header inn 2-1

Sendeplan

Kl. Program Kanal