Kombinert

Oppsummert

 • 15.00: Langrenn, kombinert
 • Direkte fra Schonach, Tyskland.
 • Kommentatorer: Pål Thomassen og Fred Børre Lundberg.
 • Nominert til prestisjepris

  Jarl Magnus Riiber (22) er som første kombinertutøver noensinne kåret til årets utøver i skisportens nordiske grener. Det er journalistene som deltar på det årlige Forum Nordicum som har stemt fram Riiber som forrige vinters «Nordic Ski King». Avstemningen er blitt avholdt årlig siden 1996 og er tidligere vunnet av utøvere som Kamil Stoch, Dario Cologna, Martin Schmitt og Gregor Schlierenzauer. Marit Bjørgen vant prisen i 2013, men den har aldri før gått til en kombinertutøver. (NTB)

  Kombinert : Norges Skiforbund offentliggjør landslagene for sesongen 2019/2020.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Historisk kombinert til Lillehammer

  Tidenes første verdenscuprenn i kombinert for kvinner går på Lillehammer 2020. Det ble klart i forbindelse med høstmøtet i Det internasjonale skiforbundet. Foreløpig er det terminfestet tre verdenscuphelger for kombinertkvinnene i 2020/21-sesongen.

 • Riiber med ny siger i Planica

  Jarl Magnus Riiber held fram der han slapp i vinter. Søndag vann han igjen Sommar Gran Prix-rennet i Planica. Dette var hans andre siger på to dagar i Slovenia. Riber låg som nummer 8 etter hoppinga og gjekk ut 49 sekund bak Espen Bjørnstad i tet. Men han gjekk over målstreken 2, 4 sekund føre franske Antoine Gérard. Jens Luraas Oftebro gjekk inn til 3.-plass og tok sin første pallplass på øvste nivå.

  – Det var ein veldig bra helg. Alle vi har hoppa veldig bra og då kunne vi køyre lagtaktikk i langrennsdelen, sa Riiber til Skiforbundet etter løpet.

  Jarl Magnus Riiber
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Westvold Hansen vann SGP-finalen

  Gyda Westvold Hansen (17) gjekk heilt til topps i kombinertrennet i Oberwiesenthal, og vann dermed finalen i Sommar Grand Prix.

  Ho delte leiinga med Stefania Nadjmova etter hopprennet, men var klart best i rulleskiløypa og vann med 9,2 sekund.

  Gyda Westvold
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Falk mister hele sesongen

  Den svenske langrennsløperen Hanna Falk mister den kommende sesongen på grunn av en ryggskade, skriver Aftonbladet. Landslagslege Magnus Oscarsson opplyser til avisen at Falk har slitt med ryggproblemer, og nå plagene såpass store at hun skal opereres innen et par måneder.

  Falk
  Foto: ANDREAS HILLERGREN/TT / ANDREAS HILLERGREN/TT
 • Usikker Fossli tilbake på samling

  Sondre Turvoll Fossli er mandag i Holmenkollen sammen med langrennslandslaget etter hjertestansen i august. Fossli, som foreløpig trener rolig, vil bestemme seg om han fortsetter eller ikke når alle tester er gjennomført. – Jeg har ikke bestemt meg ennå. Det kan bikke begge veier, sier Fossli, som er «litt innstilt på at legene ikke tør å gi tommel opp».

  Sondre Turvoll Fossli
  Foto: NRK
 • Murray slo tilbake etter skadene

  Andy Murray tok sin første seier siden våren 2017 da han vant 3-6, 6-4, 6-4 over Stan Wawrinka i European Open-finalen, skriver NTB. En hofteskade så ut til å avslutte karrieren til skotten i januar, men en vellykket operasjon sikret en forlengelse av karrieren. – Det betyr mye. De siste årene har vært ekstremt vanskelige, sa en gråtkvalt Murray, ifølge The Guardian.

  Murray
  Foto: Francisco Seco / Francisco Seco

Sendeplan

Kl. Program Kanal