Kombinert

Oppsummert

 • 15.10: V-cup kombinert: 10 kilometer langrenn
 • Direkte fra Lahti, Finland
 • Kommentatorer: Jann Post og Torgeir Bjørn.
 • Graabak slo tilbake

  Etter å ha tapt spurten mot Eero Hirvonen på lagsprinten i går, fikk Jørgen Graabak sin revansje med seier i dag. I duell med Akito Watabe måtte det målfoto til for å kåre en vinner, men de viste at han hadde de nødvendige centimeterne på sin side.

  Graabak
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Bjørnestad beste norske

  Espen Bjørnestad endte på tredjeplass i hopprennet i kombinert. Han går ut 58 sekunder bak Mario Seidl på 10-kilometeren senere søndag.

  Jørgen Graabak (nr. 5) går ut 1,14 bak. Espen Andersen og Magnus Krog går ut drøyt to minutter bak.

  Leif Torbjørn Næsvold ble diskavlifisert.

  Langrennet begynner klokken 15.10.

 • Andreplass til kombinertgutta

  På lagsprinten ble det dramatisk på oppløpet. Eero Hirvonen tok seg foran Graabak på oppløpet og vant, mens nordmannen kom på andre. Rett bak gikk både Watabe og Magnus Krog i bakken. Dermed kom Østerrike bakfa og tok tredjeplassen.

  Graabak
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Andreplass

  Det blir andreplass på det norske førstelaget. Jørgen Graabak klarer ikke å ta Hirvonen på et utrolig rotetet oppløp. Japan faller, og Norges andrelag faller. Dermed blir det finsk seier og norsk andreplass. Den siste pallplassen går til Østerrike som kom bakfra.

Laster innhold, vennligst vent..
Tarjei Bø vinner fellesstarten på Sjusjøen, og det med 20 treff. Et feilfritt løp av eldstebror Bø. Benedikt Doll fra Tyskland slår sveitsiske Benjamin Weger i spurtoppgjøret om andre og tredjeplassen.

Siste nytt

 • Første verdenscupseier

  Vetle Sjåstad Christiansen tok sin første verdenscupseier i karrieren, under sprinten fra amerikanske Soldier Hollow. 26-åringen kjempet en innbitt kamp med Simon Desthieux, men tok franskmannen med 1,3 sekunder. Johannes Thingnes Bø fikk fire bom på den stående skytingen, men kjempet seg inn til en femteplass.

  Sjåstad Christiansen.
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Opptur for Norge i lagkonkurransen

  Polen vant lagkonkurransen i tyske Willingen foran Tyskland og Slovenia. Etter å ha ligget på en sjetteplass etter den første omgangen, klatret de norske hopperne to plasser. Mye takket være unggutten Thomas Aasen Markeng, som leverte to solide hopp.

  NORDIC-SKIING/
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • 3. div-spiller til slovensk mester

  Mirza Mujcic (24) fra den norske 3. divisjon-klubben Lysekloster har meldt overgang til den slovenske dobbeltvinneren Olimpija Ljubljana. – Jeg kan ikke tenke meg at noe sånt har skjedd før, sier breddefotballekspert Jørgen Tjærnås til Aftenposten.

  NM fotball 3. runde, Brattvåg - Rosenborg.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal