Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber må opereres – muligens ute et halvt år

Denne helgen arrangeres prøve-VM i Trondheim for kombinertutøverne, men suverene Jarl Magnus Riiber er ikke å finne på startstreken.

26-åringen sliter med en kneskade og sier til NRK at man må opereres.

– Da fikk jeg tatt et MR-bilde her i Trondheim og fikk raskt veldig god hjelp. Da fant vi ut at menisken var dårlig og at jeg allerede må under kniven på onsdag. Det var en litt sjokkbeskjed å få, sier Riiber til NRK.

Hvor lenge han blir å finne på sidelinjen er han usikker på, men han må potensielt belage seg på mange måneder.

– Jeg har hørt fra 4 uker til 6 måneder. Så det er ganske stort sprang på menisk har jeg forstått. Så får bare krysse fingrene, men jeg er realistisk og hva skal jeg si at det kan ta lengre tid da, sier han.

Lørdag var han til stede og overvære lagkameratene i VM-anlegget, og smilet var på plass for verdenscupvinneren.

– Forberedelsene blir med litt begrensninger her og der, også får jeg bare prøve å finne en best mulig vei til VM, sier han.

Tross at det muligens blir et halvt år på sidelinjen for Riiber har han humøret og motet med seg.

– Hva er det tyngste her? Er det med tanke på det familiære og at du skal bli pappa?

– Ja, det å hinke rundt på krykker og være tobarnspappa er ikke akkurat den starten jeg har lyst på. Men kanskje det blir fort bra og at det gjør at jeg får mer tid hjemme nå i starten for vi håpe. Jeg må bare tenke positivt, se muligheter og det her kommer til å gå veldig bra, svarer Riiber.

XeWh1Ps-lyU
Foto: NTB

Siste nytt

 • Norske scoringer da Djurgården nærmet seg serieleder Malmö

  Gustav Wikheim og Tokmac Nguen scoret hver sin gang da Djurgården tok et skritt i retning tabelltoppen i svensk fotball mandag. Halmstad ble slått 2-0.

  Seieren betyr at hovedstadsklubben er tre poeng bak serieleder Malmö, som måtte nøye seg med 2-2 borte mot Pål Arne Johansens Häcken. Begge topplagene har ti kamper spilt.

  Wikheim satte inn sitt første mål for sesongen etter bare sju minutters spill i mandagens kamp. Ni minutter senere hamret Nguen inn sitt fjerde i 2024-utgaven av Allsvenskan.

  De to norske fulltrefferne var mer enn nok til å beseire et Halmstad-mannskap som ligger på sjuendeplass på tabellen. Klubben trenes for øvrig av tidligere Lillestrøm-trener Magnus Haglund.

  Wikheim og Nguen spilte henholdsvis 77 og 61 minutter for Djurgården mandag. Tobias Gulliksen var på banen i samfulle 90 minutter for stockholmsklubben. (NTB)

  Tokmac Nguen etter scoring mot Halmstad
  Foto: BILDBYRÅN
 • Rosenborg vant overtidsdrama mot LSK Kvinner

  Emilie Woldvik så ut til å ha reddet 2-2 for LSK Kvinner i toppseriemøtet med RBK mandag, men to minutter på overtid dukket innbytter Rebecka Holum opp og sikret 3-2 for trønderne.

  Seieren betyr at Rosenborg holder følge med Vålerenga på tabelltoppen. Lagene står begge med 24 poeng etter åtte seirer og én uavgjort etter de ni første kampene.

  Frøya Dorsin så lenge ut til å spille hovedrollen i mandagens oppgjør i Trondheim. Hun sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse og slo så den målgivende pasningen da Camilla Linberg satte inn 2-0 rett før pause.

  Midt i annen omgang reduserte Thea Kyvåg for LSK Kvinner, før Emilie Woldvik utlignet til 2-2 med to minutter igjen å spille av ordinær tid.

  Så kom scoringen fra innbytter Holum som til slutt skilte lagene. LSK Kvinner klarte ikke komme tilbake etter den nesestyveren.

  Mens Rosenborg er bak Vålerenga på målforskjell i toppen av tabellen, ligger økonomisk kriserammede LSK på femteplass. (NTB)

 • Dommeren innrømmer megabrøler: – Fryktelig dårlig håndverk

  Dommer Marius Lien var ingen fornøyd mann etter kampen mellom Sarpsborg 08 og Molde.

  – Jeg har sett situasjonen direkte og på skjerm. Når alt kommer til alt, hadde det korrekte vært å dømme straffespark til Molde.

  – Hvorfor gjør du ikke det på banen?

  – Jeg oppfatter det som at Molde-spilleren oppsøker kontakten. Det er svakt dommerhåndverk fra undertegnede, sier hoveddommer Marius Lien til NRK.

  Kampen var på overtid da Molde ropte på straffespark. Lien vinket spillet videre, og Sarpsborg 08 økte til 4–2. Hvis dommeren hadde blåst for straffe, ville stillingen vært 2–3 og Molde hadde hatt en mulighet til å utligne til 3–3.

  Molde-trener Erling Moe ønsker ikke å skylde på dommeren etter kampen, som endte med 4-2-seier til gjestene Sarpsborg 08.

  – Vi taper kampen. Vi får ikke gjort noe med det, sier Erling Moe til NRK.

  Eliteserien i fotball 2024: Molde - Sarpsborg 08 (2-4)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal