Kneoperert Jarstein ute til nyåret

Rune Almenning Jarstein må vente en stund til på sitt comeback på fotballbanen. Han har vært gjennom en kneoperasjon, melder Hertha Berlin.

Klubben skriver på sitt nettsted at operasjonen var vellykket, men at Jarstein må belage seg på et treningsavbrekk og at han først over nyttår kan være tilbake på treningsfeltet.

Jarstein har ikke spilt siden han testet positivt på koronaviruset like etter landslagssamlingen i mars. Hans covidsykdom fikk et alvorlig forløp, og han pådro seg også en hjertemuskelbetennelse.

Veien tilbake til full fotballaktivitet har vært lang, men Jarstein var veldig nær før kneet begynte å krangle.

Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
Foto: Geir Olsen / NTB

Siste nytt

 • X Games: 4.-plass for Killi i slopestyle

  Friskikjører Johanne Killi (24) havnet på den sure 4.-plassen i lørdagens slopestyle i X Games i Aspen.

  Killi, som skal kjøre for Norge i Beijing-OL, lå godt an i starten og var i tet med Tess Ledeux.

  Ledeux vant til slutt foran Mathilde Gremaud og Megan Oldham. Killi måtte heve seg til den tredje omgangen om det skulle bli medalje, men hun falt, og Oldham snappet bronsen etter en sterk prestasjon.

  Det var sju deltakere som stilte til start. Killi endte på 7.-plass i big air-konkurransen i Aspen fredag.

  Killi står med sju X Games-medaljer. (NTB)

  X-Games Hafjell, Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • City med sjeldent poengtap

  Manchester City måtte til slutt ta til takke med 1-1 borte mot Southampton i Premier League lørdag. Dermed røk rekken på tolv ligaseirer på rad for de lyseblå.

  Kyle Walker-Peters ga City en kalddusj tidlig i 1. omgang da han på vakkert vis tuppet ballen i mål. Den ledelsen holdt inn til pause, men derfra og ut handlet alt om Manchester City. Det selv om det ikke var synlig på måltavla til slutt. Aymeric Laportes utligning ble omgangens eneste mål.

  City kjørte på etter utligningen, men stolpen sto i veien for laget ved flere anledninger. De lyseblå beleiret sekstenmeteren til vertene, og Southampton så lenge sluttkjørte ut i kampen om et svært sterkt poeng. Vertene holdt ut og sikret poenget.

  City har 57 poeng på 23 kamper og har tolv poeng ned til Liverpool på 2.-plass foran de rødes oppgjør mot Crystal Palace søndag ettermiddag.

  Premier League - Southampton v Manchester City
  Foto: DYLAN MARTINEZ / Reuters
 • Vipers med enkel seier i mesterligaen

  Vipers gjorde kort prosess mot tyrkiske Kastamonu Genclik i håndballens mesterliga for kvinner lørdag og vant til slutt 35-24.

  Det var sørlendingenes sjette strake seier i gruppespillet. Seieren gjør at Vipers er på 2.-plass med to poeng mer enn Metz på plassen under. De to beste går direkte til sluttspillet.

  Metz møter slovenske Krim søndag.

  Ana Debelic
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal