Hopp til innhold

Avslører forhold til tysk stjerne: – Fikk kyss og klem i målområdet

Karoline Knotten (28) og Philipp Nawrath (30) er skiskytingens nye superpar. De to stjernene finner støtte i hverandre, men noen ganger synes lagvenninnene at støtten til tyskeren kan gå litt for langt.

Nawrath Knotten

NYTT PAR: Philipp Nawrath og Karoline Knotten har blitt kjærester.

Livet smiler for Karoline Knotten for tiden. Kanskje ikke så rart etter en solid start på sesongen, men det er ikke bare sportslige årsaker til at gliset sitter ekstra løst på.

«Hvorfor er du så fornøyd? Hvorfor går du rundt og gliser sånn?» har andre i skiskyttermiljøet spurt henne om den siste tiden.

Årsaken heter Philipp Nawrath, er en av verdens beste skiskyttere og Knottens nye kjæreste.

– Han er en veldig bra kar. Vi koser oss, smiler hun.

Karoline Knotten har hatt en pangstart på sesongen. Deler av skylden for det kan kanskje kjærligheten ha.

Karoline Knotten har hatt en pangstart på sesongen. Deler av skylden for det kan kanskje kjærligheten ha.

– Vi har ikke skjult det

Paret ble observert sammen under verdenscupåpningen i Östersund og ryktemølla begynte å gå. Torsdag spurte NRK Nawrath om han hadde fått seg norsk kjæreste.

– Ingen kommentar, sa han mens han rødmet under munnbindet.

«Jeg hadde ikke snakket med deg, så jeg visste ikke hva jeg skulle si», gjenforteller Knotten om samtalen dem imellom etterpå.

Karoline Knotten

NORSK STJERNE: Karoline Knotten.

Foto: Reuters

Hun har ingen problemer om å fortelle om sin nye flamme, og sier at de aldri har prøvd å skjule noe som helst.

Vi har ikke skjult det, vi har bare ikke markedsført det på en måte. Jeg fikk kyss og klem i målområdet. Så de som ville få det med seg, fikk det med seg, sier hun om episoden i Östersund.

Nawrath har én seier og tre pallplasser denne sesongen, mens Knotten har en andreplass og flere topplasseringer. De er begge topp fem i verdenscupen sammenlagt.

De to kom i snakk under en fest i Holmenkollen, og sendte hverandre blikk gjennom det neste året. Da det igjen var klart for avslutningsfest på toppen av Oslo, ble det mer prat og siden har de holdt det gående.

Skiskytterkvinnene har i flere generasjoner drevet med strikking når de hviler. Nå har NRK utfordret de for å se hvem som egentlig behersker strikking best.

Skiskytterkvinnene har i flere generasjoner drevet med strikking når de hviler. Nå har NRK utfordret de for å se hvem som egentlig behersker strikking best.

Duellerer mot hverandre

Knotten mener det er flere fordeler med å ha en skiskytterkjæreste. De satser begge mot toppen og tar knallharde valg på veien dit.

Jeg synes det er stas og deilig å ha en som forstår. Vi er ganske like. Han forstår mine valg og jeg forstår hans valg. Da er det greit at vi ikke møtes, for vi er fokusert og profesjonelle på det vi gjør, sier hun.

De går av naturlige årsaker aldri direkte mot hverandre. Men som to konkurransemennesker, utvikles det likevel en intern parduell.

Når jeg gjorde det bra, sa han at det var litt skummelt for han. Så da vant han dagen etter bare for å overgå min andreplass. Det var gøy når begge var i gult og vi kunne ha det litt for oss selv, sier Knotten og forteller at hun har blitt tatt veldig godt imot på de tyske laget.

Les også Mystiske magesmerter og intens hovudverk: Slik har stjerna teke grep mot helseplagene

Karoline Knotten

Beskyldt for å være sviker

Så langt har det gått at hun blir anklaget for å ikke heie på Norge i dueller mot Tyskland. Under stafetten i Östersund kom Nawrath og Tarjei Bø inn på standplass samtidig, og de norske kvinnene fulgte spent med.

– Philipp trakk av et halvt sekund før Tarjei og jeg sa «yes». «Du din sviker», sa de andre.

«Hæ, jeg heia på Tarjei!»

«Nei, du heia på Tyskland, du!»

«Nei, jeg heia på Philipp og de norske», gjengir Knotten fra samtalen med lagvenninnene, da de mente at de hadde avslørt hennes nye følelser for Nawraths hjemland.

Herrenes jaktstart i Hochfilzen lørdag starter kl. 12.15. Kvinnene skal i aksjon kl. 14.45. Begge rennene representert med én utøver fra sportens nye superpar.

Siste nytt

  • Nosa overstrålte Nusa – assist i debuten da Mechelen spilte 1-1 mot Brugge

    Petter Nosa Dahl debuterte for Mechelen etter overgangen tidligere i uka og leverte assist da laget greide 1-1 borte mot Brugge.

    Nosa Dahl ble leid ut fra Bodø/Glimt til gamleklubben KFUM Oslo før denne sesongen. Han gjorde stor suksess med seks mål og tre assist på 17 kamper, men denne uka solgte Glimt ham til belgiske Mechelen.

    20-åringen startet på benken i Brugge, men kom inn i det 62. minutt. Tre minutter senere leverte han assist til Patrick Pfluckes utligningsmål.

    Joaquin Seys hadde gitt Brugge ledelsen i det 51. minutt, men det ble bare uavgjort for hjemmelaget.

    Brugges norske landslagsspillere Antonio Nusa og Hugo Vetlesen startet begge. De ble byttet ut samtidig i det 80. minutt.

    (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: KFUM Oslo - Brann (0-0)
    Foto: Annika Byrde / NTB
  • Andreas Georgson ferdig som LSK-trener – får assistentrolle i Manchester United

    Svenske Andreas Georgson forlater Åråsen etter bare et halvt år som Lillestrøms hovedtrener. 42-åringen er ansatt som assistenttrener i Manchester United.

    Det opplyser Lillestrøm i egne mediekanaler. Assistenttrener Robin Asterhed overtar inntil videre som hovedtrener.

    Torsdag erfarte både Romerikes Blad og Nettavisen at Georgson var i samtaler med en ny klubb. Sistnevnte skrev senere på kvelden at det dreide seg om Manchester United.

    Ifølge Nettavisen behøvde den engelske storklubben bare å betale en klausul i Georgsons LSK-kontrakt. Den skal angivelig ha vært på rundt fire millioner kroner.

    Den svenske 42-åringen har en fortid i flere engelske klubber. Han har blant annet vært dødballtrener i Southampton, i tillegg til å ha roller i både Arsenal og Brentford.

    I februar forlot Manchester Uniteds dødballtrener Eric Ramsay klubben. (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: Molde - Lillestrøm (3-0)
    Foto: Marius Simensen / NTB
  • Nigerias basketballkvinner reiste 20 mil – fikk ikke plass på båten

    I regnværet under åpningsseremonien var det god plass på mange av båtene som fraktet OL-deltakere, men ikke for Nigerias basketballkvinner.

    Det nigerianske kvinnelaget hadde reist over 20 mil fra Lille, der gruppespillet avvikles, for å være med i åpningsseremonien.

    Vel framme ble de nektet å gå om bord i båten der Nigerias utøvere skulle være med.

    Årsaken var at båten var for full.

    Ifølge nyhetsbyrået AP var det en representant for Nigerias OL-komité som besluttet at det ikke var plass til basketballkvinnene. Skuffet måtte de reise tilbake til Lille.

    Nigeria var på samme båt som Niger og Norge. TV-bildene fra båten viste at det tilsynelatende var en del ledig plass om bord.

    Nigeria spiller sin første OL-kamp mandag mot Australia. (NTB)

    2P-7bT3AJRc
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal