Hopp til innhold
Følg tildelingen av vinter-OL i 2022 direkte her.

Kampen om OL 2022

 • Beijing fikk vinter-OL i 2022

  Beijing (Kina) er utnevnt som arrangør av vinter-OL i 2022. Den andre kandidaten i fredagens avstemming, var Almaty (Kasakhstan). Beijing arrangerte sommer-OL i 2008 og blir den første byen i historien til å arrangere både sommer- og vinter-OL.

  Se Beijing bli tildelt OL.
 • Skal forske på OL-skepsisen

  Hvorfor vil ingen europeiske land arrangere OL? Det vil De europeiske olympiske komiteer (EOK) til bunns i. Både Norge, Ukraina, Tyskland, Sverige og Polen/Slovakia trakk tilbake sin søknad om å få arrangere OL i 2022. Det bekymrer EOK, som nå har opprettet en egen gruppe for å finne svar og komme til bunns i problemet. – At fem europeiske land melder seg av kampen om å få arrangere OL er et illevarslende signal, sier IOK-president Patrick Hickey til magasinet Insidethegames.

Se Beijing bli tildelt OL.
Følg tildelingen av vinter-OL i 2022 direkte her.

Sportsnyheter

Jakob Ingebrigtsen nektet å stoppe hos norsk presse etter EM-gullet.

Fullt kaos etter EM-gullet: – En smule arrogant

Jakob Ingebrigtsen ga kun ett intervju med norsk media etter EM-triumfen. Han stormet forbi resten av pressen og ville ikke si noe. Det får NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt til å reagere.

Siste nytt

 • Formel 1 får nye motorregler – skal bli mer miljøvennlige

  Formel 1 og Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) har godkjent de nye reglene for motorene for 2026. 50 prosent av kraften skal komme fra elektrisitet.

  FIA godkjente tirsdag det nye regelverket for motorene i Formel 1-bilene fra 2026, hvor det er fire nye «pilarer» som er bestemt.

  Den største endringen er den andre pilaren, som går på at 50 prosent av motorkraften skal være elektrisk drevet, samt at de må bruke 100 prosent bærekraftig drivstoff.

  Det vil i hovedsak si at de bytter ut MGU-H og MGU-K, som er komponenter i energisystemet som konverterer mekanisk- og varmeenergi til elektrisk energi og omvendt.

  Det har lenge blitt spekulert i om Porsche skal kjøpe seg inn i Red Bulls Formel 1-lag, men en lansering har uteblitt i påvente av det nye motorreglementet. Det er nå ventet at samarbeidet offentliggjøres innen kort tid.

  Red Bull leder både konstruktørmesterskapet og verdensmesterskapet med Max Verstappen. Nederlenderen har kontrakt med Red Bull ut 2028-sesongen. (NTB)

  AEfRufEqmBA
  Foto: Fabian Sommer / AP
 • Elon Musk avkrefter at han vil kjøpe United

  Tesla- og SpaceX-eier Elon Musk skrev på Twitter natt til onsdag at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United fra Glazer-familien.

  Noen timer senere skriver han imidlertid at han tweeten var ment som en spøk.

  – Nei, dette er en langvarig spøk på Twitter. Jeg skal ikke kjøpe noe sportslag, skriver han som svar til en twitterbruker.

  Han understreker samtidig at dersom han skulle kjøpt et lag, ville det blitt Manchester United, som var hans favorittlag som barn.

  United har fått store problemer sportslig i starten av denne sesongen, og supporterne roper etter at deres amerikanske eiere skal bort.

  Glazer-familien tok over Manchester United gjennom et såkalt fiendtlig oppkjøp for 17 år siden. Det ble gjort gjennom å ta opp en betydelig gjeld, og denne ble etterpå ført over på klubben.

  Musk varslet tidligere i år at han skulle kjøpe Twitter, noe han senere har gått fra. (NTB/NRK)

  Elon Musk
  Foto: Susan Walsh / AP
 • Núñez beklager etter utvisningen

  Liverpools spissjuvel Darwin Núñez sier at han forstår kritikken som har kommet hans vei etter at han ble utvist etter en stygg nedskalling på Joachim Andersen.

  Núñez lot seg tydelig frustrere av Crystal Palace-stopperen Andersen gjennom hele kampen og etter 57 minutter kokte det over. Etter en konfrontasjon skallet Núñez til Andersen og dansken gikk i bakken. Núñez ble umiddelbart vist det røde kortet og vil trolig miste tre kamper for hans nye klubb.

  I løpet av tirsdag har ikke reaksjonene latt vente på seg, og han har blitt slaktet i britisk presse. På Twitter går 23-åringen ut med en beklagelse.

  «Jeg er klar over at det jeg gjorde ikke var greit. Jeg er her for å lære av mine feil, og det vil ikke skje igjen», skriver han.

  Premier League - Liverpool v Crystal Palace
  Foto: PETER POWELL / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste