Hopp til innhold

Kamara senket Rosenborg: – Vi er et bedre lag enn dem

Ola Kamara (25) scoret sitt åttende mål mot trønderne.

Kamara

MÅLTYV: Ola Kamara banket inn kampens eneste mål.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det begynner å bli en del mål mot de nå ja, sier en tydelig fornøyd Ola Kamara til C More etter kampen.

Ola Kamara har på ni kamper mot Rosenborg klart noe man kan kalle en fantastisk uttelling. Det er ikke uten grunn at 25-åringen fra Oslo blir kalt «Rosenborg-dødaren».

– Jeg har alltid bra adrenalin før kampene mot RBK. Jeg hadde stor tro på at jeg skulle score i denne kampen faktisk, sier Kamara.

Molde, som ikke har vunnet hjemme siden 30. mai, slo serielederne for fjerde gang på rad på hjemmebane.

– Akkurat nå er det sykt deilig med tre poeng. Vi er et bedre lag enn RBK, sier Kamara.

Dermed lever medaljehåpet for romsdalingene.

– Vi er i bra form for tiden. Nå får vi vist Rosenborg-leieren at vi er bedre trent enn de skal ha det til, sier Molde-trener Erling Moe til C More.

– Molde vinner fortjent

Molde mot Rosenborg

FRUSTRERT: Mike Jensen i duell med Moldes Martin Linnes.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Rosenborg, som i likhet med Molde, har et veldig tøft kampprogram. Noe de også virket å bære preg av under søndagens kamp. Rosenborg virket slitne, mens det var mer trøkk i hjemmelaget.

– Det er klart det er mange krevende kamper for tiden. Det ligger nok i hodet på spillerne at det venter en viktig kamp mot Stabæk på onsdag, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til C More.

Rosenborg manglet flere sentrale spillere, men Ingebrigtsen ville ikke skylde på det.

– Vi spiller langt fra opp mot vårt beste i dag. Molde er bedre enn oss i dag, og vinner fortjent, fortsetter Ingebrigtsen.

Jensen: – Elendig bane

Molde satte et forrykende press på gjestene fra Trøndelag fra start i kampen. Det kunne gitt et helt annet resultat til pause. Men trønderne spiste seg sakte, men sikkert inn i kampen. Begge lag skapte en del målsjanser og sørget for en underholdende førsteomgang.

RBK-kaptein Mike Jensen var ikke fornøyd med underlaget.

– Det er ikke rart det ikke har blitt mål. Banen er elendig, man kan jo ikke løpe på den, klaget Jensen til C More i pausen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Østigård holdt nullen med Napoli

  Leo Skiri Østigård spilte hele kampen da Napoli spilte 0-0 mot Bologna i Serie A søndag. Målgarantisten Victor Osimhen bommet på straffe.

  Straffemuligheten kom etter 72 minutter, men den ellers så sikre nigerianeren skjøt utenfor. Straffen kom etter at Riccardo Calafori handset inne i 16-meteren.

  Før det hadde både Osimhen og den georgiske vingstjernen Khvicha Kvaratskhelia skapt muligheter for Napoli uten å score.

  Den norske midtstopperen har til vanlig måttet ta til takke med benkeplass for den regjerende seriemesteren, men skader i forsvaret har gitt ham sjansen. (NTB)

  zw8ekksJibs
  Foto: NTB
 • Brann med i bronsekampen - slo Tromsø på hjemmebane

  Brann er for alvor inne i medaljekampen i Eliteserien etter 2-1-seier over tredjeplasserte Tromsø på hjemmebane søndag.

  Frederik Børsting sendte vertene i føringen, før Bård Finne scoret sitt 14. seriemål for sesongen like før pause. På overtid reduserte Vegard Erlien på straffespark, men nærmere kom ikke gjestene poeng.

  Det sørget for at Brann kunne juble for sin femte strake ligaseier. Det skiller nå bare tre poeng opp til Tromsø på den siste medaljeplassen.

  – Det er deilig. Det ble virkelig krig i 2. omgang. Det er viktige tre poeng. Vi har sagt at vi vil pushe opp mot europaplassene, og dette var et steg på veien, sa Finne til TV 2.

  Med søndagens nederlag har Tromsø tapt to av sine fire siste kamper og har fire poeng opp til Bodø/Glimt på annenplass. Det skiller seks poeng til serieleder Viking.

  bjasbMOOmYQ
  Foto: NTB
 • Boniface-dobbel for Leverkusen

  Victor Boniface og Leverkusen kan utfordre Bayern München om seriegullet i Bundesliga. Boniface scoret to nye mål i 4-1-seieren over Heidenheim søndag.

  Boniface (22), som i fjor ble solgt fra Bodø/Glimt til belgiske Union Saint-Gilloise, har storspilt for Leverkusen denne sesongen og har scoret seks mål på fem kamper.

  Det har hjulpet laget til 2.-plass bak Bayern, som leder på bedre målforskjell. Leverkusen trenes av Xabi Alonso.

  Søndag bidro Boniface med to mål da Heidenheim ble slått hjemme i Leverkusen. Nigerianeren var en del av Glimt i tre år etter overgangen fra Real Sapphire i hjemlandet i 2019.

  Han spilte bare én sesong i belgisk fotball før han ble hentet til Leverkusen for over 200 millioner kroner. (NTB)

  NeQVEMhTqi8
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Insekts-«buzz» i Formel 1 00:46
Neste