NRK Meny
Normal

Jentene til topps i lagsprinten

Maiken Caspersen Falla var sterkest i en spennende innspurt mot svenske Ida Ingemarsdotter, og gikk Norge inn til seier under lagsprinten i Liberec.

Caspersen Falla sikret norsk seier i dagens lagsprint.

Norsk seier på lagsprint

–Jeg visste at jeg hadde mye kraft i beina mot slutten, sa Maiken Caspersen Falla etter sprinten.

Hun gikk sammen med Invild Flugstad Østberg for Norges 1.-lag.

– Det er første gang jeg står på toppen av pallen. Jeg prøvde å spare krefter til den siste runden, og heldigvis klarte vi å skaffe en luke. Jeg er kjempefornøyd, sa Ingvild Flugstad Østberg.

Brun-Lie falt

Det så ut til å bli en ekstra fin dag for de norske kvinnene i Tsjekkia da Norges 2.-lag med Kari Vikhagen Gjeitnes og Celine Brun-Lie hang med i teten hele veien. Men da Brun-Lie falt i den siste nedoverbakken før mål, endte håpet om flere nordmenn på pallen. Da var hun rett bak svenskene og det andre norske laget, og holdt høyere fart.

Artikkelen fortsetter under

Celine Brun-Lie falt og ødela Norges muligheter for to lag på pallen under dagens lagsprint.

Brun-Lie falt og mistet sjansen til å føre Norges 2.-lag på pallen.

Morilov tok herrenes spurt

I herrenes klasse ble det en svært spennende avslutning, med begge de norske lagene i kamp om seieren før oppløpet.

Men til slutt ble Nikolaj Morilov for sterk i spurten, og gikk Russlands 2.-lag inn til seier. Norges 1.-lag med Eirik Brandsdal og Pål Globerg ble nummer to. Øystein Pettersen og Anders Gløersen tok fjerdeplassen bak russernes 1.-lag.

Det måtte målfoto til for å skille de tre lagene bak Mikhail Devjatjarov og Morilov.

På mennenes lagsprint i tsjekkiske Liberec trakk Russland 2 det lengste strået og vant spurten. Nikolaj Morilov gikk den siste etappen for russerne. De to norske lagene endte på andre- og fjerdeplass.

Russerne seiret på lagsprinten

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal