NRK Meny

Ishockey NHL 2017/18

 • Zuccarello ikke til VM

  Norge må klare seg uten Mats Zuccarello under VM i Danmark i mai, melder Nettavisen.

  – Jeg skal ikke til VM. Vi har fiksa på kneet mitt og jeg må hvile i tre til fire uker. Rangers vil derfor ikke at jeg skal dra, sier 30-åringen til Nettavisen.

  zucca og martinsen
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Nashville best i NHL-grunnspelet

  Nashville slo Washington 4-3, samstundes som Boston tapte sin kamp. Dermed får Nashville president-trofeet som går til laget som blir best i NHLs grunnserie. Nashville har vunne 52 av sine 81 kampar.

  Nashville Predators
  Foto: Geoff Burke / Reuters
 • Zucca tilbake - men Rangers tapte

  Mats Zuccarello var tilbake på isen og bidro med assist da New York Rangers møtte byrivalen New York Islanders i NHL natt til fredag. Rangers tapte 1-2, etter å ha ledet etter første periode.

  Rangers spiller sesongens siste kamp, borte mot Philadelphia, lørdag.

  Mats Zuccarello
  Foto: Elsa / AFP
 • Treneren regner med Zuccarello

  New York Rangers-trener Alain Vigneault forventer at Mats Zuccarello er frisk fra skade, og at han spiller byderbyet mot New York Islanders natt til fredag.

  Zucca har hatt problemer med å gå, og spilte ikke forrige kamp.

  Sabres Rangers Hockey
  Foto: Noah K. Murray / AP
 • Tap for Rangers uten Zucca

  New York Rangers ble overkjørt av New Jersey Devils, og tapte 2-5 på bortebane. Natt til tirsdag meldte Rangers at Mats Zuccarello trolig måtte stå over kampen ettersom han hadde problemer med å gå, etter å ha blokkert flere skudd i de siste kampene.

  Rangers Devils Hockey
  Foto: Julio Cortez / AP

Siste nytt

 • La Liga-trener frir til Iniesta

  Quique Setién, trener for den spanske La Liga-klubben Real Betis, bønnfaller Barcelona-veteranen Andrés Iniesta om å fortsette karrieren i Spania. Spanske medier har spekulert i om Iniesta er på vei til Kina, men Setién ønsker det annerledes. – Vi skylder Iniesta så mye. Det er en fantastisk mann bak den fantastiske spilleren. Dette er min måte å takke ham på, sier Setién til klubbens hjemmeside.

  Laster Twitter-innhold
 • Chile klar for fotball-VM

  Chile er klar for sitt første fotball-VM for kvinner etter at de slo Argentina 4-0 i siste runde av Copa America. Seieren betyr at Chile endte på andreplass i turneringen, som igjen betyr at de kan bestille billetter til VM i Frankrike i 2019. Brasil vant turneringen, og er dermed klar for både VM og Tokyo-OL i 2010.

  FBL-WOMEN-AMERICA CUP-ARG-CHI
  Foto: CLAUDIO REYES / AFP
 • Martinsens IceHogs med ny seier

  Andreas Martinsen ser ikke ut til å bli tilgjengelig for det norske landslaget med det første. Søndag vant hans AHL-lag Rockford IceHogs 5-2 hjemme mot Chicago Wolves, og dermed leder IceHogs 2-0 i best av fem kamper. Ishockey-VM starter 04. mai.

  martinsen for norge
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Pressekonferanse: Presentasjon av elitelagene i langrenn
NRK Sport Live
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Odd - Sarpsborg 08