Ishockey NHL 2017/18

 • Capitals vant Stanley Cup

  Danske Lars Eller scoret seiersmålet da Washington Capitals slo Vegas Golden Knights 4-3 og sikret sitt første Stanley Cup-trofé.

  Dermed er best-av-sju-serien over med sifrene 4-1.

  2018 NHL Stanley Cup Final - Game Five
  Foto: Bruce Bennett / AFP
 • Martinsen signerte ny kontrakt

  Andreas Martinsen er klar for en ny sesong på lønningslista til Chicago Blackhawks. Det bekrefter NHL-klubben på sine nettsider torsdag. 27-åringen har signert en ettårskontrakt.

  Andreas Martinsen
  Foto: NRK
 • Capitals én seier unna NHL-tittelen

  Et effektivt Washington Capitals slo Vegas Golden Knights 6-2 natt til tirsdag og er bare én seier fra å vinne Stanley Cup. Det vil i så fall være første gang hovedstadslaget blir NHL-mester. Torsdag kveld har Capitals sin første matchball.

  APTOPIX Stanley Cup Golden Knights Capitals Hockey
  Foto: Alex Brandon / AP
 • Capitals i føringen

  Washington Capitals vant 3–1 i den tredje Stanley Cup-finalen mot Vegas Golden Knights natt til søndag norsk tid.

  Hovedstadslaget leder nå 2–1 i kamper.

  Alexander Ovetsjkin
  Foto: Rob Carr / AFP

Siste nytt

 • Stor Korea-sjanse

  Min-Ji smeller ballen i nettveggen frå skrått hald. Der var det nær utlikning, og sjansen kom etter koreansk frispark frå 25 meter. Korea med nytt frispark like etter, men den blir blåst over.

 • - Dårlegaste omgang av Norge

  – Dette er den dårlegaste omgangan av Norge så langt i VM, seier NRK-kommentator Olav Traaen. Korea leier skotstatstikken 11-2 etter 36 minutt. Men det er framleis 1-0 til Norge.

 • Korea overtar

  Etter den gode norske opninga har Sør-Korea kome tilbake og overtatt spelet. 25 minutt er spela, og det er framleis 1-0 til Norge. – Vi slit mot dei raske koreanarane, seier NRK-ekspert Morten Morrisbak Skjønsberg.

Sendeplan

Kl. Program Kanal