Ishockey NHL 2018/19

 • Zuccarello og Dallas med borteseier

  Mats Zuccarello og Dallas Stars vant 2-1 borte mot St. Louis Blues, og dermed står det 3-2 til stjernene i kvartfinaleserien i NHL-sluttspillet. Mats Zuccarello fikk 13 minutter og 53 sekunder på isen uten å notere seg for målpoeng.

  Mats Zuccarello
  Foto: Jeff Roberson / AP
 • Dobbel Zuccarello-assist i ny seier

  Mats Zuccarello sto for to assister da Dallas Stars vant 4–2 på hjemmeisen mot St. Louis Blues onsdag. Det står nå 2–2 i kvartfinaleserien i NHL-sluttspillet. Zuccarello fikk 17 minutter og 53 sekunder på isen denne gang.

  Mats Zuccarello
  Foto: Jeff Roberson / AP

Siste nytt

 • Ødegaard herjet igjen

  Martin Ødegaard storspilte for Vitesse i den nederlandske europaligakvalifiseringen tirsdag kveld. Nordmannen vartet opp med både scoring og to målgivende og var sterkt delaktig i at Vitesse tok seg videre etter 3-1 (4-3 sammenlagt) mot Groeningen. I finalen venter Utrecht.

  ødegaard
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • OL-sølvvinner tatt for doping

  Eunice Jepkirui Kirwa (35) er suspendert etter en positiv dopingprøve med spor av stoffet EPO. Hun tok sølv på maraton i OL i 2016. Der konkurrerte hun for Bahrain, men hun er opprinnelig fra Kenya.

  2016 Rio Olympics - Athletics - Women's Marathon - Sambodromo - Rio de Janeiro, Brazil
  Foto: Pool / Reuters
 • Cech blir sportsdirektør i Chelsea

  Keeperveteranen Petr Cech returnerer til Chelsea i en nyopprettet rolle som sportsdirektør fra sommeren. Det melder Sky Sports. Arsenal avslutter sesongen mot nettopp Chelsea i finalen av europaligaen. Den spilles onsdag neste uke.

  Petr Cech
  Foto: John Walton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal