NRK Meny
Normal

Oilers inviterer til bortekamp hjemme

Torsdag spiller Stavanger Oilers femte finalekamp mot Vålerenga, borte på Jordal Amfi. Likevel inviteres det til hjemmekamp og gullfest i Stavanger.

Publikum i Oilershallen

Torsdag inviteres Oilerspublikummet tilbake i hallen for å se bortekampen på storskjerm.

Foto: Siri Wichen Pedersen / NRK

– Vi må jo planlegge flere scenarier om når og hvor vi vinner, sier Oilers-eier Tore Christiansen.

Tore Christiansen

Tore Christiansen i gulldressen på fjorårets gullfest.

Foto: Anders Fehn / NRK

Torsdag spiller Oilers femte finalekamp mot Vålerenga, borte på Jordal Amfi. Til forrige bortekamp i Oslo kjøpte han tusen billetter til bortefansen fra Stavanger. Det får han ikke lov ti å gjøre igjen.

– Det ble jo en liten bit av Rogaland i Oslo, så de er ikke dumme nok til å tillate det igjen. De så jo hvordan det gikk, sier han.

Oilers rykker stadig nærmere «byttå»

Kampen om «bøtta» eller «byttå» har nådd sin fjerde kamp. Oilers ble rundspilt i den første finalekampen mot Vålerenga, slo tilbake og vant den andre finalekampen. Den tredje finalekampen vant Oilers 4-1 på bortebane. I går vant oljeguttene fra Stavanger 5-1 over Vålerenga. Dermed leder Oilers 3-1 i kamper.

Christiansen selv drar til Oslo, sammen med to-tre hundre tilreisende Oilersfans.

Men Oilershallen skal likevel fylles med folk, for Oilers inviterer til åpen hall for alle som ønsker å se kampen på tv i hallen.

Åpent og gratis sending

– For å gi et tilbud til de som bor her, og ikke kommer seg til Jordal så åpner vi hallen. Alle kan fritt komme inn og sette seg, og så viser vi kampen direkte på kuben, sier Christiansen.

Og vinner Oilers og får bøtta med seg hjem kommer laget til hallen og feirer etterpå.

– Vi skal ikke se bort ifra det nei. Og etterpå blir det selvsagt en kjempefest på Hall Toll, som i fjor, sier han.

Siste nytt

  • Roerne har fått båtene til VM

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami torsdag. – Endelig skal vi få sitte i riktig båt, sier Olaf Tufte til NRK.

    Landslagets assistent Johan Lidberg har kjørt 160 mil for å hente båtene som på grunn av orkanen Irma landet i Housten, Texas i stedet for Miami.

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami.

Sendeplan

Kl. Program Kanal