Internasjonal fotball

 • Ti døde i brann hos Flamengo

  Ti er døde etter en brann på treningsanlegget til den brasilianske fotballklubben Flamengo, melder det statlige nyhetsbyrået Agencia Brasil. Brannen skal ha funnet sted på en del av anlegget hvor klubbens ungdomsspillere sover. Flamengo er en av de største og mest populære fotballklubbene i Brasil. Guvernøren i Rio de Janeiro, Wilson Witzel, har erklært at byen vil sørge i tre dager for å minnes de døde.

  Flamengo-flagget vaier på halv stang etter en brann på klubbens treningsanlegg
  Foto: Leo Correa / AP
 • Konflikt kostet Danmark millioner

  Konflikten om ny avtale mellom Danmarks fotballforbund (DBU) og herrelandslaget kostet 13-15 millioner norske kroner, opplyste DBU ved presentasjon av årsregnskapet for 2018. DBU budsjetterer med et underskudd på én million danske kroner i 2019.

  Danmarks trener Åge Hareide med peptalk før ekstraomgangene
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Bolt legger fotballskoene på hyllen

  Usain Bolt har fra før av lagt løpeskoene på hyllen. Nå gir han også opp drømmen om en karriere på fotballbanen. – Det var moro så lenge det varte, sier verdensrekordholderen på 100 m og 200 m til Reuters. I fjor sommer trente han med Strømsgodset.

  Usain Bolt i Strømsgodset
  Foto: Christian Hellumsand/NRK

Siste nytt

 • Fourcade måtte avbryte trening

  Den franske skiskyttaren Martin Fourcade er blitt forkjølt og måtte reise heim frå trening denne helga. Franskmannen har slite i årets sesong og stod over verdsmeisterskapet i Canmore og Salt Lake for å trene til VM i Østersund i mars.

  Forcade sjuk
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Alle nordmenn vidare

  I Para-VM i Prince George i Canada har alle dei norske tatt seg vidare i sprint. Birgit Skarstein og Vilde Nilsen er klare for finalen. I tillegg er tre nordmenn, Håkon Olsrud, Eirik bye og Thomas Oxaal klare for herrane sin semifinale.

  Vilde Nilsen og Birgit Skarstein
  Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
 • Leeds får millionbot for spionasje

  Leeds bekrefter på sine sider at de får en bot på 200.00 pund etter at de spionerte på Derby før toppkampen i Championship i januar.

  Trener Marcelo Bielsa tok på seg ansvaret for spionasjen.

  – Vi beklager å ha oppført oss på en måte som er kulturelt uakseptabel i engelsk fotball, sier en talsmann fra klubben.

Sendeplan

Kl. Program Kanal