NRK Meny
Normal

Holøs på tribunen

Ishockeyspiller Jonas Holøs må fortsatt vente debuten i NHL.

Jonas Holøs

Jonas Holøs holder motet oppe selv om debuten får vente

Foto: Anders Engelan / NRK

- Det ser bra ut bak der, så det kan bli vanskelig å ta en plass her nå. Vi får ta det dag for dag, sier Jonas Holøs etter å ha sett laget sitt Colorado Avalanche slå New Jersey Devils 3-2 på bortebane.

Colorado Avalanche er fortsatt ubeseiret etter sesongens fire første kamper, og Cody McLeod, TJ Galiardi og Chris Stewart scoret de avgjørende målene i fredagens kamp. Holøs benyttet mye av fredagskvelden i treningshallen i Newark, og fikk ikke sett hele oppgjøret i Prudential Center.

Jonas Holøs

Jonas Holøs gjør unna en treningsøkt, mens lagkameratene spiller NHL-kamp

Foto: Anders Engeland / NRK

- Jeg fikk ikke sett hele kampen ettersom jeg trente, men det er en sterk seier. Devils kjører på og har mange sjanser, så vi er heldige som får med oss to poeng her i dag, sier Holøs.

Vil være med de beste

23-åringen, som er eneste nordmann i NHL, er blitt vraket fra laget i de fire første kampene, men blir heller værende med lagkameratene på førstelaget enn å bli sendt til farmerlaget..

- Ja, livet er jo en del annerledes for oss. Måten vi bor og reiser på, og ikke minst økonomisk så lønner det seg å være her. Jeg får trent med de best og utvikler meg mye, så jeg vil heller være her enn i Cleveland selv om jeg hadde fått spille mye der, sier han.

Så du trenger ikke matchtrening?

- Jo, det hadde vært fint med matchtrening snart, men jeg setter pris på at jeg får være her. Hver dag er egentlig en bonus.

Har du fått noen pekepinn om når du kan få spille?

- Nei, det har vært helt stille. De sier ingen ting om det, avslutter han.

Neste sjanse for NHL-debut blir mot New York Islanders natt til søndag.

Mål av Zuccarello

Mats Zuccarello Aasen har blitt flyttet ned til farmerligaen, men der benytter han sjansen han får til å spille med å score mål.

Han scoret både kampens første mål og i straffeslagkonkurransen i nattens oppgjør for Hartford Wolf Pack mot Albany Devils. Men ettersom han var den eneste Hartford-spilleren som scoret på straffen sin tapte de til slutt 3-2.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal