NRK Meny

Hegerberg scoret to i mesterligamålfest

Både Caroline Graham Hansens (21) Wolfsburg og Ada Hegerbergs (20) Lyon tok et stort skritt nærmere semifinale i Mesterligaen, og begge var involvert i storseirene.

Ada Hegerberg Lyon

MÅLMASKIN: Ada Hegerberg scoret to av Lyons ni mål mot Slavia Praha. Her fra en fransk cupkamp i fjor.

Foto: PHILIPPE HUGUEN / Afp

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Veldig mye galt skal skje for at Lyon ikke tar seg videre til semifinale i kvinnenes Mesterliga. For den franske storklubben regelrett valset over Slavia Praha på eget gress.

Ada Hegerberg noterte seg med to scoringer. Først med laget tredje etter 35 minutters spill. Det var hennes niende mesterligascoring denne sesongen - på fem kamper. Den 10. skulle komme før dommeren blåste av kampen.

For fire minutter før full tid fastsatte 20-åringen sluttresultatet til hele 9-1.

Laster Twitter-innhold

Hun var ikke den eneste norske landslagsspilleren som bemerket seg i kveld. Caroline Graham Hansen punkterte Wolfsburgs kamp mot italienske Brescia.

21-åringen snappet opp ballen fra en noe klønete forsvarsspiller, like ved sekstenmeteren, kom seg greit forbi og plasserte ballen enkelt i nettet.

– Det er jo altfor dårlig av det italienske laget, men våkent av Graham Hansen, og hun setter den rolig og kaldt. En gavepakke til Wolfsburg, sa Eurosports kommentator, Melissa Wiik.

Både Hegerberg og Graham Hansen ble trukket frem som store profiler på UEFAs hjemmeside før kampstart.

Noe norsk møte blir det ikke i semifinalen, for de er allerede trukket. Lyon vil eventuelt møte Barcelona eller Paris Saint-Germain (0-0 i første kamp), mens Wolfsburg skal opp mot Rosengård eller Frankfurt ved avansement.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

  • Cavendish sykler Tour de France

    Mark Cavendish har slitt med sykdom denne sesongen, men stiller på startstreken i årets utgave av Tour de France. Det bekrefter laget på Twitter. Edvald Boasson Hagen er også tatt ut, men blir ikke lagets prioriterte spurter når Cavendish deltar.

    Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Strømsgodset - Molde
Eliteserien: Strømsgodset - Molde