Håndball-VM menn 2019

Oppsummert

 • 17.30: Håndball-VM. Norge møter Danmark i VM-finale. Hør kampen direkte på radio (sendingen begynner kl 17) og følg oppdateringene fra kampen her.
 • Kommentatorer: Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten.
 • – En dansk maktdemonstrasjon

  – Danmark har tatt dette til en ny dimensjon. Vi tapte mot et mye bedre lag, vi var rett og slett sjanseløse, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. – Danmark har vært helt uslåelige.

 • Slutt: 22-31

  Danmark vinner VM på hjemmebane, etter å ha utklasset Norge i Herning! – Ja, vi ble ydmyket og avkledd, men vi skal også hylle det norske laget som spiller sin andre VM-finale på rad, sier kommentator Patrick Sten Rowlands idet kampen er over.

 • – Vi er i verdenseliten

  – Vi har tatt to VM-sølv på rad, og er helt oppe i verdenseliten, konkluderer Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten med til tross for at VM-finalen ble en gedigen norsk nedtur. Håndballen som spilles i sluttminuttene er ikke av den helt store sorten, begge lagene har for lengst innsett at kampen i realiteten er over.

 • – Dommerne kunne blåst av nå

  – Kampen kunne egentlig bare blitt avblåst nå, men dommerne har ingen barmhjertighetsregel, sier kommentator Rowlands med fire minutter igjen av kampen. Danmark har klart å bikke 30-målsgrensen, og leder nå 30-20 i VM-finalen.

 • Ny scoring fra Hansen

  Mikkel Hansen er danskenes toppscorer i VM-finalen med syv mål. – Han har levert fantastiske ting her, sier Håvard Tvedten om den danske superstjerna. Med syv minutter igjen av VM-finalen har Norge klart å holde den danske ledelsen på ti mål. Det står nå 28-18.

Laster innhold, vennligst vent..
bilder med tillatelse fra TV3

Siste nytt

 • Elverum sluttspillmester

  Elverum ble sluttspillmester for åttende gang på rad i håndball for herrer etter å ha slått ØIF Arendal 31-28 søndag.

  Elverum hadde vunnet de to første kampene i årets sluttspillsfinale, og dermed var søndagens kamp avgjørende i best av fem-serien.

  Elverum-jubel i håndball
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Brann vann i Bodø

  Brann slo Bodø/Glimt 2-1. Dei scora to raske mål etter rundt ein halv time, før Glimt reduserte like før pause. Andre omgang blei mållaus, og Brann sikra sin tredje siger på rad.

  Brann er dermed på femteplass, på målskilnaden bak Bodø/Glimt.

   Bodø/Glimt- Brann.
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Kvalik for Ryerson

  Julian Ryerson og hans «julesongklubb» Union Berlin må ut i kvalifisering for opprykk til Bundesliga. Union spela 2-2 mot Bochum, og hamna bak Paderborn på målskilnad. Paderborn rykkjer opp saman med Köln.

  Unions motstandar i kvaliken blir Stuttgart.

  Julian Ryerson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal