Håndball-VM menn 2019

Oppsummert

 • 17.30: Håndball-VM. Norge møter Danmark i VM-finale. Hør kampen direkte på radio (sendingen begynner kl 17) og følg oppdateringene fra kampen her.
 • Kommentatorer: Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten.
 • – En dansk maktdemonstrasjon

  – Danmark har tatt dette til en ny dimensjon. Vi tapte mot et mye bedre lag, vi var rett og slett sjanseløse, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. – Danmark har vært helt uslåelige.

 • Slutt: 22-31

  Danmark vinner VM på hjemmebane, etter å ha utklasset Norge i Herning! – Ja, vi ble ydmyket og avkledd, men vi skal også hylle det norske laget som spiller sin andre VM-finale på rad, sier kommentator Patrick Sten Rowlands idet kampen er over.

 • – Vi er i verdenseliten

  – Vi har tatt to VM-sølv på rad, og er helt oppe i verdenseliten, konkluderer Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten med til tross for at VM-finalen ble en gedigen norsk nedtur. Håndballen som spilles i sluttminuttene er ikke av den helt store sorten, begge lagene har for lengst innsett at kampen i realiteten er over.

 • – Dommerne kunne blåst av nå

  – Kampen kunne egentlig bare blitt avblåst nå, men dommerne har ingen barmhjertighetsregel, sier kommentator Rowlands med fire minutter igjen av kampen. Danmark har klart å bikke 30-målsgrensen, og leder nå 30-20 i VM-finalen.

 • Ny scoring fra Hansen

  Mikkel Hansen er danskenes toppscorer i VM-finalen med syv mål. – Han har levert fantastiske ting her, sier Håvard Tvedten om den danske superstjerna. Med syv minutter igjen av VM-finalen har Norge klart å holde den danske ledelsen på ti mål. Det står nå 28-18.

Laster innhold, vennligst vent..
bilder med tillatelse fra TV3

Siste nytt

 • Bronse til Røiseland

  Marte Olsbu Røiseland hadde ein millimeterbom på siste skyting og mista dermed VM-gullet på 15 kilometer. Det enda med bronse, 15,8 sekund bak heimehåpet Dorothea Wierer og tyske Vanessa Hinz.

  – Hadde eg ikkje hatt øyre, hadde smilet gått heilt rundt, gliste Røiseland.

  Ingrid Tandrevold var i medaljekampen til siste skyting, men fekk to bom der og enda som nr 16, plassen bak Tiril Eckhoff. Synnøve Solemdal blei nummer 59.

 • Nyenget falt fra kvartfinale

  Martin Løwstrøm Nyenget, som var nummer tre i sammendraget i Ski Tour før dagens øvelse, falt fra en kvartfinale da han gikk i bakken i prologen. Den ble vunnet av en revansjesugen Johannes Høsflot Klæbo. Deretter fulgte Pål Golberg og Erik Valnes.

  Ski Tour 2020 : 15 km jaktstart menn
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Johaug suveren i prologen

  Therese Johaug var fire og et halvt sekund foran nærmeste konkurrent på sprintprologen i Ski Tour, som går opp en alpinbakke i Åre. Heidi Weng ble nummer to, og Norge hadde seks løpere blant de ti beste. Alle norske utenom Anna Svendsen gikk videre.

  Therese Johaug etter prologen i Ski Tour 2020 tirsdag
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal