Håndball-VM menn 2019

Oppsummert

 • 17.30: Håndball-VM. Norge møter Danmark i VM-finale. Hør kampen direkte på radio (sendingen begynner kl 17) og følg oppdateringene fra kampen her.
 • Kommentatorer: Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten.
 • – En dansk maktdemonstrasjon

  – Danmark har tatt dette til en ny dimensjon. Vi tapte mot et mye bedre lag, vi var rett og slett sjanseløse, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. – Danmark har vært helt uslåelige.

 • Slutt: 22-31

  Danmark vinner VM på hjemmebane, etter å ha utklasset Norge i Herning! – Ja, vi ble ydmyket og avkledd, men vi skal også hylle det norske laget som spiller sin andre VM-finale på rad, sier kommentator Patrick Sten Rowlands idet kampen er over.

 • – Vi er i verdenseliten

  – Vi har tatt to VM-sølv på rad, og er helt oppe i verdenseliten, konkluderer Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten med til tross for at VM-finalen ble en gedigen norsk nedtur. Håndballen som spilles i sluttminuttene er ikke av den helt store sorten, begge lagene har for lengst innsett at kampen i realiteten er over.

 • – Dommerne kunne blåst av nå

  – Kampen kunne egentlig bare blitt avblåst nå, men dommerne har ingen barmhjertighetsregel, sier kommentator Rowlands med fire minutter igjen av kampen. Danmark har klart å bikke 30-målsgrensen, og leder nå 30-20 i VM-finalen.

 • Ny scoring fra Hansen

  Mikkel Hansen er danskenes toppscorer i VM-finalen med syv mål. – Han har levert fantastiske ting her, sier Håvard Tvedten om den danske superstjerna. Med syv minutter igjen av VM-finalen har Norge klart å holde den danske ledelsen på ti mål. Det står nå 28-18.

Laster innhold, vennligst vent..
bilder med tillatelse fra TV3

Siste nytt

 • Eikeri røk ut i US Open-kvaliken

  Ulrikke Eikeri tapte i to strake sett mot nederlandske Bibiane Schoofs i sin kvalifiseringskamp til US Open.

  – Jeg er litt skuffet. Jeg føler jeg har sjansen i dag, men får det ikke helt til. Det blir litt mye feil, sa Eikeri til Eurosport etter kampen.

  Ulrikke Eikeri
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Bodø/Glimt tok viktig poeng

  Nordlendingane klarte ikkje ta tilbake tabelltoppen, då laget spelte 1-1 borte mot Sarpsborg 08. Laget har dermed likt poeng med serieleiar Molde, men dårlegare målforskjell. Kristoffer Zachariassen sørga for 1-0 til heimelaget, men sju minutt før full tid utlikna Ulrik Saltnes for Glimt.

  Eliteserien i fotball 2019 Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
 • Neerland gir seg som Molde-direktør

  Øystein Neerland sluttar som sjef for Molde Fotball ved årsskiftet, melder klubben. 55-åringen har vore direktør i klubben sidan 2015. Som fotballspelar har han 120 kampar og 35 mål for klubben. Styret er i gang med å finne Neerland sin erstattar.

  Nerland
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal