Håndball-VM menn 2019

Oppsummert

 • 17.30: Håndball-VM. Norge møter Danmark i VM-finale. Hør kampen direkte på radio (sendingen begynner kl 17) og følg oppdateringene fra kampen her.
 • Kommentatorer: Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten.
 • – En dansk maktdemonstrasjon

  – Danmark har tatt dette til en ny dimensjon. Vi tapte mot et mye bedre lag, vi var rett og slett sjanseløse, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten. – Danmark har vært helt uslåelige.

 • Slutt: 22-31

  Danmark vinner VM på hjemmebane, etter å ha utklasset Norge i Herning! – Ja, vi ble ydmyket og avkledd, men vi skal også hylle det norske laget som spiller sin andre VM-finale på rad, sier kommentator Patrick Sten Rowlands idet kampen er over.

 • – Vi er i verdenseliten

  – Vi har tatt to VM-sølv på rad, og er helt oppe i verdenseliten, konkluderer Patrick Sten Rowlands og Håvard Tvedten med til tross for at VM-finalen ble en gedigen norsk nedtur. Håndballen som spilles i sluttminuttene er ikke av den helt store sorten, begge lagene har for lengst innsett at kampen i realiteten er over.

 • – Dommerne kunne blåst av nå

  – Kampen kunne egentlig bare blitt avblåst nå, men dommerne har ingen barmhjertighetsregel, sier kommentator Rowlands med fire minutter igjen av kampen. Danmark har klart å bikke 30-målsgrensen, og leder nå 30-20 i VM-finalen.

 • Ny scoring fra Hansen

  Mikkel Hansen er danskenes toppscorer i VM-finalen med syv mål. – Han har levert fantastiske ting her, sier Håvard Tvedten om den danske superstjerna. Med syv minutter igjen av VM-finalen har Norge klart å holde den danske ledelsen på ti mål. Det står nå 28-18.

Laster innhold, vennligst vent..
bilder med tillatelse fra TV3

Siste nytt

 • Strålende Moen-comeback i Monaco

  Sondre Nordstad Moen løp søndag for første gang siden EM i sommer. Der løp han inn til 13,36 og andreplass på fem kilometer gateløp i Monaco.

  Det er den beste tiden på distansen noensinne, melder Norges Friidrettsforbund.

  Sondre Moen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • VM-bronse til Skarstein

  Birgit Skarstein gikk inn til bronse på første dag av Para-VM i Prince George i Canada. Hun var ett minutt bak Oksana Masters (USA) som tok gullet.

  – Utrolig kult, det var et skikkelig jobbeløp. Jeg hadde en klar taktikk, og det gikk fint, sier hun.

  Birgit skarstein
  Foto: Norges Skiforbund
 • VM ryker for Tande

  Daniel-André Tande blir ikke med til VM. Hopperen skadet seg under et treningshopp i Lahti og skadet kneet. Nå er det altså klart at 25-åringen, som har slitt med å finne formen denne sesongen, må stå over årets VM.

  Tande.
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal