NRK Meny

Golf, menn

 • Woods påmeldt til US Open

  Tidligere verdensener Tiger Woods har registrert seg slik at han har muligheten til å spille storturneringen US Open i golf i juni. Det bekrefter Det amerikanske golfforbundet. Woods har ikke spilt en eneste turnering etter at han var gjennom to ryggoperasjoner i 2015

  Tiger Woods
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Scott dropper OL-golf

  Australske Adam Scott (35) har bestemt seg for å stå over OL-turneringen i golf, skriver NTB. Verdenssjueren peker på et svært hektisk program som grunn til at han velger å droppe sommerlekene i Rio de Janeiro.

 • Grace vant sin første PGA-tittel

  Sørafrikanske Branden Grace (27) sikret endelig sin første seier på PGA-touren søndag. Med en strålende sisterunde med sju birdier og kun én bogey, endte han to slag foran den britiske duoen Russell Knox (Skottland) og Luke Donald (England).

  Brandon Grace
  Foto: Michael Madrid / Reuters
 • McIlroy med hole-in-one

  Rory McIlroy fikk en strålende start på forberedelsene til US Masters. På treningsrunden vartet han opp med hole-in-one på det 16. hullet.

  – Jeg har aldri hørt så mye lyd på en treningsrunde. Det var fantastisk, sa McIlroy, ifølge PGA-tourens nettside.

  Rory McIlroy
  Foto: Harry How / Afp
 • Stenson med perfekt start

  Henrik Stenson har verkeleg prikka inn storformen. Etter fyrste runde av vekas sluttspelfinale på PGA-touren leiar han med to slag framfor Paul Casey og Rory McIlroy. 39-åringen er på jakt etter å kopiere 2013-sesongen.

  Henrik Stenson leiar PGA-touren
  Foto: Jason Getz / Reuters

Siste nytt

 • Bergrem falt fra OL-medalje

  Torgeir Bergrem (26) var best av alle i finalen i snøbrett Big Air i sitt første run, men etter fall i både sitt andre- og tredje run, ble det ingen topplassering for mannen fra Harstad. Sebastian Toutant fra Canada vant OL-gullet.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal