NRK Meny

Golf, menn

 • Woods påmeldt til US Open

  Tidligere verdensener Tiger Woods har registrert seg slik at han har muligheten til å spille storturneringen US Open i golf i juni. Det bekrefter Det amerikanske golfforbundet. Woods har ikke spilt en eneste turnering etter at han var gjennom to ryggoperasjoner i 2015

  Tiger Woods
  Foto: Kevin C. Cox / Afp
 • Scott dropper OL-golf

  Australske Adam Scott (35) har bestemt seg for å stå over OL-turneringen i golf, skriver NTB. Verdenssjueren peker på et svært hektisk program som grunn til at han velger å droppe sommerlekene i Rio de Janeiro.

 • Grace vant sin første PGA-tittel

  Sørafrikanske Branden Grace (27) sikret endelig sin første seier på PGA-touren søndag. Med en strålende sisterunde med sju birdier og kun én bogey, endte han to slag foran den britiske duoen Russell Knox (Skottland) og Luke Donald (England).

  Brandon Grace
  Foto: Michael Madrid / Reuters
 • McIlroy med hole-in-one

  Rory McIlroy fikk en strålende start på forberedelsene til US Masters. På treningsrunden vartet han opp med hole-in-one på det 16. hullet.

  – Jeg har aldri hørt så mye lyd på en treningsrunde. Det var fantastisk, sa McIlroy, ifølge PGA-tourens nettside.

  Rory McIlroy
  Foto: Harry How / Afp
 • Stenson med perfekt start

  Henrik Stenson har verkeleg prikka inn storformen. Etter fyrste runde av vekas sluttspelfinale på PGA-touren leiar han med to slag framfor Paul Casey og Rory McIlroy. 39-åringen er på jakt etter å kopiere 2013-sesongen.

  Henrik Stenson leiar PGA-touren
  Foto: Jason Getz / Reuters

Siste nytt

 • Kastrati til Kristiansund

  Flamur Kastrati har signert for Kristiansund, det melder Tidens Krav. Avisa spekulerer i at overgangssummen er på 500 000 kroner. Kastrati kommer fra Sandefjord og har signert en kontrakt fram til sommeren 2021.

  Flamur Kastrati
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • LSK Kvinner henter landslagsspiller

  LSK Kvinner har signert den islandske landslagsspilleren Sigridur Lara Gardarsdottir, det melder klubben på sin hjemmeside. 24-åringen har 13 landskamper for Island og kommer fra den hjemlige storklubben IBV.

  Sigridur Lara Gardarsdottir
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Moses trekker seg

  Chelseas Victor Moses gir seg på Nigerias landslag. Det melder han i en post på instagram. Moses fikk 37 landskamper og 12 mål for landslaget, som kalles «Super Eagles». Nigeria røk ut i gruppespillet av sommerens VM.

  Victor Moses
  Foto: Toru Hanai / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld
NM-veka: Kveldsmagasin
Doping Documentary: IOC og det russiske dopingkomplottet